![]() |
#161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rokko Sorek
Profesja: Knight
Gildia: Orcs for Life, Punch for Life
Świat: Harmonia
Poziom: +12
![]() |
![]() Oto on i jak ci sie podoba
![]() Ostatnio edytowany przez PPGladiator - 29-11-2006 o 20:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Fajne no fajne co innego mogę powiedzieć, ale mam jedno ale...
Mianowicie: Czego nie pokazałeś mnie, ani mojego super-wypass mieszkania jeśli można to tak nazwać... ![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Dobra nie bede nic gadal...
Dam tylko Next part: 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() 25. ![]() 26. ![]() 27. ![]()
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 14-12-2006 o 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Wszystko cool tylko ze... LITEROWKI JASNA CHOlERA! :< I co do tych bialych outfitow... trzeba bylo sie zglosic to bym ci w cholere ich zrobil :< a tak to dobrze.
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Tu, i tam...
Imię: Spidi Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 11
Skille: 17/19
Poziom mag.: 0!
|
![]() Wyjaechane, jak zawsze... tylko trzego te białe outfity?? no i te literówki, no... ale i tak 10/10
![]()
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Miód, cód i orzeszki! A te białe outy to włóż do piekarnika niech utruja się gazem xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
|
![]() No No Fajne zdjatka bardzo mi sie podobaja jestem nowy wiec niewiem co pisac ^^
---------------------------------------------------- te zdjatka tesz sa fajne tylko oni maja dziwne nicki to jest moje pytanie ![]() Ostatnio edytowany przez Rothes - 15-12-2006 o 12:38. Powód: Połączenie dwóch postów napisanych jeden pod drugim |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Lirerowki!!! Drakon... no fajne, ale tel iterówki xD 9/10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Gehenna
Stan: Niegrający
Imię: Loni Layn
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 26
Skille: drut ^^
Poziom mag.: 26
|
![]() Bardzo fajny fake, jedyne co mi się nie podoba to to, że w spisie treści linki do odcinków mi nie działaja... A jak to bły już wspomniane fabuła rzeczywiście trochę przypomina SK ^^ Chociaż teraz sporo się zmieniło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Te linki to nie moja wina... Miejcie pretensje to administracji forum, to oni znowu coś pomieszali...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no fake "beatiful" z resztą co ja muwiem w tibia-turnaments jest ciągle super no jak muwią prawie wszyscy ( może i wszyscy ) literówki a pozatym to cudnie hmm jaka tu ocena ?.... co ja muwie pewnie że 10/10
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Wypominasz komus literowki, a sam nie jestes lepszy...
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Toja proponuje żebyście mi podawali jakie literówki popełniałem w komętach co każdy odcinek xD
bo tak w ciemno to ja nie wiem o któe wam chodzi... @down chodzilo mi o literówki w fake xD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 15-12-2006 o 18:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Rokko Sorek
Gildia: Orcs for Life, Punch for Life
Świat: Harmonia
Poziom: +12
![]() |
![]() Np. tu ale nie obraź sie sam tak chciałes
![]() |
#175 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Może to tylko moja opinia, ale jakoś mi tutaj nudą zawiało.
Niby nie powinno, ale jakoś tak...
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2006
|
![]() Dobra teraz bede pisal dobrze bo wszystkie dizlay zamkniete te zdjecia wcale nie sa takie fjane bo to tibia 7.6 juz przestazala tylko ci co graja w ots to w nia graja ale najlepsza jest RL Tibia i otsy na 7.8
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Lokacja: W łodzi pływam...
Stan: Niegrający
Imię: Bamargera on Antica
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 24
Skille: 66/66
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Fajny fake troche literowek w ostatnim ale to nic ^^ No i nie widac kto mowi pierwszy moglbys jakos to ponumerowac zeby bylo latwiej odczytac ^^ Ale ogolnie spoko fake!
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Imię: Songo of Astera
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktualnie brak :(
Świat: Astera
Poziom: 25
Skille: 10/21
Poziom mag.: 35
![]() ![]() |
![]() Nie wiem czy wyraziłem jeszcze swoją opinię na temat Twojego fake'a ale muszę powiedzieć że jest zarąbisty
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() No więc wziąłem się i zrobiłem dla was nowy odcinek...
To już 11, pierwotym planem było zrobienie 15, zobaczymy czy się wyrobie ![]() Miłego oglądania. 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() Reszta na dole...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 03-04-2007 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() 13.
![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() 20. ![]() 21. ![]() 22. ![]() 23. ![]() 24. ![]() No i jak? Podoba się? Przy okazji, chciałem ogłosić jeszcze rekrutacje na kilku szaleńców którzy wystąpią w następnych odcinkach: Potrzebne mi: Outfity, nicki, jakieś umiejętności i profesja... Więc zgłaszajcie się i oczywiście komentujcie.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 03-04-2007 o 18:20. |
![]() |
![]() |