![]() |
#3541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Imię: Colorionticostes
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
|
![]() Jakbys widzial co ten waherwa robil to bys mnie nazwal lagodnym
![]() |
#3542 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Dla twojej informacji pajacu nikt tutaj nie dyskutował na temat w jakim mieście jest więcej patologii , tylko rozmawialiśmy o tym czy rozmiar miasta ma wpływ na to czy są tam ludzie ulicy czy nie.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? |
![]() |
![]() |
#3544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2005
Stan: Usunięty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3546 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
kurde ale sie zamotlaem w te klotnie o tego delewu SCA an forum, troche chaotycznie mi to wychodzi ale nie mam zcasu porpprawiac postow ![]() color@ ty juz lepiej tam nie postuj sepie jeden. a ja napisalem ze nie mam nic przeciwko zebs sie wyplacil z wojny i jeszcze cie bornilem czemu poszedles an bitwe guildless na forum,wiecej tego bledu nie popelnie..
![]() |
#3547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
|
![]() Niestety ale Waherwa wcale nie był taki super bo po tym jak Bon miał wolność to lał tych co zostali w wojnie,tych samych z któymi był wcześniej w gildi;] A tak w ogóle co ciekawego na galanie wersje skróconą poproszę;p
|
![]() |
![]() |
#3548 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
|
![]() Cytuj:
![]() No coz.. Postanowilem sie wypowiedziec na temat Sca o ktorym wiesci mnie doszly.. Biorac pod uwage iz nie wiadomo czemu nie moge oddac replaya na tibi.com to skieruje tutaj swoje slowa: @Cat~ otoz nie koniecznie cie trawilem i wciaz twierdze ze jestes zalosna osoba to jednak biorac twoja odpowiedz w poscie o Sca nalezacym do Delewu pod uwage- 100% sie zgadzam! Pospolity zlodziej z tego Dark~ i nalezy mu sie hunt.. Tymbardziej ze Delewu jest naprawde szanowana przeze mnie osobiscie osoba! @Thar~ poparl bym cie ale nie wiem czemu nie moge postowac na tibi com-.- P.S. pozdro z Edenburga ![]() p.s.2. szczegolne pozdro dla zimpy i ascario ktorzy jak widze wlasnie takze sa na forum ![]() Ostatnio edytowany przez Kurier - 21-12-2006 o 23:54. |
|
![]() |
![]() |
#3549 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: Borek Wlkp.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Genehuk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legacy of Havok
Świat: Dolera
|
![]() co do Delewu to nie jest on taki swiety jak piszecie, 2 moich kumpli wyjebal na pacci dali mu 120k, ale i tak uwazam ze gosciu powinien mu oddac tego sca.
#3551 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
pozdro for Friends :*
![]() |
#3552 |
Guest
|
![]() Co nie zabije to wzmocnji teraz jest mala nauczka komu porzyczac komu nie nie kotrzy ludzie porzyczaja poczym sprzedaja postac bo koncza i chca sie dorobic
![]() Oen nie ojebal mnie nigdy wysylalem po 20 bp uhow kase zawsze otrzymywalem Kardear- wyruchal mnie na sd na demach<nie mial runek na demy szedl bic40-50 lvl ![]() Barlog The Death-Hacked dsm-bohy-25 bp uh-10cc stracilem lezalo w domku nie wiem czy hacked czy nie ale mam do niego zaufanie i wierze mu na slowo |
![]() |
#3553 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Hahahahaha
Widac ze o kardearze napisales prawde, na bank przed toba uciekal hahaha. Na bank, znam Kardeara, paowalem z nim i wiem kiedy odpuszcza. I ja tez nie oddawalem run, jak ktos mi dal na huncie. @komandos To pieknie ^^. Jestem moim guru Szczerze mowiac Nie oddalbym SCA, wolabym miec hunta ^^, znam kupcow za 2kk i na bank bym im sprzedal i dal 1kk na payment i 1kk do przodu ^^. NAwet jakbym mial oddac cale SCA, to bym czekal do nastepnej wojny ... ;], anyway nie gram, a na allegro sca by troche kosztowalo ;]. |
![]() |
![]() |
#3554 |
Guest
|
![]() Co do thiefowania na Galanie mialem okazje przekonac sie na wlasnej dupie.
Mowa oczywiscie o znanym juz z tego Lordzie Anarchiscie ![]() zaproponowal mi pacca za 120k, nie znalem go wczesniej wiec myslalem ze jest oczcciwym facetem bo na takiego wygladal dopuki nie dostal kasy.A pacca jak nie bylo tak nie ma... :/ |
![]() |
#3555 |
Zbanowany
|
![]() Omfg nie wiem jak mozna kogos okrasc w glupiej grze
![]() |
![]() |
![]() |
#3557 |
Guest
|
![]() Kardear odposcil bo Krupnik z Qreew zaczeli go stukac to uciekal
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Btw zapłaciłbyś i znów byś był hunted, gdybyś ofc ty miał te SCA ;d Ostatnio edytowany przez Morbom - 22-12-2006 o 15:41. |
||
![]() |
![]() |
#3559 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Paniówki City
Stan: Początkujący
|
![]() Jak chcecie Sca to Sautis Nantico ma na sell za 1,1kk... a nie 2k xD
Stara Jaga tez pozyczyla komus sova a on z 100+ lvla 30~ xD Wiec "Dobry zwyczaj, nie pożyczaj!!!" |
![]() |
![]() |
#3560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
|
![]() Zazek wbil 150 lvl o,0
|
![]() |