![]() |
#1101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() hmm skoro masz tyle kasy to kuo sobie jakis rozgrywajacych i wyjazd do 7 ligi ; D
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
![]() @Straznik - za to nie masz dwoch fantastów, co najwyzej fantas i znakomity lub jakiś ols...
![]() |
![]() |
#1103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Użytkownik Forum
|
![]() kto zechce mnie uratowac bo mam kiepska sytuacje finansową
![]() |
#1105 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() Cytuj:
Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Użytkownik Forum
|
![]() znakomitego mogę za 500 tys... a olśneiwajacego nie sprzedam bo mi się nie opłaca tracić miliona ze względu na kontuzję...
![]() |
#1107 |
Guest
|
![]() Co robić gdy zbliza sie bankructwo :?/
|
![]() |
![]() |
#1108 |
Użytkownik Forum
|
![]() to co ja , trenowac zawodnikow i sprzedawac ale zaden ziomek niechce kupic .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1109 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2006
|
![]() Wchodze dzisiaj na Hattrick Coatch Professional, patrze wyniki treningu i zobaczylem wyrok dla swojej druzyny, nie dosc ze najlepszemy pomocnikowi spadla forma juz do kiepskiej:/ to jeszcze zaden z trenowanych napastnikow nie raczyl podniesc swojej umiejetnosci:/ ...masakra
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Użytkownik Forum
|
![]() Finanse Gotówka: -987 427 zł (-1 134 174) zł Kto jest Hojny xD sprzedaje bramkarza ^^
![]() |
#1111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() 17 ligowa wygrana z rzedu ;] Tym razem 3-1, ale ciezko bylo, bo przeciwnik gral z kontry... skonczylo sie to jedna kontuzja +3 dla mojego najlepszego skrzydlowego +lekka kontuzja dla rozgrywajacego... sax, za tydzien gram z najmocniejsza druzyna ligi, tez gra z kontry, pol skladu mi polamie ;/ Trzeba bedzie PiCnac i wystawic rezerwy, po co ryzykowac kontuzje w meczu ktory i tak przegram? ;] A, no i za tydzien pierwszy milion na plusie ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i znowu wdupane
![]() 1-3 nie jest aż takie złe, choć ostatnio mój rywal nie grał za dobrze...
![]() |
#1113 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() 6-1 do przodu z jednym z konurentow do awansu
![]() Hattrikowcy! Jako iz zbilzaja sie swieta to zycze wam samych wygranych w ht nie bede wam zyczyl zdrowia itp. bo wkoncu to temat o owej grze.Do zobaczenia w ekstraklasie! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Wygrana 2:1 z ówczesnym liderem, teraz jestem 2 w lidze, przegrywam bilansem bramek. Aż do 12 kolejki gram teraz same łatwe mecze. Awans jest w zasięgu ręki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wy sie radujecie a w moim obozie rozpacz choc wygralem i mam 2 miejsce w lidze ;/
Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia
![]() "Ceną była śmierć za wolności smak. Choć minął czasu szmat, ty pamiętaj brat Ceną była śmierć, życie oddał dziad 63 dni chwały, nie przeliczając strat" Ostatnio edytowany przez Colo_2006 - 24-12-2006 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Nowhere
Gildia: Band of Brothers and Sisters
![]() |
![]() 12 zwycięstwo ligowe z rzędu ; ) Gładko 3-0 a się bardzo obawiałem.
Pierwszy raz w mojej karierze zajmuje 1st miejsce w lidze ; O o 2 pkt vice lidera wyprzedzam. W bramkach 11-2 : ) Noo. Oby ten sezon był dla mnie udany! Wesołych Świąt!
![]() |
![]() |
#1118 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mać, zarąbisty sposób na piłkarskie uczczenie Wigilii - znowu 1:5 w dupsko. Ze spadem tabeli.
Następny z pierwszym miejscem, bosz, jak mi się uda wejść do środka tabeli, to będzie nieziemsko.
![]() |
#1119 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2006
Lokacja: Bojszowy
Imię: Knight Sullivan
Świat: Aldora
Poziom: 12
Skille: 33/30
![]() |
![]() Ja na początku nie wiedziałem co i jak robić, robie byle co, a tu przyjeżdza kuzynek śmieje się ze mnie, patrzymy a tu mam 1 miejsce w 8lidze jakiejś tam
![]() Nazwa drużyny: HOLY_SQD (same wygranye ![]() Jak ktoś chce może się ze mną umówić na sparing ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Polska
Imię: Abysus Invocation
Profesja: Paladin
Świat: Antica
Poziom: 10
Skille: 33/15
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() A może pomożecie mi coś, w ostatnim sezonie walczyłem o 3 miejsce, zająłem 4 miejsce w ósmej lidze, a teraz kupiłem 2 zaowdników i całkowita odmiana - przedostatnie miejsce w lidze, ale prawie wygrałem jeden mecz. Pomóżcie co zrobić - moja drużyna nazywa się Gangsters Wola Mieczysławska United i zobaczcie sobie jak sie spisuje. Pomóżcie w wyjściu z dołka