|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Wejs to lepiej wklej zeby bylo widac zdjecia bo watpie zeby komus sie chcialo tak otwierac >.< i nie takim spamem :O
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: United States
Stan: Niegrający
Imię: Sir Knight Dzik
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 94
|
![]() nie umiesz dac normalnie zdiec ?? zeby nie bylo czeba w kazdy z sobona wchodzic ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Maharakilla
Świat: Rubera
![]() |
![]() @Agroki
Czytałem regulamin ale o takim punkcie pierwsze słyszę, bądź go pominąłem. @up Myślę, że tak będzie lepiej (jak dla kogo) ponieważ inaczej by zdjęcia się długo ładowały. A tutaj kolejne foto.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Lokacja: Gdańsk
Świat: Rubera/Secura
|
![]() O żesz ty chamie : P To ja Dzieciak : ) Myślałeś, że Cie tu nie zauważe ?
Uashashahsa pozdro : ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Tam gdzie diabel mowi ludziom dobranoc , a chuckowi norrisowi dzieńdobry xD
Stan: Początkujący
Imię: Iromeros Miho
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 7
Skille: 16
![]() |
![]() Mam pytanie gdzie są te swamp trolle , bo niedlugo wychodze z rooka i chcialbym na mainlandzie chuncic xD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Lokacja: Tam gdzie diabel mowi ludziom dobranoc , a chuckowi norrisowi dzieńdobry xD
![]() |
![]() Zapomnialem dodać
Super zdjęcia xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Edytuj posty. Swamp Trolle znajduje się na południe od Venore, pod ziemią. Dzisiaj kolejne fotosy ![]() Kupiłem sobie Stolen Bag tylko nie wiem co mam z nim zrobić ;p 25 lvl... Po raz drugi ![]() Loot z całej dzisiejszej wyprawy... ![]() I Stolen Bag, tylko nie wiem co z nim zdziałać mam ;p ![]() Ostatnio edytowany przez quiqqly - 22-12-2006 o 00:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Fajne screeny 10/10
![]() ![]() aha,po ile ty siedzisz na tych trollach albo gdzies indziej bo masz kasy duzo xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kolo domq mikolaja jest jakis NPC(niepamietam nazwy) musisz do niego zaniesc ten bag w zamian odstaniesz coinsa (hi-present-yes)[niejestem pewien czy tak sie gada;]] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2006
Lokacja: Gdańsk
Świat: Rubera/Secura
|
![]() @up
Jak lookniesz na tego baga to pisze, że musi zanieść go do NPC Ruprecht'a. Albo sprzedaj to jakiemuś hlvl nupkowi za 1,5k. Chyba, że Cię ktoś wyciulał i dał baga z liberty bay, bo wygląda jak z liberty bay ;d Fotki jak zwykle fajne ; p i jak zwykle takie same jak w naszym temacie ; d |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ale dzisiaj była jazda. Bije sobie mlvl a tutaj atak Goblinów na Kazo~~ no więc szybko do dp po różdżkę i idę klepać gobliny. Loot widzicie na obrazku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ss bardzo fajne, rozwijająca się postać. Tylko po co to TBI? Lepiej skończ z tym bo znajdzie się jakiś nuubek co cię reportnie, i co zrobisz?
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2006
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
Imię: Esharel
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nie gram już w Tibię .
Świat: Iridia
|
![]() System of a Down rządzi !
Wesołych Świąt ![]()
Retir3d Miłośc - Nie jest słowem. Miłośc - Jest Spontanicznym, Bezinteresownym czynieniem Miłości , tak jak Słońce jest spontanicznym, bezinteresownym promieniowaniem słoneczności. Słońce jest Słońcem w Świecie Heliosowym Miłość Jest Słońcem w Świecie Księżycowym... Słońce jest Słońcem w Świecie Jasności... Miłość jest Słońcem w Świecie Ciemności. ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() 2@up
A niech wysyłają. Najwyżej bana dostanę. Dzisiaj wszystko było zajęte, i boję się, że przez całe święta będzie zajęte ;/ więc sobie nie poexpiłem. Ale za to mlvl wbiłem, niestety nie uchwyciłem ;/ 34 mlvl ![]() Ostatnio edytowany przez quiqqly - 23-12-2006 o 09:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() REFRESH
A więc odświerzam, po az kolejny. Dzisiaj znowu był najazd na Kazzo~~ i chyba kupię sobie Stolen Bagi i wymienie na czapę Mikołaja. Tylko nie wiem po ile kupować ;/ A tutaj loot z Goblinów. ![]() Dzisiaj wbije lvl więc jakieś foty na pewno będą. (Przygotowania do Świąt idą pełną parą) Z racji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia, życzę wszystkim i każdemu z osobna spokonych, pogodnych i co najważniejsze rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Aby w ten dzień spełniły się wasze nawet najbardziej ochydne marzenia, i abyście znaleźli masę prezentów pod choinką. Życzę wam także udanego szampańskiego Sylwestra, byle byście tylko nie przesadzali z Alkoholem. Merry Christmas! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up: Takich najazdow bedzie mnostwo. ;P
Anyway gratz i thx za zyczenia. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A więc dzisiaj przyexpiłem i lvl poszedł w górę.
Po świętach najprawdopodobniej we wtorek zacznę znowu expić ![]() A tu foto. Jedno tylko bo na Guardach nigdy nie ma nic ciekawego. Czekam tylko, aż będę mógł przyzywać DSy to zacznę na Dragi chodzić. Już zbieram HMMy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A więc jedzcze przed Wigilią wbiłem sobie mlvl
![]() A tak poza Tibią to prezenty się udały (Bluzy, dezodoranty, słuchawki, słudycze. Ogólnie full wypas ![]() Gorzej w Tibii. Gość mnie ojebał na 800 gp na Parcel Trade. Jednak nie będę już robił tego typu zamian, ponieważ zdażyło mi się to już drugi raz na cztery ;/ Oczywiście Ci dwaj to byli polacy ;/ Dzisiaj również zostałem zbluzgany przez dwóch Polaków. I jak tu mają patrzeć na nas inne narody w Tibii ;/ A tutaj Adv. Jutro najprawdopodobniej exp, a dzisiaj testuję słuchawki. ![]() Ostatnio edytowany przez quiqqly - 24-12-2006 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra... Znowu sobie odświerzę.
Dzisiaj był wspaniały dzień, najpierw 10 godzin spędziłem u babć dwóch a potem wywaliłem wszystkich z chałupy i mam całą noc dla siebie ![]() Wbiłem lvl i zamierzam sprzedać loota na Fibuli ale.... Zobaczycie zaraz ![]() Najpierw scrinny z bicia lvla. (Już na Guardy + Soldy chodzę ![]() Lvl ![]() I jakieś rzeczy które wypadały z potworków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz o trochę mniej przyjemnych sprawach. A więc zaczęło się od tego, że wysłałem loota do Thais który rzeba sprzedać na Fibuli. No więc myślę sobie, przetestuje z pustym workiem, zobaczymy czy ktoś się rzuci bo w dp było kilka osób. A więc przerzucam i na ogonie juz miałem 3 thiefów. Nagle jeden się rzucił wyrzucił gdzieś go i poszedł sprawdzić. wQkurzyłem się za to, że mi ukradł worek, więc zanim go jeszcze się zapytałem czemu to zrobił krzyknął "zamknij pizdę". Gość ma 50 lvl. Według mnie to kompletny naab. Potem zacząłem gadać przy dp z jakimis polakami o tym, że nasz naród jest debilny i każdy każdego zabija i okrada, a moglibyśmy być tacy jak szwedzi którzy sobie nawzajem pomagają. I tutaj zaczyna się ta rozmowa którą wrzucę ![]() 02:34 Fleo Mort [50]: i kurwa placisz juz 02:34 Fleo Mort [50]: noobie 02:34 Sangelmerion [27]: Nic do Ciebie nie mowie... -.- 02:35 Sangelmerion [27]: Wiem 02:35 Fleo Mort [50]: 02:37 Sangelmerion [27]: Polak polakowi zajebie loota 02:35 Sangelmerion [27]: Ale gdyby to byl loot 02:35 Sangelmerion [27]: To juz bym go nie mial 02:35 Sangelmerion [27]: No bo taka prawda 02:35 Fleo Mort [50]: no i ? 02:35 Fleo Mort [50]: placisz 02:35 Sangelmerion [27]: No i to ze to smutna prawda 02:35 Fleo Mort [50]: za to kurwa co pierdolisz 02:35 Sangelmerion [27]: ly? 02:35 Sangelmerion [27]: rly*? 02:35 Fleo Mort [50]: chodz na gore w dp 02:36 Sangelmerion [27]: Normalnie jak za komuny 02:36 Sangelmerion [27]: Nie ma wolnosci slowa 02:36 Fleo Mort [50]: jebie mnie to 02:36 Sangelmerion [27]: Mnie jeszczeb ardziej bo mi sie nie chce na gore wchodzic ![]() 02:36 Fleo Mort [50]: nietykalnosci tez nie ma 02:36 Fleo Mort [50]: na gore chodz 02:36 Sangelmerion [27]: Chcesz cos ode mnie to zejdz do mnie 02:36 Fleo Mort [50]: plac 02:36 Fleo Mort [50]: noobie 02:36 Sangelmerion [27]: Po first 02:36 Sangelmerion [27]: Nie ja jestem noobem 02:36 Fleo Mort [50]: ty 02:36 Sangelmerion [27]: Po drugie placic Ci nie bede bo nawet nie wiem za co 02:37 Sangelmerion [27]: Po rzecie nie mam tyle kasy ile bys ode mnie rzadal zebym Ci zaplacil 02:37 Fleo Mort [50]: 5k 02:37 Sangelmerion [27]: Po czwarte nie boije sie Ciebie 02:37 Fleo Mort [50]: napewno masz 02:37 Fleo Mort [50]: noobie 02:37 Fleo Mort [50]: i mi to teraz dasz 02:37 Sangelmerion [27]: 5k to nie sa zadne pieniadze 02:37 Sangelmerion [27]: To Ty zachowujesz sie jak naab 02:37 Fleo Mort [50]: wiec mi je dasz 02:37 Sangelmerion [27]: Biorac za "hunta" takie kwoty 02:37 Sangelmerion [27]: Nie dam Ci ich 02:37 Sangelmerion [27]: Napisalem Ci juz wczesniej 02:37 Fleo Mort [50]: nie masz hunta 02:38 Fleo Mort [50]: tylko placisz 02:38 Fleo Mort [50]: noobie 02:38 Fleo Mort [50]: umiesz czytac? 02:38 Fleo Mort [50]: lolu 02:38 Sangelmerion [27]: WTym badziej Ci nie nie "Zaplace" 02:38 Sangelmerion [27]: Ehhh... Zal mi Ciebie 02:38 Sangelmerion [27]: Pewnie nawet nie wiesz co to lol oznacza... 02:38 Fleo Mort [50]: dobra zobaczymy pozniej ![]() 02:38 Fleo Mort [50]: jak bedziesz padal raz po razie ![]() 02:38 Sangelmerion [27]: Dobra 02:38 Fleo Mort [50]: a tym czasem cYa ![]() 02:38 Sangelmerion [27]: No papa Jeżeli ktoś zna tego pana to niech mu powie, żeby się opanował ![]() PS. Właśnie zaczął się szturm goblinów na Thais więc udało mi się czmychnąć z dp, ale odpuszczam sobie gobliny ![]() @Edit A tutaj kasa z loota którego sprzdałem na fibuli. Cały loot ważył około 10k oz i w nim były Hachety, i Crossbowy. ![]() Ostatnio edytowany przez quiqqly - 26-12-2006 o 03:32. |
![]() |
![]() |