![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Davq
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Darknes Battalion
Świat: Nebula
Poziom: 55
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Zaczyna się od ataku:
21:48 The Goblins sometimes have stolen presents with them! Confiscate them! wylotowałem to : 21:50 You see a bag. It weighs 80.00 oz. It contains presents which were stolen from Santa. Bring them back to Ruprecht on Vega. potem komunikat : 21:49 Return the stolen presents to Ruprecht on Vega at Santa's home for a reward. I biegnę na Foldę piszę do mikołaja hi > present > yes Dostaję item : 22:12 You see a christmas token. It weighs 0.05 oz. Collect enough of these to trade them for valuable prizes. ![]() Co do tych goblinów to jak włączą haste to biegają prawie jak 50 lvl z Utani Gran Hur Ostatnio edytowany przez Dozamet - 20-12-2006 o 22:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Poziom: 106
|
![]() Zdjęcia prosimy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() nie az taki rzadki mozna go po niezlej sumce sprzedac ;]
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Dzisiaj na wszystkich servach był najazd goblinów. Szkoda, że trzeba było mieć Pacc żeby tam pojechać na Darashie (na Nepterze przynajmniej było na Darashii), to Facce mogą sie nacieszyć jedynie zdjęciami
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Nowa Sól
Imię: Davq
Gildia: Darknes Battalion
Świat: Nebula
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Z tego co słyszałem to za 50 można dostać czpkę mikołaja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: Knurów
Imię: Gruszex
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ekwador Manieczki Team
Świat: Secura
Poziom: 46
Skille: ~ ~ ~
Poziom mag.: 46
|
![]() @up
to akurat nieprawda, dzis rano po save byl atak globinow na carlin ^^ swiat Secura, wiec dla facc tez cos jest =) ps. wie ktos po ile mniejwiecej sa tokeny? bo mam 4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() 19:26 Ruprecht: For 1 token you will get a gingerbread man. For 10 tokens I will give you a recipe so you can make your own gingerbread man...
19:26 Ruprecht: For 25 tokens I will give you a jewel box, while you can trade 50 tokens for a hat, just like the one Santa has ... 19:26 Ruprecht: Finally, for 100 tokens you will get a santa doll. I tyle na ten temat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Shastia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ancient Alliance
Świat: Askara
Poziom: 80
Poziom mag.: 63
|
![]() Z tego co wiem to dziś najazdy były na wszystkie miasta, przynajmniej u nas na Askarce.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Sosnowiec~
Imię: Thristen
Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 154
Skille: 102/65
Poziom mag.: 23
|
![]() Ludzie.......
Sluchajcie. Ataki będa przez całe święta co dziennie od Venore, Thais Carlin po Edron, ankh, Darashie.. Kazdy bag z goblina zameinaisz na Vega na żeton. 25 żetonów - Skrzynka ozdobna 50 żetonów - Czapka mikołaja 100 żetonów - Lalka mikołaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Boski Rzeznik
Świat: Thoria
Poziom: 36
![]() |
![]() Ta kolejność jest określona?(najazdów) Czy przypadkowa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Gdzie dokładnie jest ten mikołaj co zamienia bagi na christmas tokeny ?? Poniewaz niemoge go znalesc. I co trzeba powiedziec zeby zamienic baga z goglina na christmas tokena ?? Prosze pisac na GG 7232567
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2006
|
![]() Taki offtop te gobliny mają siłę zwykłych goblinów czy sa mocniejsze. Jeśli tak to do jakiego monstera można je porównać. (Pytam bo nie mialem okazji sie z nimi spotkac)
Name: Jaszczurek Sex: male Profession: Knight Level: 10 World: Arcania Residence: Carlin Last login: Oct 28 2006, 16:49:25 CEST Account Status: Free Account To nie ja ktoś mi zaje*** nick ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Maja chyba 70 hp daja 4 expa I za*******aja jak pojebane szybciej niz taki 40 ms na gran hur :S Aha i jedno co to nie atakuja wogule tylko uciekaja albo sie kreca w miejscu |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Zlootowalem pare present bagow z Grynch Clan Globlinow, wymienilem na christmas tokeny i sprzedalem po 500gp /sztuka ; ]
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Płock
Imię: Maxsin
Profesja: Paladin
Gildia: Polskie Orly
Świat: Calmera
Skille: 78/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Dziś na calmerze był najazd goblinów na Darashie i tokeny to nie wiem po ile są ale widzialem offerte : sell 28 christmas tokens for 85k
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() U mnie wczoraj były ataki na wszystkike miasta oprócz kazzo mam 2 christmas tokeny
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() u mnie bylo chya juz z 10 atakow sprzedalem bagi po 2,5k each
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Imię: Rezydent
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 36
![]() |
![]() jak wrzucają utani gran hur to ich niedałem rady złapać strzałem z różdźki, biegają szybciej niż bedek ze wszystkimi dodatkami szybkościowymi ;p
udało mi sie zebrać 2 torby, strasznie ciężkie to gówno 80 oz ostatnio byłem na takim najeździe dzisiaj w carlin |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2006
|
![]() no ale ten kina sie zlozyl na takie combo to lepszy noob ;] widac ze hotkeyow nie mial xD
|
![]() |
![]() |