|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Witam
![]() Chciałbym przedstawić tu swego pierwszego fake pt. "Bóstwo". W Tibię już od dawna nie gram lecz z nudów zacząłem robić tibijskiego fake Prosiłbym o skomentowanie jak i porady ![]() Ps. Pamietajcie ze ponizej znajduje się JEDYNIE Prolog... po przejrzeniu kilku tematów na tym forum zauważyłem że niektórzy nei zauważają tej informacji mimo wyraźnego napisania w tekscie ![]() "Bóstwo" - Prolog Wśród nocnej ciszy jeden z najpotężniejszych magów tibijskiego świata przeprowadza w głuszy przyzwanie najpotężniejszej istoty kiedykolwiek... choć nasz mag nie ma o tym zielonego pojęcia myśląc iż przyzywa Demona Ogrodnika... ![]() Jednak już po wypowiedzeniu pierwszej inkantacji dzieje się coś niespodziewanego... magiczna energia aż pulsuje od namalowanego portalu... ![]() I nagle... energia chaosu skrzyżowana z najczystszą magią wytworzyła portal do zupełnie innej sfery... ![]() ![]() Wytworzył się krater na około 2 mile.. Lecz w środku zalanego ogniem pogorzeliska stała jedna postać... Postać ktora miała na zawsze zmienic oblicze tibijskiego świata. ![]() Ps2.Tak jak pisałem nie gram w Tibie, potrzebne mi są jednak Screen Shoty. Tak więc zapraszam wszystkich chętnych do pomocy bądź zobaczenia swej postaci w faku do kontaktu na gg - 9322106 Ps3. Proszę o komentarze na temat prologu... jako że to prolog jedynie prosze o nie pisanie argumentów w stylu "Za krótkie" Ps4.Odcinek 1 za 2-3 dni ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
Fajnie używasz Gimpa.
Wręcz go nadużyłeś. Prolog to prolog więc nie będe narazie tego oceniać Good Luck |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2006
|
Dalej dalej dawaj wiencej narazie bez oceny
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
|
Ech... fake może i ma JAKOMŚ fabułę, ale co mają efekty gimp'a do fake'a? Mnie to się nie podoba... Tu jest za dużo efektów. Postaraj się bardziej.
Ps. Na poczatku jest "Wśród nocnej ciszy..." i ja na poczatku pomyslałem, że będziesz tu koledne dawać xD |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Spokojnie, efektów tyle w normalnych częściach nie będzie... Pojawienie się bóstwa mimo wszystko efektowne musi byc
Ale... ale dziekuje za porady... Zanim pojawi się następny fake musze skompletowac jakies SSy (jak juz pisalem, chetni proszeni na gg ). |
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
Stan: Niegrający
|
swieta, swieta
![]() 1. sliczny efekt ognia ![]() 2. dlaczego takie rozmyte ? 3. ladnie sie zapowiada, choc z tym Demonem Ogrodnikiem to byl niewypal 4. mam nadzieje, ze sie postarasz ![]()
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
|
Człowieku jeśli myślisz że same efekty załatwią ci dobre oceny to sie mylisz...
A tak w ogóle to jest taki temat jak "Nasze Pierwsze Fake'i" I tylko tam dajemy swoje pierwsze prace... Edit: W dodatku oprócz tła w ostatniej scenie rozmazałeś też nick i tekst...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 22-12-2006 o 21:47. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
Czy to dzial "grafika"? Chyba pomylilem. Przepraszam, juz stad ide.
Czlowieku! Takich szajskich efektow z gimpa to ja jeszcze nie widzialem!
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
Nieno 2 obrazki jest master 5 obrazków z czego 3 to obrazy z gimpa jest miszczu .....boze niesamowite -99!/10
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
Nooo stary faktycznie przesadziłeś z tym Gimpem :/
Ale ocena -99/10 to chyba przesada... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
|
Powiem to krótko i zrozumiale.
PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ! Ehh.. zrozum. fabuła może uratować fake nawet jeśli ma słabe wykonanie. Ale wykonanie nie uratuje ci słabej fabuły! A, i efekty są bardzo brzydkie.
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora/Solera
Poziom: 5
Skille: 15/23
|
zrub more ale mniej efektuw wiencej fake'a ;p
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
A ty devil nie pisz na forum tylko ucz sie polskiego...
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
|
Rowniez popieram Drakona. Za dzuo efektow. Nie chce mi sie wymieniac bledow, ale 3/10
|