|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Tam gdzie diabel mowi ludziom dobranoc , a chuckowi norrisowi dzieńdobry xD
Stan: Początkujący
Imię: Iromeros Miho
Profesja: Rookstayer
Świat: Calmera
Poziom: 7
Skille: 16
![]() |
![]() Fajne ale,pisz po polsku bo ja nie moglem zrozmiec "zeby" zrozumialem żeby a dopiero po 10 minutach zorientowalem sie ze to zęby :/ Ale ogólnie spoko
Ocena 8/10 EDIT: Cofam to co powiedzialem sprawdzalem na swoim programie do robienia faków to nie ma tam polskich liter. Ocena 10/10 Ostatnio edytowany przez Michu1996 - 22-12-2006 o 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Podoba mi sie. Jest tam kilka bledow, ale to jakies drobiazgi. Oby tak dalej. Rosnie z ciebie nowy porzadny fake'owiec. 9/10
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
|
![]() Fake jest zajefajny!!!
Fabuła extra! Własne outy! Wykonanie spox! Poprostu GZ 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2006
|
![]() Mnie się bardzo podoba ale za dużo tych napisów na obrazkach daję 9.5\10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 12 2006
|
![]() Fejk poprostu eXtra!!!
Rób szybko bo już nie moge się doczekać!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
![]() Troche mało komentarzy, ale nie szkodzi.
Część 3. 1.Wiedzima spotyka się ze swym panem ![]() 2.4 dni później. Sala tronowa Fallena. ![]() 3.Nagle... ![]() 4.Kilka godzin później- posterunek graniczny. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7.Kilka minut po bitwie wojska Fallena rozbiły obóz na odpoczynek ![]() Koniec częśći 3. Prosze o więcej komentarzy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Ladnie sklejone pare obrazkow a w ostatnich na bitwie niema polaczenia trawy z ziemia
7/10 Jednak zmieniam ocene :| Edit: Hmmm to wskrzeszanie zmarlych ludzi cos mi przypomina??? Chyba fake Lord of Darkness... :> Ostatnio edytowany przez Athun - 23-12-2006 o 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gdzieniegdzie widze, źle posklejane ściany... ;/ A tak ogólnie to nie najgorzej ;>
(Troche mnie już nudzą nieumarlaki :/ ) @Down Nie nudzi mi się tylko takie Fake tzn. Walki z nieumarłymi...
![]() Ostatnio edytowany przez Sezowaty - 23-12-2006 o 13:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @Sezu
TY BEZBOZNIKU! ^^' NUDZE CI SIE?! <patrz sygna> @topic Skad ja to wiedzialem...fabula mi sie nie podoba. DO grafiki oprocz tych scian, polaczenia traw z ziemia to nic. Musze ci pogratulowac zrobienia swietnej bitwy.
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wszystko fajnie, niezła fabuła, grafiki też nie są brzydkie, ale...
Na ostatnim obrazku zamieniłeś Fallena z Atanaziusem (Fallen wygląda jak Atanazius i odwrotne) Ogólnie za ostatnią część mogę dać 7/10 a za wszystkie 8,5/10... Tak sądzę ;D
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Veruis
Jak ty sprawdzasz rozmiar podpisu? @topic Nom ładne... Teraz troskzu kapuje OCB xD 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Gehenna
Stan: Niegrający
Imię: Loni Layn
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 26
Skille: drut ^^
Poziom mag.: 26
|
![]() Ogólnie fake fajny. Grafiki nie są złe, fabuła może być, mam jednak nadzieję, ze te ataki zombie nie będą na okrągło, bo fake zamieni się w jakiś podrzędny horror.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() Hehe spox fabułe prowadzisz.
Te zombi przypominają mi gre Residen Evil ;p 10/10 Rób dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Fajnee... Oby tak dalej
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
|
![]() Spoksik
More plx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
![]() Czas na część 4.
Będzie wyjątkowo długa z okazji wigili ![]() Wesołych Świąt i miłego oglądania. 1.Kilka godzin później ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4.Kilka minut później. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() Koniec częśći 4. Koment PLX!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() NAwet fajne. Widze ze bardzo szybko tworzysz nowe odcinki ale, nie przykladasz sie. Czary sa slabo sklejone, jak rowniez sciany i zagroda. Dialogi nie daja odczuc tego swiata w ktorym odbywa sie wszystko.
![]() |
#39 |
Użytkownik forum
|
![]() Dobrze jest.
Szkoda tylko, że tak nie równo powklejane te efekty czarów. Ale i tak git ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Ustroń
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Inferna
|
![]() Ooooo zaskoczyłeś mnie
![]() ![]() Podoba mi się fabuła, jest pare błędów ale co tam ;p Ocena: 8/10 (nie ma za bardzo efektów, Atanazjus używa ciągle tego samego czaru, mianowicie Aqa Ice Blast, może to i dobrze, ale mi się nie podoba ![]() Wesołych Świąt ![]()