Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-12-2006, 23:50   #41
viper555
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
viper555 ma numer GG 6546501
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghetti_on_Aldora Pokaż post
Gdzie jest reszta tego co napisales? cos w stylu "prosze usunac ten post bo juz CO zabilo mnie EM ROX" chyba cos brakuje tutaj tak samo jak w pierwszym poscie tego tematu tez byl edytowany bo cos innego w nim bylo a z tymi typami to byla prawda okolo 20 osob ale szybciutko padli z gfb jak pewne osoby z EM ty Viper moze skoro jestes taka wileka "psiapsiulka"
EM i dogadujecie sie w postach z Hupem (bo wywnioskowalem to z tego co piszecie) Hupe zalatwi ci wjazd do EM bylo by ciekawie .
PS. nie zal sie ludziom ze masz hunta hahahaha przykladowo dzis 23.12.2006 pisales do Mamusia Marylka z skarga ze cie zabilem oraz z zapytaniem czy CO huntuje cie, wiec pragne ci oznajmic ze huntuje ciebie ja i paru twojich "kolegow" z rl hahahahaha POZDRO 666
po 1 to w 1 poscie skasowalem juz po 10 min jak to napisalem bo se pomyslalem ze zaraz sie ktos z co przyczepi
po 2 taka prawda przydalo by sie usunac ten temat bo przez niego mam hunted ale edytowalem to bo napisalem to zaraz po dedzie kiedy bylem wkur... pozniej przemyślalem i poprawiłem i zwalam wine wyłącznie na ciebie. niejestem żadna psiapsiulka em bo jezeli bym byl to bym tu niewystawiał filmiku z tym jak vojuva pada, pozatym moje posty by calkiem inaczej wygladaly a tak to wypowiadam sie tylko na temat filmu i tego co piszesz aa i niepotrzebuje zadnego wjazdu do em bo im niejestem potrzebny pozatym niegram juz w tibie;p ale jakbym mial wiekszy lvl i pacc to bym chetnie wbil zeby mi pomogli ciebie ubic ;p co do mamusi marylka to pytałem się jej czy jestem hunted od Co tyle po tym jak mi napisala ze nie to powiedzialem jej ze mowiles mi ze mam rookgard od Co a ty jak zwykle musisz swoja wersje podać.(nikomu się nie żale ludzie sami sie pytaja czemu padam od typa z rl) co do moich kumpli rl to niewnikaj bo się też im niedziwie jak im takie bajeczki sadzisz jak tutaj ty myślisz ze cie tak all uwielbiaja bzdura powiedzial bym tu cos ale niebede az taki chamski jak ty bo ci sie jeszcze przykro zrobi rozplaczesz sie nam tu i co bedzie
POZDRO ^^

Viper Rox xDDD

Ostatnio edytowany przez viper555 - 23-12-2006 o 23:56.
viper555 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-12-2006, 00:03   #42
MagField
Zbanowany

Data dołączenia: 11 11 2006

Profesja: Knight
Świat: Calmera
MagField ma numer GG 723242
Domyślny

@up
Może powinieneś to coś napisać skoro on huntuje cie za to co piszesz tutaj...
MagField jest offline  
stary 24-12-2006, 00:22   #43
viper555
Użytkownik Forum

Domyślny

lepiej nie. Nie będziemy zaśmiecać już całkowicie forum ale NIESTETY on cały czas prowokuje zamiast dać spokój już mnie zabił pozatym już se przez niego niepogram i moge praktycznie zrokować postać a ten dalej jakieś ale ma a co do tego co napisałem wyżej to nie bede zdradzał o co mi chodzi bo bedzie to naprawde zbyt chamskie a ja nie musze być taki jak on pozatym jest to związane z rl nie z tibią...
KIEDY BĘDĄ JAKIEś NOWE FILMIKI??

Viper Rox xDDD

Ostatnio edytowany przez viper555 - 24-12-2006 o 00:24.
viper555 jest offline  
stary 24-12-2006, 00:54   #44
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

A jakim cudem dales sie zabic 77 masterowi 50 palkiem? 30 kinghtem by dalo rade ucicec
stary 24-12-2006, 07:40   #45
Ghetti_on_Aldora
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2006
Lokacja: Opole

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Chosen Ones
Poziom: 93
Skille: 15/25
Poziom mag.: 64
Ghetti_on_Aldora ma numer GG 1285310
Domyślny

Viper skoro skonczyles grac w tibie to powiedz co robisz calymi dniami? na dworze cie nie widac, dziwne z tego co mi wiadomo (powiedzieli mi twoji "koledzy") to wychodzisz tylko na spacer z psem (Andrzejem) i nic pozatym czy to nie drobna przesada? siedzec calymi dniami w domu i ukladac pasjansa

PS. zacznij wychodzic bo bedziemy mieli Royal Suchy SE <hahaha>

POZDRO 666 ;D
Ghetti_on_Aldora jest offline  
stary 24-12-2006, 09:24   #46
Ganksterek
Użytkownik Forum

Ganksterek's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Polsk

Imię: ~~xD~~
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
Poziom: 8
Poziom mag.: 50
Domyślny

Omg Ale wy jestescie przesadzeni koledzy z rl a zabijaja sie nawzajem ja bym podziekowal za takiego kolege i sie do niego nie odezwal i przynajmnije spraw z rl nie mieszal do gry ale to juz wy ustalcie wedlog mnie powinniscie sobie pomagac przynajmnijej ja tak robie bo gra paru moich kumpli z rl na tym servie i wiele przykrosci od nich uslyszalem ale mimo to jak napisza to pomagam a jak napisza cos glupiego to nie odp i tyle
stary 24-12-2006, 10:13   #47
viper555
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego Pokaż post
A jakim cudem dales sie zabic 77 masterowi 50 palkiem? 30 kinghtem by dalo rade ucicec
hmm to wygladało tak ;p miałem mu pokazać wywerny(niewiedziałem że chce mnie zajebać)a ja już musiałem iść do budy więc szybko mu chciałem pokazac doszliśmy do pewnego miejsca i on stanął i wcisnął kit że em się coś loguje no to ja się szybko dorwałem do plecaka i zaczołem się pakować bo miałem za 3 min autobus po spakowaniu zobaczyłem na ekran a tam ghetti i enzin sain chyba 85 ms więc reszte się domyśl ;p solo by niedal rady dlatego poprosił swojego kolege o pomoc. Zresztą wszędzie pewnie wcisnął kit że jest taki boski i mnie solo ujebał ale to jego sprawa ;p

A ghetti kto tu jest royal suchy Se(zresztą niewidziałem foty Suchego więc niechce nikogo obrażac;p) hahaha ośiemnaście lat i jesteś chudszy odemnie haha ale żeś dowalił znalazl sie grubas OMG
co do tego co robie całymi dniami moja sprawa nie będe chyba wychodził na moją porytą dzielnie i gadał np z tobą gdzie jedynym tematem jest TIBIA...i twoje fascynujące opowiastki;]
PS pasjans już mi się znudził xD

Viper Rox xDDD

Ostatnio edytowany przez viper555 - 24-12-2006 o 10:20.
viper555 jest offline  
stary 24-12-2006, 10:13   #48
MagField
Zbanowany

Data dołączenia: 11 11 2006

Profesja: Knight
Świat: Calmera
MagField ma numer GG 723242
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego Pokaż post
Ty napewno byś sie nie złożył....
MagField jest offline  
stary 24-12-2006, 10:37   #49
Stefan Wichura
Użytkownik Forum

Stefan Wichura's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2006

Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 250
Domyślny

wiekszosc postow to tu jest bez sensu a ten Viper czy tam chu* ja cie tam zwal tak zwal to chyba masz 12 lat bo w ogole takie farmazony pierd*** ze sie plakac chce DNO --.--
Stefan Wichura jest offline  
stary 24-12-2006, 11:01   #50
viper555
Użytkownik Forum

Domyślny

Nie no niech ktoś zamknie ten temat bo to jest jedna wielka komedia co tu ludzie piszą
a ty stefanek ile masz lat że tak kozaczysz mogę tak samo skomentować to co ty piszesz... pewnie ghetti to jakis twój kumpel i on cię bardzo poprosił żebyś tu wszedł i powyzywał mnie trochę ale dobra
ja tu tylko komentuje co ghetti pisze na mnie a nie żadne farmazony...
najlepiej by było zamknąc ten temat i by był spokoj ;p
bo to się zrobiła wojna miedzy mną a ghettim a nie EM vs CO+ Anima

Viper Rox xDDD

Ostatnio edytowany przez viper555 - 24-12-2006 o 13:57.
viper555 jest offline  
stary 24-12-2006, 23:14   #51
Abnis
Użytkownik forum

Abnis's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2006

Imię: Abnis
Gildia: Source
Poziom: 51
Skille: 77/38
Poziom mag.: 15
Abnis ma numer GG 3381329
Domyślny

Po pierwsze Viper,w ogóle nie powinieneś zamieszczać tu filmów skoro nie jesteś wplątany w tą wojnę (nie jesteś ani w CO,Animie lub EM),więc po co się pchać tam gdzie nie musisz .A skoro jestes kumpel Ghettiego z rl to powinieneś poprzeć CO,a nie motywować ludzi z EM do dalszego działania.Rozmawiałem z Ghettim jak się z nim spotkałem w sobote i wątpię żeby on gadał jakieś farmazony,bo nie ma ku temu żadnego powodu,a żalenie się na całym forum,że Cię zabił kumpel z rl jest żałosne.Powinneś wyjaśnić z Nim całą cytuacje i było by po sprawie,a Ty zamiast tego robisz kolejny głupi topic i zaśmiecasz forum...Ale to już Twoja sprawa.

Pozdrawiam.
Abnis jest offline  
stary 25-12-2006, 09:03   #52
Ghetti_on_Aldora
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2006

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Chosen Ones
Poziom: 93
Skille: 15/25
Poziom mag.: 64
Ghetti_on_Aldora ma numer GG 1285310
Domyślny

Viper po czym wywnioskowales ze to moj kolega i ja go poprosilem zeby sie pozytywnie wyrazil na moj temat :>? bo wydaje mi sie ze po tym ze kolo informacji o jego postaci pisze 99 lvl <hahaha> Viper skoro jestes taki "wielki oraz gruby" moze wyjdziesz na dwor, powietrze naprawde nie jest zle zrobimy ci zdjecie i przedstawimy je tu <jesli on zdecyduje sie na to ja tez > i mozecie sami ocenic ;D

PS. Warto dodac ze Abnis jest nie dosc ze jest "Kolega" Vipera RL to jest jego "Kolega" z klasy <przynajmniej tak nam powiedzial> ja widzialem go tylko raz

POZDRO 666
Ghetti_on_Aldora jest offline  
stary 25-12-2006, 09:58   #53
Abnis
Użytkownik forum

Abnis's Avatar

Data dołączenia: 24 11 2006

Imię: Abnis
Gildia: Source
Poziom: 51
Skille: 77/38
Poziom mag.: 15
Abnis ma numer GG 3381329
Domyślny

Cytuj:
PS. Warto dodac ze Abnis jest nie dosc ze jest "Kolega" Vipera RL to jest jego "Kolega" z klasy <przynajmniej tak nam powiedzial> ja widzialem go tylko raz
Ghetti chodziło mi o to,że jestem kolegą Sebolca,a nie Viperkka.Źle mnie zrozumiałeś
Abnis jest offline  
stary 25-12-2006, 10:56   #54
viper555
Użytkownik Forum

Domyślny

oj luudzie dlatego próbuje zamknąc ten temat a wy go cały czas odświeżacie... był już na 2 stronie;/
abnis ja wcale nigdzie nie mówie że jestem za em ile mam razy pisać że to 1 słynne zdanie w tym temacie miało inne znaczenie i że zaraz je usunąłem żeby nie mieć problemów... mam dwóch kumpli z rl w Co to po co mam być za em OMG ale jak wy robicie z tego tak poważną sprawę to nie moja wina. a co do tego że ci ghetti nie gadał pierdół to jakoś dziwne bo all mowią mi że ghetti mówił to a to że ja pisałem to i to a wcale tak niebyło niepisałem np tekstu że "kocham em" czy coś w tym stylu. chce wyjaśnić z nim tą sprawe ale nie da się...
jak robie kolejny topic?mam tylko 1 topic...
ghetti ja nie mówie że jestem wielki albo gruby może nie którzy w moim wieku śą bardziej"zbudowani" ale to nieznaczy że ja też musze popatrz na innych 18 i też porównaj do siebie aa abnisa nigdy na rl niewidziałem ;p
NO w końcu się dogadałem z modkiem i nareszcie zamknie ten durny temat i skończą się kłótnie przynajmniej na forum...

Viper Rox xDDD

Ostatnio edytowany przez viper555 - 25-12-2006 o 10:58.
viper555 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania