|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
bez komentarza... @topic nie kazcie (a moze karzcie ? przez niektorych na tym forum trace forme...) mi rzygac na monitor !
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 299
|
![]() Nawet nawet ;p 9/10 za te kropki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Yay!
Cytuj:
Pisałem już chyba, że MORTALKOOMBAT!11 ; P - ale akurat u Ciebie motywu z listonoszem się nie czepiam, był to ostatnimi czasy pierwszy fejk w którym go widziałem (chyba, że mieszam fakty, i tam w ogóle nie ma listonosza ;>)
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Tu, i tam...
Imię: Spidi Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 11
Skille: 17/19
Poziom mag.: 0!
|
![]() No, postacie są ładne, tło takie sobie bo widać fioletowe elementy i to troche przeszkadza. Dam 8/10 (narazie) No, ale sie postarałeś i to sie liczy, później będzie lepsze
![]()
Mówcie mi: SKARABEK I pamiętajcie... Skarabeusz się zmienia! Ostatnio edytowany przez Skarabeusz Pustyni - 20-12-2006 o 14:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Zmieniłem całkiem zdanie co do Immortala. Jednak wierzę, że fake wyjdzie bardzo dobrze. Jednak jeden z autorów zachowuje się nie za dobrze... Licze, że nie zabierze się również za fabułę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @up
Pewnie ja... @reszta Co wy macie do Immortala? Zrobił se jaja, wiadomo głupie to było. Ale kto wie? Niektórzy też na początku byli noobami. a teraz są kimś. Jest kilka takich osób. PS. Dzisiaj może wrzucę część pierwszą.
![]() |
![]() |
#27 | |||||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Jeżeli dziecko nie dorosłeś do krytyki to tylko i wyłącznie twój problem - ja nie będę dla niedojrzałej osoby się zamykał, czy zmieniał zachowania. Cytuj:
Bardziej adekwatne Cytuj:
A to ci psikus prawda? Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Rokko Sorek
Gildia: Orcs for Life, Punch for Life
Świat: Harmonia
Poziom: +12
![]() |
![]() Napewno jest lepszy niz te "Smieszne Fake'i" ktore mialem watpliwy zaszczyt widziec. Widze ze praca w grupie pomaga.
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie, nie ty. Zobacz jego komentarze w innych fake. Zjechał wszystkie pookolei. Tylko jeden ocenił 10/10, a całą resztę (jakieś 10) 1/10...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Czy wy kurcze nei widzicie ze ten temat to jeden wielki SPAM!?
Kłucą sie jakieś dwa trolle (son goku immortal i chmielok) Virus sie błaźni (do tej pory uważałem go za normalnego Fake'owca) CO drugi post na ostatniej stronie jest Lolnego (też robi z siebie idiote) A reszta im dopinguje... Weźcie sie opanujcie. @topic Może błędów durzo nie ma ale zachowanie autorów jest skandaliczne... (no może jednego) @Virusmaxi Wiesz wydaje mi sie że mlisz Nooba z nowicjueszem, a to wielka różnica. P.s. Żeby nie było - TO mój pierwszy i ostatni post w tym temacie...
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 21-12-2006 o 10:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
|
![]() loool co wy myślicie że jak czlowiek jaja robi to jest nowicjuszem w fake'ach?.A te oceny fajne 1/10 to też dla jaj bo nudno mi było na kompie...a zresztą n/c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niewiem kiedy pojawi się next part. Może jutro Son Goku Immortal się pojawi i zrobi wreszcie to co ma zrobić
![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Virus daj next part plaxx.
Niepamiętam czy oceniałem ,ale powiem jeszce raz. Fake fajny... Pana Immorla wogóle nei biorę pod uwagę za wykonanie. Virus mi powiedział, że on prawie nic nie robi ![]() @Son_Goku_Immortal Przestań spamować, bo to się nudne zrobiło, a jak myślisz, że twój humor jest śmiedszny to się przeliczyłeś. "Super fake, 1/10"... ech :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Ustroń
Profesja: Sorcerer
|
![]() Brakuje mi tu coraz bardziej takich osobistości jak Avager, Crowal lub Baradax
![]() Ci to potrafili wprowadzić rygor na forum ![]() Jak ktoś już robił fake to wzorował się na ich pracach. Czemu odeszli? niewiem.... nie uczestniczyłem wtedy sam na forum... odeszłem po nieudanym fake'u ... przychodze z powrotem i widze jeden wielki BURDEL!!! tak! BURDEL! Już nikt nie trzyma rygoru i zamiast robić coraz to lepsze fake zbliżamy się do dna... przypomina mi się teraz fake Avagera... mmm jakie to było dopracowane.. ile włożone pracy i chęci.... a Baradaxa ![]() Gdzie oni są ku**a? Może ktoś mi powie?
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() @up
A on NCrashu sie zapomnialo? R4z3z3r? I o tylu innych... ![]() Nie jestes jedyny ktory za nimi teskni ![]()
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Perfer Knight "...Avager, Crowal lub Baradax..." Turok robi bardzo dobre fake... Zresztą on ma dwa konta na forum ^_^ @Off-Topic Drogie BRAVO! Nazywam się Joanna i mam 14 lat,ostatnio byłam na imprezie i pierwszy raz w zyciu robiłam to z chłopakiem oralnie..on miał 23 lata...wszystko widziała moja starsza siostra która wezwała policje i Konrada aresztowali.Po paru dniach wezwano mnie na komende,dowiedziałam się,że Konrad,którego bardzo pokochałam jest jakimś pedofilem czy coś takiego..nie wiem co mam o tym mysleć...Co to znaczy pedofil i czy mam z nim zerwać Dawid Mam 15 lat i mam pytanie, czy dziewczyna może zajść w ciąże gdy dotknela mojego członka ? Przypadkiem na imprezie walneła go ręką a ja poczułem dziwny ból na jądrach. Prosze o odpowiedź. Julita666 Ostatnio byłam na wycieczcę i w namiocie poczułam dziwny zapach, myślę że to był zapach spermy. Moje pytanie jest takie : Czy można zajść w ciążę przez powietrze ? Maniek Tydzień temu miałem pierwszy okres i chciałem się spytać, czy plemniki mogą się skończyć ? zabcia000 wiec dzis przezyłam swoj 1 raz uzywalismy tylko prezerwatyw durex classic .... pozniej sprawdzalismy prezerwatywe i nie pekła ani nic ... wiec czy moge byc w ciazy ? bo wydaje mi sie ze raczej nie .... Iks The - xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Ustroń
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Taaa pamiętam ich ;] a pamiętasz atak orków na Rookgard Crowala? z Lordem Pypkiem (czy jakoś tak) w roli głównej? ![]() To były czasy ![]() P.S. Troche zrobiliśmy tu offtopic ale chyba nikomu to nie przeszkadza ![]()
Od pierwszego zalogowania wydaje mi się, że podupadacie w rozumie. Pamiętaj użytkowniku: ![]() Ostatnio edytowany przez Perfer Knight - 25-12-2006 o 14:27. Powód: Poporstu Edit |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ermm... Spamujecie ten temat ;[
@up Mi to przeszkadza i to bardzo... Zróbcie se topic wspomnienia ;[ Właściwie komentarzy było tylko kilka a reszta to offtop. Proszę was, dajcie temu tematowi zejść na dalsze strony DOPÓKI IMMORTAL MA KARĘ! ... n/c
![]() |