|
|
#401 |
|
Użytkownik Forum
|
@Qwert~
cos do mojego bro masz? lepiej siedz cicho i tak sie nie wypowiadaj na forum bo wpadne z kolenda>swieta plx plx plx>... pierw myslalem, ze leja Cie za niewinnosc, ale mylilem sie... hmm dziwne, workis nie ma zycia wpadl do mnie jak trenilem na slim i pisalem na gg, padle, aol w plecy skile aale wszystko odorbie tzn skile juz a 60k expa to max 2.5h. Co zjechany jest to jest. Niech nikt sie nie przyznaje, ze jest jegoo bro lub cos btw juz 1 kolo placi bo mowil workisowi gdzie jestem, 26 lvl ma wiec malo mi placi... name nie podam bo obiecalem, ze go nikt nie ujebie... dalem slowo ;]wielkie podziekowania dla: Bartss (bro) [srr, ze dupke truje... takie zycie low lvl na facc] Raafuks (bro) [perfect jankii] Kamilss (bro) [tak jak u barta...] Konrad Knightcik (bro) Vennio (za monka i pomoc jak potrzebuje) Lepper (za monka )Sir Zlod (plx plx plx cs'a) Eponarel (just ziomek) Dawidz Dziubin (za skecze [5 str w wordzie]) osoby wyzej wymienione to elita Chimery thx za wszystko, rozmowy i za wspolny cel... Workisa i Qwerta ;]@ Qwert jak powiesz, ze lize dupe to zabije Cie smiechem... btw jak Konrad~ sie podlizuje to jestem Eli Stormstriker i Jan Marian Rokita w 1 osobie. Konrad to mój bro moge na nim polegac, jest osoba lubianą a ty mu zazdroscisz, ze ma spokój na servie i sobie gra spokojnie... a te ss'y no nie wiem po co dales, nic ciekawego, ludzie maja locha do testow i tyle... jakos chcesz sie podlizac widac ![]() Ostatnio edytowany przez pOta - 24-12-2006 o 02:27. |
|
|
|
|
|
|
|
#402 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
|
fajne sski chociaz nie lubie ogladac sskow najtów ; ) , palls rox
![]() @bratss jakby ktos sie chcial jeszcze przyczepic do ciebie to masz neostrade xDD |
|
|
|
|
|
#403 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Imię: Szelkas
Profesja: Druid
Świat: Chimera
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|
@Bartss
np;] mialem 3 kicki wczoraj i mogl byc nastepny i wolalem nie expic zeby nie pasc wiec znalazlem sobie zajecie |
|
|
|
|
|
#404 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
pozdro \o/
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Qwert Stary
Poziom: 48
Skille: 75/46
Poziom mag.: 15
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#406 |
|
Użytkownik Forum
|
@ Qwert
poczujesz magie tych świat;] odprawie Ci kolende jak zaden ksiadz, bo albo do mnie mowisz z szacunkiem, albo wcale, proste, moje ss lepsze bo nie musze kitrac sie po pz btw zrob poradnik gdzie najlepiej uciekac i zrob spis pz'ow, chociarz do tego sie przydasz. Masz cos do kogos z moim znajmych to masz cos do mnie. Nie chce mi sie z Toba klocic, moze odrazu na rl sie spotkamy, a jak nie to i tak kiedys sie na Ciebie natkne, predzej czy pozniej, Bydgoszcz to nie jest wielkie miasto... zaluje, ze sie za Toba wstawilem w ab pod dp jak byles orany przez pewne osoby;] zamykam dzial Qwert... bo robi sie OT haraszo? |
|
|
|
|
|
#407 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Imię: Sir Zlod
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
@ Qwert nie moge sie doczekac kolejnego Twojego deda
![]() Cudownie jest otwierac Twoje zwłoki nawet nie wiesz jak sie przy tym podniecam ![]() a teraz slabe ss'y ![]() Na gwiazdke e plate sobie sprawiłem(Od mikołaja ![]() ![]() Taki tam ss ![]() ![]() Ostatni Adv xD ![]()
17:10 You see a dead human (Vol:10). You recognize Qwert Stary. She was killed by Sir Zlod. Ostatnio edytowany przez SirZlod - 24-12-2006 o 16:32. |
|
|
|
|
|
#408 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
Trochę luzu, święta są
Gratz, ja bez ss, ale 41 lvl wbiłem ![]() |
|
|
|
|
|
#409 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
Ludzie wiecie wy co żeby w święta z Qwertem się kłócić grozić mu i chcieć zabić to tak nie wypada.. przecież to czas zgody i miłości. Niech i on też ma święta, przecież aż tak długie nie są potem go zabijecie i powyzywacie jeśli chcecie.
A skoro już przy świętach jesteśmy to życzę wszystkim wesołych świat, szczęśliwego nowego roku i uśmiechniętego karpia =) |
|
|
|
|
|
#410 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Imię: ManU Lisek
Profesja: Knight
Poziom: 80
|
Cytuj:
![]() no to wesołych ![]() @down smieszny jestes tak sie podniecasz ze cie zlapac nie moga a sam mowisz ze ciagle w pz siedzisz te nooby sie coraz cwansze robia...Ostatnio edytowany przez Marvolis - 25-12-2006 o 00:26. |
|
|
|
|
|
|
#411 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Imię: mag kruchy
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: chimera
Poziom: 32
Skille: 10/24
Poziom mag.: 35
|
widze ze tu same h lvl i ja 1 maly sorc ale cuż patrze patrze se widze ze konrad niedajesz popisu nigdy mnie nie dopadniesz
pamientam jak mnie pod kazoo goniles uahhaahah niedosc ze mnie niedopadles to sie potem chwaliles ze zjechales mnie do red hp a ja ponizej zielonych niemialem po 2 twuj the best hit 45 uhahahauhahahuahah potem tydzien 2 z calom ekipom do thais za mnom przylazles ja se rybki lowie patrze konrad mysle to na statek zwiewam a ten nawet niezauwazyl lul potem sledzili mnie jego kumple czy wyjde ze statku czy nie jak powiedzialem do jakiegos 70lvl spi*** to sie skulil i powiedzial no to spie***** konrad ty i twoi ludzie jestescie smieszni scigacie takiego malego sorca i zlapac go niemozecie a wiecie za co on mnie sciga za to ze powiedzialem ze kumplowi ze chcą go zabic ale szczegul wiencej nie napisze bo konczyc musze![]() |
|
|
|
|
|
#412 |
|
Użytkownik Forum
|
Dziecko, idz po słownik, a potem pisz ;] Btw. każdy noob umie się schowac w PZ, a te twoje teksty są śmieszne
![]() Aha, i Konrad cię ściga za to, że jesteś jebanym konfidentem ![]() Ostatnio edytowany przez Roz'z - 24-12-2006 o 23:23. |
|
|
|
|
|
#413 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Imię: Konrad Knightcik
Profesja: Elite Knight
Gildia: Resistance
Poziom: 115
Poziom mag.: 8
|
Po 1 za co cie bije to ty juz sam wiesz ( razem z qwertem sie rzucaliscie) ..... po 2 wiem ze cie nie zabije bo caly czas przy pz siedzisz.
A teraz czas na jakies tam sski z ataku quar ![]() ![]() ![]() Jutro wstawie wiecej ss :> |
|
|
|
|
|
#414 |
|
Użytkownik Forum
|
1k mana ;D jutro hyderki to też coś wrzuce ;]
![]() |
|
|
|
|
|
#416 |
|
Zbanowany
|
Kruchy to moj rl kumpel...Tak ma dysgrafie i dysortografie ,ale co z tego?Po drugie konrad nie sciemniaj,sam mi mowiles ze chcesz go ubic za to ze mi powiedzial,ze mnie wyzywales.Smieszny jestes..Ty go nagabywales non-stop,on nigdy do ciebie nie pisal.A btw.teraz lepiej go nie ruszaj bo jego protek przyjdzie i cie zapierdoli
![]() @Gratz elephunck Jesli chcesz w miare szybko expic,mozesz tar pits -3 sprobowac,sam tam expilem polecam.Pozdro Ostatnio edytowany przez qwert_stary - 25-12-2006 o 13:30. |
|
|
|
|
|
#417 |
|
Użytkownik Forum
|
43 ml i 1,000,000 exp ; o
![]() |
|
|
|
|
|
#418 |
|
Użytkownik Forum
|
@quwert..
mow co chesz, ale konrada nikt nie bedzie tu za*******al.. niewazne kto jest twojego ziomka pro.. i nie strasz.. wrzucaj ssy jak juz cos piszesz, albo jak ktos juz podsumowal zaluzcie wydarzenia ze swiatow i tam sobie robcie czata. pozniej cos ss dorzuce =D
|
|
|
|
#419 |
|
Zbanowany
|
@Up
Wedle zyczenia,zalozylem temat. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=107858 Chcecie pisac o wydarzeniach ,czy o tym ze mam hunta to prosze tam a nie tu spamowac. Nie chcecie to nie bede nic pisal,ani dawal ssow.Ale prosze o brak komentarzy na moj temat i wyzwisk. @2 down A czy on mowil ,ze to fake?Czytanie ze zrozumieniem plx ? Dla fakow jest osobny dzial Nie naucze nikogo fakow robic ,bo sam nie umiem...proste.Co do tego MPA to od poczatku wiedzialem ,ze pozyczony,ale nie wszyscy to wiedzieli wiec sie nie czepiaj.Ostatnio edytowany przez qwert_stary - 25-12-2006 o 21:31. |
|
|
|
|
|
#420 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Imię: mag kruchy
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: chimera
Poziom: 32
Skille: 10/24
Poziom mag.: 35
|
chcialbym dac sski jak uwalam 50 draga ale gdy doszedlem bylo zajente
wiem ze 50 to malo ale jestem low lvl więc sie niedziwcie moze jutro mi sie uda to bendzie ss niehce sie czepiac ale na na 1 z screnuw sir zlood jest w golden armor a na innym w mpa co to ma znaczyc??? |
|
|
|