|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3841 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Pacc 33 ms 33 mlev Blue robe , hotm , plate legi , crocodile boots , vamp shield , woi!
Prosze o obszerną wypowiedź(bez kitu wkurza jak ktoś pisze : " tomby " bo to baaaardzo obszerne zagadnienie)
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3842 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() @up
scaraby kolo Ank~ najlepiej z 2 summonami
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3843 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
29 RP, scarf, steel helmet, blue robe, p-legs, bohy, 64/44. Jakaś miejscówka z przyzwoitym expem i dobrym zarobkiem? Interesują mnie raczej tereny dla PACC'a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Master Mariusz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak ;(
Świat: Harmonia
Poziom: 8
Skille: xx/xx
![]() |
![]() @up
Zdiwi cie moja odp lecz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3845 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie mam zamiaru chodzić o 2-4 nad ranem na guardy, bo praktycznie tylko wtedy są wolne. Zresztą wątpie, abym tam zarobił bez lootbaga. Z lootbagiem też, bo na pierwszym zakręcie mi go zapierdolą. Tak samo z Fibulą. A tomby to jest BARDZO szerokie pojęcie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Stan: Początkujący
Imię: Nie Wazne
Profesja: Knight
Świat: Antica
|
![]() Ja od niedawna gram . Mam 10 lvl knightem i skille 27/27 ale robie jutro powinny byc gdzies 32/32 . Na co moge isc? . Dodam ze mieszkam w Carlin . Aha tarcze i zbroje mam slabe [dwarven shield i scale armor ] . Legion helmet i katana bo dedlem i stracilem serpent sworda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3847 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
![]() |
![]() @up
dużego wyboru to ty nie masz...trolle albo trolle a ew. trolle bo roty to cie mogą updolic ; d btw. sugeruje wbic conajmniej 50/50 a potem isc expic :/
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3849 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: W Polsce
Imię: Thel Heroes
Świat: Obsidia
|
![]() Knight bez pacca, 18lvl skille 61/60 4 mlvl. Eq: dark armor, plate legs, knight axe, dragon shield, dark helmet, scarf ,buciki. Pewnie jesteście ciekawi, jakie teraz zadam pytanie...Gdzie expic??? o0
![]()
![]() |
#3850 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rotwormy, ewentualnie możesz spróbować na Senji poexpić. Bliźniaczo podobnym knightem, ale w plate secie, ze skull staffem i dragon shieldem pocinałem tam i podniosłem się po hacku ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3851 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
Lokacja: Wrocław tylo dla ziomów :]
Imię: Darker Direl
Świat: Shivera
Poziom: 12
Skille: 38/35
|
![]() narysójcie mi mapke od carlin do najbliższych dwarfów i żeby po drodze nie było minotałrów atcherów
![]() PS wesołych Świąt Ostatnio edytowany przez kamyk47 - 25-12-2006 o 11:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3852 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ziom jakbys mogl popraw bledy ;p a tak na temat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Merry Xmas ; ] and HAPPY NEW YEARS!!!
jak zwykle przemawial, mowil albo pisal... moze nawet spiewal (dobra zamknij sie wreszcie) Von Grube Jajo pzdroO 4 all, cYa in da Tiolet 13:20 Geno Deru [8]: jetses trentwy HAIL DANCING SHADOWS!!! ![]() ![]() ![]() Even if I wasnt in that Guild I Love THEM : ) ~~HI~~ ~~BYE~~ Ostatnio edytowany przez v0n_oswiec0ny_ - 25-12-2006 o 02:19. Powód: no wiesz zyczenia XDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3853 |
Guest
|
![]() Na 18 lvlu przy skillach koło 60/60 polecam mimo wszystko katedre..Zależy jeszcze o jakich porach masz zamiar grać,generalnie ludzie odradzają to miejsce ze wzgledu na wybite respy. Osobiście expilem tam wieloma charami do 30 lvlu wyciagajac kolo 15 k na godzine.
|
![]() |
![]() |
#3854 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: W Polsce
Imię: Thel Heroes
Świat: Obsidia
|
![]() Ja gram od 7:00 rano. Zastanawiałem się nad DC, ale co z tym GS'em?
![]() Jutro sobie popróbuje senje, po jutrze, może dc.
Omg miałem 6 wyrazów i 6 emotikonów w podpisie i to jest zadużo?! Ostatnio edytowany przez Thel Heroes - 25-12-2006 o 08:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3855 |
Guest
|
![]() Więc tak..Rzeczywiście Dc jest najrozsądniejszym wyborem na ten moment.A jeśli chodzi o resp gsa dodanego po updacie to bez problemu omijasz go idąc przez Outlaw Camp...To jest po przejściu przez pustynie i na południowy zachód.Myślę ze poradzisz sobie ze znalezieniem,wiele poradników było na temat outlaw camp.Po drodze spotkasz huntery ale zawsze można odciągnąć je na jakąs stronę i spokojnie przejść.
|
![]() |
![]() |
#3856 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2005
|
![]() Gdzie moge dobrze expic na 19 lvl sorcem z wand of plague ? (Facc)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3857 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Paladyn 23lev, 61 distans - PACC
Gdzie expić?
![]() |
![]() |
![]() |
#3858 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Pacc 34 ms 33 mlev Blue robe , hotm , plate legi , crocodile boots , vamp shield , woi!
Prosze o obszerną wypowiedź(bez kitu wkurza jak ktoś pisze : " tomby " bo to baaaardzo obszerne zagadnienie) Teletoobis : Wyjdź, zamknij za sobą drzwi i nie wracaj k? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3859 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3860 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Masashi The Evill
Profesja: Elder Druid
Gildia: pwnt
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 666/666
Poziom mag.: 32
|
![]() Elder Druid, 41 lvl 41 mlvl, eq chyba nie ma nic do rzeczy
Podajcie miejscówki na terenie dla Pacc, a jeżeli jest to tomb to powiedzcie jaki |
![]() |
![]() |