|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
A ty nie? ; dd Teraz mówisz że jest noobem a w swoim evul temacie dałeś ss'a z nim pt. 'Muj mistrz tibi' czy jakoś tak ; pp |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Początkujący
Imię: augustow of urban
Profesja: Elder Druid
Gildia: żadnej
Świat: ASTERA
Poziom: 49
Skille: 15/22
Poziom mag.: 48
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Co jest fajnego na Astera?
Bo jest duzo noobow... I co z tego mam? Hakuje noobow i selluje na allegro ![]() Sam sobie pogratuluje xDD |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Nędzne dziecko... Zapomniałeś dodać "Co jest fajnego we mnie? To że jestem noobem większym niż Augostow" |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() @Up
Nędzne dziecko... Zapomniałeś dodać "Co jest fajnego we mnie? To że jestem noobem większym niż Augostow" __________________ Oto moj bog tibii, uklony dla ciebie graj dalej na non-pvp napewno daleko zajdziesz... Go go buahahahahaah jaki zal z tego swiata i noobow grajacym na tym swiecie.... |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziecko,
właśnie dałeś nam popis swoich umiejętności... Idź wypij mleczko, siusiu przed spaniem i lulu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tripida to jest NOOB.
Gdy byłem na hydrach wlazł bez pytania i zaczął nam respa bić. To już nie jest wytłumaczalne DLAMNIE ON JEST NAJWIĘKSZYM NOOBEM NA Asterze. Jeśli ma się taki lvl to do czegoś zobowiązuje a nie włazić z buciarami na czyjś zajęty resp. ![]() ![]() ![]() ( na respie byliśmy niecałą godzine , wiec.. mógł poczekać z 2 h i wejść normalnie) !!! Ostatnio edytowany przez D@RCO - 26-12-2006 o 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Początkujący
Imię: augustow of urban
Profesja: Elder Druid
Gildia: żadnej
Świat: ASTERA
Poziom: 49
Skille: 15/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Sir Mongino (czy Jakos Tak) Jest Wielkim Noobem
Bylismy Na Behe I Huj Wlazl Na Respa I Jeszcze Zlurtowal Z 10 Behe Pod Shody ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() Lol
![]() Ale gra bardzo dobrze ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja gram na Asterze
![]() - 29 druid. Nazywa się Konrad Sobolewski. Nie, nie nazywam się tak, dostałem go od kolegi na 7lvl, ponieważ Tibia mu się znudziła... ![]() - 21 knight. Nazywa się Asar Cham i jest to moja pierwsza postac ![]() - 17 sorcerer. Nazywa się tak samo jak mój tutejszy nick ![]() - Paladyn, Cagin Fulis z distance ok. 40 ![]() - 9 kolejny druid, Adam'Druid... nic ciekawego ![]() Jak narazie gram Asarem Chamem, a że jet to knight skilluje, więc nic ciekawego powiedzieć o moim świecie nie mogę ![]() |
![]() |
![]() |