Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 22-02-2006, 18:06   #61
asustua
Użytkownik Forum

asustua's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Wloclawek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aasustua
Profesja: Elite Knight
Gildia: Theos
Świat: Samera
Poziom: 166
Skille: 98/93
Poziom mag.: 8
asustua ma login Tlenu asustua@tlen.pl
Pergamin Samera RoX

Tak Moim zdaniem to na Samerze nie jest wcale tak zle ja jak narazie nie mam problemow z Brazyliczyjkami a tak pozatym to nie tylko Maceio zadzia ale rowniez São Paulo.
A co do "plecow" to mozna latwo sprawdzic na przykladzie mojego kolegi o nicku pepko.Zostal zabity bez przyczyny gdy mial pare % do 90 levelka.
A noobow polakow na samerze jest wielu powinno sie ich odrazu banowac ale tego sie nie da zrobic
Chcial bym powiedziec ze 2 razy mialem"hacka" dlatego w nawiazach bo byl z mojej przyczyny ale moi koleczy odrazu mi pomogli.Nie zminil bym nigdy w zyciu tego servera mam tu zaduzo kolegow.
No to chyba wszystko szczerze zapraszam na Samere byle nie noobow

Aaaa A do PP To mam swoje wlasne zdanie Gildi Cool jak by nie bylo BOE to bym tam sie przeniusl.
Azakiel Liderka gildi jak i zalozycielka jest The best ... Inni czlonkowie gildi tez sa Cool ehhe

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-02-2006, 18:53   #62
Pepko
Guest

LOL Samera

Witam =)
Chcialbym sie wypowiedziec na temat tego servera...Moja pierwsza postac powstala wlasnie tutaj.... i to wlasnie na samerze zaczelem swoja przygode z Tibia Troche juz na tym servie gram i mniej wiecej wiem co sie tu dzieje =)
To ze Maceio rzadzi na tym servie to jest prawda,ale jak myslicie dlaczego??
To nie dlatego ze oni sa lepsi od Polakow....Chyba wszyscy polacy na tym servie wiedza ze prawie kazdy br dzieli konto ( ja sam osobiscie nieznam brazola ktory by nie dzielil konta) Mam nadzieje ze to sie kiedys zmieni i Polacy wrescie pokaza swoja moc Jest grupka polakow ktorej zalezy na tym Sa nimi np:Trep Malitu,Lesiulesiu,Jahsayon,Aasustua,Jadwisia of Samera, i moje dwie najlepsze kolezanki z tibi korymi sa Biziz i Azakiel ,a razem mozemy zdzialac wiele

Dozobaczenia!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 26-05-2006, 22:05   #63
Giwan
Guest

Domyślny ;p

~~Samera rox~~
  Odpowiedz z Cytatem
stary 06-08-2006, 23:23   #64
asustua
Użytkownik Forum

asustua's Avatar

Domyślny

Widze Giwan ze sie nie duzo nie napisales dawaj wracaj nasamere bo jutro z ranca jakis moze hero hunt czy cos? Aaaa Yuri ma narazie zajecie wiec wbijaj
stary 30-09-2006, 14:56   #65
szymi
Guest

Domyślny samera

gram na samerze i wkurzaja mnie br. tyle.

acha. jak sie rookujecie z red skullem to na hotkeyu ustawcie sobie tekst po brazylijsku dlaczego macie skulla
  Odpowiedz z Cytatem
stary 29-10-2006, 14:05   #66
polak1111
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 10 2006

Domyślny samera for ever

sam mam chara na samera bardzo fajny server nick; pubos kajer zaslynol z bloczenia dl na 16 lvl i gs na 11 lvl filmiki> tibiicams.tibinetwork.net......

bardzo przyjazny server gralem keidys jescze palladynme o nicku dragone zefker ale przezucilem sie na knighta nie mam jakiegos 100+ chara i mam doswiadczenie z innych serwerów ale smaera rzadzi ejst duzo br ale wiszko jest spoko i na ogól sie nie czepiaja

POZDRO ALL
polak1111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2006, 06:17   #67
axmasjopejus
Guest

Domyślny News from samera

W wielkim skupieniu przeczytalem wszystkie posty i chciałbym dodać coś od siebie:
Samera jest moim pierwszym serwerem i jedynym jak na razie (mam chary na innych ale nie gram prawie nimi) poznałem Tu wiele sympatycznych osób w tym najwięcej polaków, ale nie tylko i muszę powiedzieć że atmosfera jest super aczkolwiek narazie mam za niski level by mieć jakiekolwiek problemy z huntowaniem przez br. hlv. Przyznam,że jako osoba ceniąca spokój z 3-4 razy musiałem odpuścić jakiemus nobkowi z br.,bo pisał do mnie jego pro że mam respa zostawić ale po za tym zawsze było ok. Z przykrością muszę tu dodać, że w mojej opini to sami polacy stwarzają najwięcej problemów bowiem kilkanaście razy zdażyła mi sie historia w której jakiś lowlev. Polak wpadał na respa i rzucał mięsem nie mając pojęcia że ja też jestem Pl i rozumiem co do mnie mówi.I pamiętam,że zawsze wtedy sobie myslałem,że jakbym był brazolem to bym nie miał dobrago zdania o polakach. Zresztą wydaje mi się że głównie przez tego typu problemy Azakiel rozwiązała Pink Party.Miała dość problemów z noobami... Więc tak sobie myslę że najpierw sami powiniśmy byc ok a później wymagać tego od innych w stosunku do nas. Ponadto uważam że tylko będąc normalnymi i otwartymi ludźmi mamy szanse spokojnie grać na samerze,tym bardziej,że są osoby które się z tzw.elitą samery dogadują i spokojnie sobie grają. (patrz Azakiel,Pepko i inni).Ja sam często rozmawiam z brazylijczykami na podobnym mi poziomie tak max.do 70 levela i smiejemy się czy to z siatkarzy naszych ostatnio czy innych spraw które wynikaja w trakcie gry, mało tego ostatnio nawet ganiamy wspólnie PK-ów i jest ok. Fakt czasem wkurza mnie to,że angielski w ich wykonaniu jest mało zrozumiały ale mam świadomość,że mój również nie jest doskonały. Cieszę się ostatnio że kilku polaków jak Pepko,czy inni znowu wrócili, poza tym mamy nową guildie How High w której panuje super wesoła atmosfera i od razu w tym miejscu chciałbym pozdrowić wszystkich chłopaków.Oczywistym jest dla mnie,że zawsze bedą jakieś problemy ale po to mamy inteligencję by z niej korzystać i naturalnie: zawsze znajdzie się ktoś z drugiej strony kto jej nie ma ale zawsze trzeba spróbować rozmowy,no a jak nie pomaga cóż zawsze miejcie pod ręką skile,uhy i sdki . Być może kiedyś zmienie zdanie na temat Samery ale narazie nie jest aż tak źle, da się grać.Bardziej martwi mnie starcony czas na grę ale jak to mówią w 4fun Tv ;Nie bawisz się - Nie Żyjesz !!!
Pozdrowienia for all friends on samera:
Skora Wielki - zakładaj postać dla Natalki
Azakiel - może kiedyś wróci Pink Party?
Biziz - dasz radę na maturce trzymam kciuki
Pepko i Siano - Śląsk rulezzz kiedy anihilator?
Knight Asis - Hail How High !!!
Shakur Pantera - we back
Goldi Makavelli - go go lev up stary
Wielki Bawół - no własnie co z Piotrkiem ?
Vilgefortz Moravov - wracaj stary jest oki
new Siano Stox - zawsze jest jakaś szansa - musisz próbować się dogadać...
Bartek Zary twoj żarcik sprawil ze umarłem prawie ze smiechu
Wielki Dziku...
Pubos Kajer...
Lord Zdan`ek... all How High team !!!
Best pozdro dla moich sdków wierze w was chłopaki
Ps.No i najważniejsz nareszcie mam kogo rookwać niestey robię to z całą Samerą bo ganiają ich już chyba wszyscy ale jak kiedyś zobaczycie: Bu'Neka,Xumpica,Tio'Blanke no think just kill
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-12-2006, 14:35   #68
Turion
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 08 2006

Domyślny

No... ^^ fajnie...
Turion jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-12-2006, 11:20   #69
asustua
Użytkownik Forum

asustua's Avatar

Domyślny Soldiers of Hardcore

Ja ciesze sie ze powstala znow polska gildia (Soldiers of Hardcore) niestety do niej nienaleze z przyczyn wlasnych ale bardzo dobrze ze Polacy sa razem i tworza naprawde dobra gildie ktora jest na pierwszych 5 miejscach w rankingu na erig.net . Zycze wam aby ta gildia przetrwala najdluzej
stary 18-01-2007, 01:35   #70
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

gra ktos tu jeszcze lub gdzieś indziej ze starych znajomych?? MSG ME TU LUB PW

/GOLD'Ciaper
Guardian anubite jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania