![]() |
#182 |
Guest
|
![]() No wszystko fajnie super !
Ale dlaczego zatrzymuje sie u mnie na 0,35% ??? pisze ze scaiga z 0,0 B/s l o l ? ocb? |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2005
Lokacja: Gostyń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Pawel of Menera
Profesja: Knight
Świat: Menera
Poziom: 15
Skille: 51/51
Poziom mag.: 3
|
![]() Qralem w tą grę (27lvl) najprościej bierzesz kumpla włazicie na 1 server tworzysz server na hasło i się zabijacie ty 10razy go on 10 razy ciebię (najlpeszy exp) oczciwy chyba że chcesz programy hakerskie (jebane nooby)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@down: 13 latek używający wulgaryzmów, w publicznym miejscu - na forum. n/c. Mnie tam to dziwi. Ostatnio edytowany przez Raxev - 25-12-2006 o 15:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Joker Davis
Świat: Luminera
Poziom: 10
Skille: 40/30
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() I Gunz ten którego tu ściągacie już dawno upadł i prawie nikt w niego nie gra... Teraz jest nowy gunz [NA Gunz]: www.gunz.ijji.com Tam teraz grają wszyscy z byłego I Gunza -.^ BTW.: W nowym gunzie dodali dwa tryby gry [Extreme TDM] i Duel Mode jeszcze doszły nowe serwery nastawione na Questy i Clan Wary, poza tym są dostępne rankingi osobiste i klanowe na stronie no i of korz premium items będą niedługo do kupienia
![]() O jeszcze dodam... @up Co ma liczyć? Bardzo dobrze określił hackerów ![]() edit: ja widziałem na ulicy w Gdańsku dwoje 7-10 latków - "Twoja stara jest pojeba....." - "Spie...laj kur.. od mojej starej szmato" - " A chcesz ustawke z moim bratem dziw...o" Mnie tam to już nie dziwi xD Niedługo z brzucha matce wyjdzie i będzie wrzucać na pielęgniarke xP @x2 Takie zabijanie jak ty mówisz to noobostwo [tzw. Swap] i na NA Gunz jest karane za 1 razem banem 3 dni potem kasacja konta @x3 Czasami I Gunz sie nie ściąga ale można zessać z innego mirrora na forum gunz.pl ;> Ostatnio edytowany przez mychacz - 25-12-2006 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() www.mu.xp.pl tam też coś o Gunz jest i to bardzo dużo
![]()
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: Rybnik
Imię: Fivapo
Profesja: Elite Knight
Gildia: Grim Eclipse
Świat: Rubera 4rever
Poziom: 105
Skille: 86/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Thx za help ale mam problemz tym klijentem.Bo ładnie pięknie zassałem go zainstalowałem i gdy chce odpalać wyskakuje błąd "Wystąpił bąld podczas otwierania prosze ..blablabal" i niewiem co jest grane
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Imię: xxx
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 46
Poziom mag.: 49
|
![]() grę włącza sie przez przeglądarke internetową. Koniecznie przez IE. Na stronce naciskasz PLAY LIVE w takim żółtym kółku. Logujesz sie i wciskasz jeszcze raz to kółko. Odpala sie klient i wciskasz start game ... proste
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce
Imię: PrinceHutas
Świat: MapleStory
Poziom: 3x
|
![]() Banalna gra, zdobyłem 13 poziom chyba i znudziło mi się.
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja zaczynam grać ;]
Zobaczę...jaka to gra ;] @edit: Włączam i...właśnie nic -.- A jak jeszcze raz to mi pokazuje że uruchomione Może ktoś pomóc? @edit2: A teraz mi nagle że update failed xD @edit3: "Jush" wszystko ok ![]() @edit4: Teraz włączam grę i mam conect,exit i dwa serwery czy coś...i nie wiem co robić, klikam na serwery-nic się nie dzieje...conect też...czyli na razie umiem: -włączyć grę -wyłączyć grę
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 22-05-2007 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Użytkownik Forum
|
![]() A Ja dzisiaj sobie zagrałem, a że dawno nie grałem to mój Skill w Korean Style spadł prawie do zera...
Kurde na Ijji mam same jakieś nisko lvl'owe postacie O.o . Z tego co pamiętam to tam najlepsze było połączenie: Shotgun i Coś z wyglądu jak M4 itp. . Dobrze pamiętam? Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gra sama w sobie jest spoko. Nawet bardzo.
![]() Tylko niestety opiera się o zwalony system połączenia p2p, więc żeby dało się grać w miarę normalnie to potrzeba pingów <100, a to jest nieosiągalne, przynajmniej w wersji International... tam nawet nie wiadomo czy nie ma się przypadkiem lagów, bo tego się nie odczuwa... no może pomijając to, że nikt nie jest w stanie nas trafić, chyba że będzie celował tam, gdzie będziemy za <tu wstawić wartość pingu>. A weź i wyczuj, gdzie będzie gość za ten ułamek sekundy! Jeśli nie całą, albo nie dwie. Warto też wspomnieć, że w grze jest całkiem sporo bugów, które nie będą usunięte, gdyż są powrzechnie wykorzystywane i stanowią niemalże coś normalnego... mówie naturalnie o korean style'u... latasz, strzelasz, siekasz mieczem, blokujesz uderzenia i lecące kule oraz rakiety, robisz uniki w prawie tym samym momencie. Faktycznie K-style wymaga bardzo zręcznych paluchów, ale dla mnie to i tak wykorzystywanie błędów w grze. To opiera się(z tego co mi się wydaje) o fakt, że uderzenie mieczem/pchnięcie sztyletem, powoduje przerwanie poprzedniej animacji praktycznie bez zablokowania jej efektu. Dzięki temu, można robić wiele rzeczy znacznie szybciej i dynamiczniej, niż to było przewidziane przez programistów czy tam kogo. Inny błąd: mimo cooldowna broni, możemy zmienić ją na inną, a ta "ochłodzi się" w plecaku. Broń można zmieniać bardzo szybko(to akurat nie błąd ![]() Podsumowując... gierka warta uwagi, jednak opiera się o zwalony system połączenia między graczami(ehh, stary dobry Quake rozwala GunZ pod tym względem) oraz błędy, które są powrzechnie wykorzystywane oraz uważane za coś normalnego... dzięki nim wymiatają w tej grze ludzie je wykorzystujący... muszą mieć rzeczywiście zręczne paluchy, by to zrobić, jednak te całe latanie, blokowanie, strzelanie czy też strzelanie z dwóch strzelb jest wykonywane mechanicznie. Taki K-styler czy butterflyer nawet nie myśli czy teraz powinien zablokować coś, bo ktoś go atakuje, tylko zwyczenie blokuje i uderza non-stop przelatując obok przeciwnika... na dobrą sprawę, możnaby zaprogramować makro wykonujące BF, a efekt nie byłby wiele gorszy, jeśli człowiek jedynie trzymałby myszkę i odwracał się w stronę przeciwników... No... w każdym razie to jest moje zdanie. ![]() @down Faktycznie, niby bez tego GunZ to nie byłoby to samo... no i posłucham rady, zassam NAGunZ. Co do rakiet... nie miałem pewności, bo nie używam mieczy... dlatego biegają ludzie za mną i wrzeszczą: "Dagger noob, dagger noob!" ![]()
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 30-05-2007 o 16:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @up
Graj na NA-Gunz, tam nie ma takiego problemu z lagami. A i atmosfera jakaś milsza niż na International/Indy. Strzelasz z SMG? nikogo to nie obchodzi. Jak robisz to kiepsko-fragują cię. Jak jesteś w tym dobry-ty fragujesz. W większości przypadków nie jest tak, że zaczynają cię od sprayera wyzywać i kickować z gry(nawet jak jakiś idiota się znajdzie, to i tak większość graczy zagłosuje na ciebie). Nie ma też takiego głupiego podejścia do TK..."enter is not a pouse game button". Co do glithy(bugów)..bez nich gunz nie byłby gunzem ![]() Przeładowanie broni-innymi słowy strzelanie z 2 shotgunów z prędkością karabinu maszynowego, skakanie po ścianach, odbijanie się.....cud, miód i orzeszki. P.S Rakiet nie zablokujesz mieczem.
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli przez NA-Gunz rozumiesz Ijji (nie jestem pewien ^^") to... powalczysz XD?
Kurde, na razie na ijji mały lvl ![]() Pozdrawiam P.S. Dwim jaki lvl? Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 29-05-2007 o 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Pewnie, że powalczę, jak załapiesz się na Veteran Channel. Przewarznie gram na quest server1 w godzinach wieczornych (19-21). Szukaj mnie przez /w Dwimenor.
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() Ze mną też powalczysz?
|
![]() |
![]() |