![]() |
#702 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
|
![]() wypadek przy pracy xDDD
Mor'grimm <33 |
![]() |
![]() |
#704 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Ja najbardziej ciesze sie z książki "ROZDARTY NARÓD" Polska Brygada Spadochronowa w bitwie pod Arnhem. Wracam do czytania, potem pasterka, a po pasterce kolejny opłatek
![]()
------------------------------------------------------ http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Kliknij, to cie nic nie kosztuje ![]() ------------------------------------------------------ Mazur |
![]() |
![]() |
#706 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Profesja: Knight
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Kurde na pasterce prawie się zarzygałem =/ Ta wigilia u babci xD A pod choinke dostałem moją nową miłość - Alvaro 20! Ciężko się od niej oderwać, bardzo ciężko =p
#708 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Hajnowka
Imię: Mostaer
Gildia: Resurrectors
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Hajnowka
Imię: Mostaer
Gildia: Resurrectors
![]() |
![]() Ty <10 znaków>
![]() topic@ Ku*wa, ile dla SWE poszło kasy?? Słyszałem ze 6kk. To prawda?? |
![]() |
![]() |
#712 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Hajnówka xd
Świat: Iridia/Xerena
|
![]() Alvaro to słodka, delikatna, dobrze wystrojona...gitara klasyczna!!!=p Stara się lekko mówiąc zniszyła a nowa daje dużo przyjemności =p
#714 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Esiio
|
![]() Witam!!
Po dzisiejszym zajsciu z moim rl Isiio chcialbym powiedziec cala prawde co wiem na temat Yamhatiego i Mor"grima : Yamhatati: Acc Sharing z : -Madusik ( czyli ja ) -Rondel -Zimn -Isiio Podam wam jak chcevie nawet jego numer acc ( haslo pewnie zmienil ) : 4743166 !!!!!!!!!! Mor'Grimm: Acc Sharing z : -Bratem ciotecznym z innego kompa!! I powiem wam ze Arc wywola wojne gdy Yamahati Laubau Mewtu osiagna swuj wymazony poziome wienc POLACY szykujcie sie do wojny bo ju blisko ( chociaz yama noob jakos ostatnio czesto pada hauahauha) Pisze ten post dlatego ze Yamahati twierdzi ze muj najlepszy przyjaciel na tibi jak i na rl niby go Hacno (Isiio) jak i Danytha ( kiedy jeszcze JA nim gralem ) /Madusik/Danyth Knight/Falevius |
![]() |
![]() |
#715 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
|
![]() Cytuj:
Zapomniales jeszcze ze sharowalem z Czesiem z Gdyni na Slasku kolo Poznania Btw co znaczy hacno? |
|
![]() |
![]() |
#716 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Maxxonek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doom Brigade
![]() |
![]() Cytuj:
Always in my memory. Doom Brigade. Summer '05. Ostatnio edytowany przez Maxxonek - 27-12-2006 o 09:44. |
|
![]() |
![]() |
#717 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wiecie co jesteście żałośni, mieliśmy was za kolegów a wy takie wałki robicie, Isiio padł bo mu sie należało, nic do niego nie miałem, a on do mnie to z jakiej racji mi zaczoł domek okradać? Btw zapomniałeś dodać ze sharuje z siostra i ojcem a moja matka mi sdki robi ![]() /Signed Pinq |
|
![]() |
#718 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Esiio
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#719 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Pawłowice
Profesja: Elder Druid
Poziom: --
Skille: spadaja
Poziom mag.: --
|
![]() a mi sie wydaje ze nowa wojna juz tuz tuz
Xandar Dec 26 2006, 13:41:22 CET Killed at Level 101 by Laubau and by Helun Lirath Polacy maja jakies smieszne limity expa, szwedzi zachowuja sie jakby to byl ich server... szczeze to cieszyl bym sie z wojny zawsze 1 sd wiecej sie przyda |
![]() |
![]() |
#720 |
Użytkownik Forum
|
![]() I masz babo placek
02:00 Isiio [82]: yo nobie 02:00 Bezok [136]: ? 02:00 Bezok [136]: ? 02:00 Bezok [136]: kto nob? 02:00 Isiio [82]: rwij sie 02:00Bezok [136]: exevo gran mas vis 02:00 Warning! The murder of Isiio was not justified. 02:00 Bezok [136]: exevo gran mas vis :< |
![]() |