|  | #22 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 02 10 2005 Lokacja: Rzeszów Wiek: 31 Posty: 233 Świat: World | s3.pl? Ja gram, nick Exolius   | 
|  |   | 
|  | #23 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   | hmmm zaczołem w to grac i spodobało mi się a teraz powiedzcie mi co najpierw rozbudowywac zaczolem od zrobienia 2 pol na poziom 1 no ale co dalej. 
				__________________  I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. | 
|  |   | 
|  | #24 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 11 04 2004 Posty: 89 Profesja: Elite Knight | z 10 tematow o travianie bylo   ja gram na s1 Nick : Mienio Populacja :1200 Osady : 4 | 
|  |   | 
|  | #25 | 
| Guest Posty: n/a | ja zaczalem teraz grac nick Laiden zbudowalem spichleż cos tam jeszcze mi sie robi ale niewiem jak rozmnożyc ludność mam tylko dwie ofiary losu i niewiem co z nimi i jak mam zrobic | 
|   | 
|  | #26 | 
| Guest Posty: n/a | dzienki za odpowiedz kturej niebyło  oiary losu mi sie same rozmnożyły mam juz 7 a gram na 3 serwie | 
|   | 
|  | #27 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 12 2006 Lokacja: Świnoujście Wiek: 32 Posty: 29 Stan: Początkujący   | tak się składa że w to gram ;]. Mam koło 100 populacji i gram na 2s. nick : maciekmon @up: musisz budowac pole ze zbożem to nie będziesz na minusie. | 
|  |   | 
|  | #28 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 02 10 2005 Lokacja: Rzeszów Wiek: 31 Posty: 233 Świat: World | Na s1 mam 592 popa (miałem 600 ponad ale dostałem kilka wjazdów katapultami -.-) a na s3 81 popa ^^ | 
|  |   | 
|  | #29 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   | blah popelnilem blad i juz zbudowalem koszary i miejsce zbiórki tak samo tez kryjówke i troche mi się przez to załamała gospodarka no ale juz wychodze na prostą. 
				__________________  I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. | 
|  |   | 
|  | #30 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 02 10 2005 Lokacja: Rzeszów Wiek: 31 Posty: 233 Świat: World | Zrób w koszarach armię i znajdź dobrą farmę a surówka będzie się sypać. | 
|  |   | 
|  | #31 | 
| Guest Posty: n/a | Mój nick na s1 to Alarandalud. Mam 291 populacji. Gram też na s3 ale tam mam dopiero 50 populacji. | 
|   | 
|  | #32 | 
| Guest Posty: n/a | a ja mam pytanie. mam 4 budynki z 5 juz wybudowane (niemam Magazynu surowców) ambasada 3 poziom glowny budynek 4 poziom 36 ludu jak zbudować inne budynki ? (które widziałem na screenach) jak stwożyć armie ? i jak zrobić komuś wjazda po okresie ochronnym ? | 
|   | 
|  | #33 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 14 12 2004 Posty: 2,238   | hmm masz troche malo ludu ale wejdz na www.travian.yoyo.pl i tam masz rozklad budynków czyli co musisz zbudowac zeby móc to i tamto zbudowac. 
|  |   |