|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ostatnio pobiło mi się szkiełko w ekranie MPtrójki. Może wiecie czy można je naprawić (znaczy wymienieć lub dopasować ucinane) czy MP3 idzie do lamusa?
W razie potrzeby mogę dosłać zdjęcie problemu ![]() Macie inne kłopoty piszcie! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Idź do naprawy, wymienią koszty niewiadome, ale za pytani się nic niepłacisz
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Kup ode mnie iPoda shuffle! Genialna rzecz, nie ma wyświetlacza więc i problem tego typu nie będzie ciebie dotyczył
![]() @down: no ba! Apple forever ;]
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 27-12-2006 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nelo Grey'bow
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hacked ;(
Świat: Askara
|
![]() @up
Shuffle rox ;p Mam nadzieje że tego sprzedajesz żeby kupić Nano? ;p @Topic Kup sobie iPoda Shuffle tak jak ja fajna sprawa, fajny wygląd, fajny styl itd. Mp3 innych firm sux. ALE jesli byś myślał kiedys o MP4. TO ODRADZAM ;p Pewnie bedziesz mógł naprawić to szkielko, serwis i te sprawy. Może gwarancje masz? (allegro;p) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Masz Typowy Odtwarzacz Empeczy Z Marketu* czy jakiejś konkretnej firmy?
*= ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() up@@
O Boże to jest dokładnie to samo co na rysunku! Dostałem go w prezencie a dający kupił to na allegro.pl! Czy to badziew, czy dobre? Da się to szkło naprawić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Ha! Lepiej kup nowy odtwarzacz, mniej zapłacisz niż za wymianę szkiełka...
Badziew, jak te wszystkie no name... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Badziew, nowy kupisz za 50 zł, pewnie z 2GB ramu. Ale zepsuje się po tygodniu. Stary jest elektronikiem, zazwyczaj z dwa takie odtwarzacze na miesiąc ma w naprawie. Różnią się one tylko kolorem i nadrukami, wnętrze takie same.
|
![]() |
![]() |