|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam postaowiłem zrobić fake którego koniec zależy od was. Wiele postów i tematów zobaczyłem i często piszecie, że coś byście zmienili albo dodali...Oprucz tego, że na końcu zadam wam pytanie co ma być w następnej części możecie pisać co chcecie abym dodał.
Oto prolog ( Troche tu gimpowatych efektów ale co tam...): ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koniec. Zachęcam do komentowania! Part II na 3 stronie !!! Ostatnio edytowany przez TibianFake - 28-12-2006 o 14:29. Powód: Part II na 3 stronie !!! |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() A jest opcja: Wypadowa?
#3 |
Guest
|
![]() Niestety nie ma.
P.S. Jest opcja wypadowa DLA CIEBIE !!!!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez TibianFake - 28-12-2006 o 14:52. Powód: P.S. |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
![]() |
![]() dobro, bo ma lepsze postacie...
![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() Eee...
1) brak outów do ew. kontynuacji 2) głupie, bo było... 3) -,-'' @Alveon staczasz się :> @Krolon Spoko... Ostatnio edytowany przez Ghand - 27-12-2006 o 19:47. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() zło niechaj bedzie zło
A pomysł: Dziwny ale moze wypali @2up wiesz co to znaczy może wypali? A zło dałem żeby zrobił i sie zobaczy
Fake-.- wait Ostatnio edytowany przez Krolon - 27-12-2006 o 19:42. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Popieram Veruisa.
#9 |
Guest
|
![]() Jeszcze 4 komentarze z odpowiedzią a będe wiedzieć co robić.
|
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Alevon ma rację. Każdy był początkującym fakeowcem. np. Harry Piasek i jego fake O Shreku, Ośle i Fionie na samym początku był to tak tępy fake, że admin powinien go usunąć ale po jakimś czasie ulepszył swój fake i stał się profesionalistą. Ja myślę, że jak na mój pierwszy fake jest good i koniec kropka.
|
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
*Veruis gapi sie na tego idiote, ktory to powiedzial i zastanawia sie czy palnac go w leb za bluznierstwa czy nie... On jeszcze nim nie jest... Na tym forum moge ci wymienic na palcach dwoch rak profesjonalistow: -Avager -NCrash -Baradax -Crowal -R3Z3R4 (czy jakos tak) -Dark Khriss -Dark_Sven -i dalej... ... Eh... wtedy to byly czasy, gdy oni robili fake'i. Fajnie dopracowane, super fabuly, piekne grafy ... ![]() @down To ci juz moge powiedziec. Nie znasz sie na fake'ach.
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 27-12-2006 o 20:15. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Wg. MNIE jest profesionalistą bo robi ciekawie fake i nie opchodzi mnie twoja lista.
|
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Alveon ma rację, ale nie pisze się "jom"...
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ie... o tego nabka mi chodzilo ^^' R4z0r
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2006
|
![]() Ej no ludzie czemu od razu wypaduwa? Dla mnie sie ciekwaie zapowiada. Gdyby tak do każdego mówić to nic, by na tym forum nie powstalo.
@topic Ja mówie, że dobro. |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() @Darkenfighter
chodzi o to, że m.in nie ma materiałów!! ( outy ) |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
TibianFake ma rację, według niego pan Harry jest pr0, gdyż robi ciekawe fake'i. Każdy ma inny autorytet. R4Z0R? Toż to Turok! Dla mnie autorytetem jest Veruis Ostatnio edytowany przez Nadrill - 27-12-2006 o 22:36. |
|
![]() |