![]() |
#1202 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() tak nudzilo mi sie o.o
gunnar zapytal czy ktos idzie pomoc ubic, to poszedlem i pomoglem nie ?;o
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1203 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Wesołych Świąt i Szczęśliwego roku dodam od siebie tak apropo obsidii
![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Polaczki
Poziom: 35
Skille: sorcowe
Poziom mag.: 32
|
![]() Wesołych Świąt, Szczęśliwego Nwego Roku dla wszystkich z was, Obisidiańczyków
![]() ![]() Rozmowa na gg: Ja(Piątek 22.12.2006 21:43) wigilia no takie swieto Suv: (Piątek 22.12.2006 21:43) w niedziele kurwa znowu nie pogram :/ Trzymaj się stary i miń mannowa z lvl'em.. I postaraj się nie paść na wojnie, która po tym nastąpi ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() FooF to byla ironia
wesolych i szczesliwego signed, no game no life ;x
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#1206 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jebać Suva rl chłopaki jeśli ma jakieś korzyści z gry to niech gra, ale Suv nie mów, że jak ktoś się buja z kolesiami to musi koniecznie stać pod jakąś klatką, pluć, chlać i jarać gibony : ).
Życze wam dużo zdrowia i spełnienia marzeń w życiu jak też w grze. Z Niebiesko-Białym pozdrowieniem.
#1207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Profesja: Elite Knight
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() suv ciągle uzywa pretekstu z kolesiami xd hell yeah!1
szacun ziom ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() czy dorpaz i azared to bracia ??Xd
19:18 Toquera [25]: buy bps of liberty bay and porty rope !!!msg me |
![]() |
![]() |
#1210 |
Guest
|
![]() nie ,azared to siostra cioteczna ,kolegi wujka dorpaza
|
![]() |
#1211 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Mam zamiar zrobić postać na Obsidi i zakupić pacca.
I moje pytanie jest takie: Czy tu jest PA? Zabija się kogoś bo ma coraz większy lvl? Wymuszenia, haracze itp Chodzi mi o masowe przypadki bo w niewielkich ilościach to pojawiają się na każdym serwie nawet na npvp. |
![]() |
![]() |
#1212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dodi Brae
Profesja: Knight
Gildia: Rambo Style
|
![]() @ Asti
-"czy jest tu PA ?" -Jak mialem 20 lev - czasem, na 50 z 3 razy ale w razie PA zawsze mozna znalezc inne stworki. -"Zabija się kogoś bo ma coraz większy lvl?" -nie wiem jak szybko zamierzasz robic level, ale nie sadze zeby ktos chcial Ciebie zabic za level jezeli jestes w stanie na swoim swiecie ubic solo zielonego smoka ![]() -"Wymuszenia, haracze itp" -Raz pewna grupa etniczna zamieszkujaca polwysep balkanski starala sie, ale dzieki Borgo udalo mi sie nie zaplacic a pozniej byly cmoki i usmiechy ale zignorowalem to z godnoscia Wiec raz na rok to chyba kiepska srednia, ale pokrec sie pod Dp Carlin albo Thais a dasz rade podniesc ta srednia ![]() -"Chodzi mi o masowe przypadki" -Jak chcesz masowe przypadki haraczy pk i pa to zabijaj, kradnij a przede wszystkim wyzywaj HL. Inaczej sie nie da zeby sie wszyscy uparli Ciebie w ten sposob nekac ![]() pozdrawiam i powodzenia Jak chcesz brass secik to zglos sie do mnie ![]() sorki 160 gp to mnie nie stac ale scale kurtka i brass dziny ![]() ![]() Piotrek ps A tak na serio to kiedys gralem na Valorii i Obsidia wydaje sie przy tamtym swiecie oaza spokoju. Ostatnio edytowany przez Dodi Brae - 27-12-2006 o 21:03. |
![]() |
![]() |
#1213 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() @ Asti
Jednym słowem mówiąc idylla ![]() Ps. Pytanie nie związane z Tibia ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Booka Jones
Gildia: Zero Degrees
Poziom: 101
Skille: 80sh
|
![]() Cytuj:
Podkreslam to poniewaz zwykla deinstalacja zostawia w systemie syf ... no i dane konta. wiec. a) eksport danych, kontaktow etc. b) deinstalacja jakims SUPER MEGA UNISTALLER SUMMER HITS ATTACK RMF VIVA AMAGAD SOFTWARE c) nowy tlen d) import kontaktow |
|
![]() |
![]() |
#1215 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() NA TYM SERWIE W PORÓWNANIU Z ISARĄ TO JEST ANIELSKI SPOKUJ ^^ PODOBA MI SIE TU I ZOSTAJE TU A JEZELI JESTES WPOZADKU TO H LEVELOWCY CIE NIE BEDA BIC ALE TRZEBA SIE STOSOWAC DO PEWNYCH ZASAD PANUJACYCH TU OCZYWISCIE ALE JEST PELNA KULTURA PRZYNAJMNIEJ NA PACC I TO MI SIE PODOBA TUTAJ
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Użytkownik Forum
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() Oaza spokoju jest na non-pvp
na pvp wczesniej czy pozniej spotka cie jakas nieprzyjemna sytuacja ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tjor masaker pro skater - 28-12-2006 o 10:38. Powód: edytuje bo kurwa lubie po chuj to pytanie? |
![]() |
![]() |
#1217 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Cytuj:
Obisidia nie jest najgorsza ale... Niewykluczone ze pa cie spotka jeszcze przed 20 levelem, powod? Masa caveboterow okupujacych larvy i rotwormy, ktorzy sa protektowani przez hlevelow (najczesciej swe), poprostu otrzymujesz msg na priv ze jakis np hlevel tam expi.. Jak uda ci sie osiagnac wyzszy level 40-50 i ktos bedzie pkowal twoich nowo poznanych kolegow to lepiej sprawdz 2 razy zanim zaczniesz bic, bo dziwny trafem czesto sie okazuje ze trafiles na pk char kogos z rzadzacej gildi lub poprostu czyjegos hlevelowca, konczy sie to dedem ale czasem jak nie zgubisz jakiegos wartosciowego itema to i huntem i paymentem.. A jesli uda ci sie przjsc ta ciezka probe i osiagniesz jakis wyzszy level 90+ to jesli jestes sorcererem twoja zabawa skonczy sie na 120-130 max levelu.. Ja skonczylem na 114 levelu, chociaz to nie wazne bo i tak dostalem deleted account. Aha ostatnio rowniez pojawilo masowe naduzywanie wladzy przez tureckich braci z rzadzacej gildi ale to i tak dotyczy tzw srednich levelow 60-80 wiec nie predko cie to spotka. Mimo wszystko zapraszam, zawsze to szybszy resp bedzie. Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 28-12-2006 o 11:28. Powód: ... |
|
![]() |
![]() |
#1219 |
Użytkownik Forum