![]() |
#461 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Świat: Chimera
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() Widze ze chimera jest jednak cholernie podzielona ... jedni chcą się pozbyć drugich za wszelką cenę mimo ze tamci specjalnie nie wadzą.... no i po jaka cholere te kłótnie ?!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#462 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Bartss;1156225]@tomyt
jak nie lubisz tego forum to spier.dalaj Dzieki za rade, pomysle. tak go nie lubisz ze ciagle w zarejestrowanych uzytkownikach ogladajacych temat cie widze... Widzisz mnie, bo mam strone otwarta, to nie znaczy ze non stop ogladam, mam wiele otwartch stron, co nie oznacza ze wszystkie naraz ogladam ? ahh.. a co do za krotkich wiadomosci, to jest any nbowska blokada..(posty musza zawierac 10+znakow) Prawie mnie przekonales, ale nie tym razem, jak bys czytal co i ile napisalem do bys moze zauwazyl czy tam bylo 10 znakow czy moze 11 i nie robi sie 2 postow pod rzad.. od tego jest opcja edytuj. Gdzie jest zabronione pisanie 2 postow po kolei ? Nie chce mi sie szukac, ale twoje takie rowniez widzialem, wiec nie kozacz, bo nie masz czym. cytuje: "->No tu juz jednak cos dodam.. "Nie dla lamusow" i tylko ssy mialy byc, a w kazdym twoim poscie widze.. "ssy wrzuce potem"<-" jakbys nie zauwazyl to zawsze wrzucam.. a wiekszosc ss na tym forum to sa moje ssy.. dales 1 ssa przy tym zrobiles 4 posty no pegier! Dalem 1 ssa + 1 komentarz, ta tibia ci mozg wyzera skoro do 2 nie umiesz policzyc |
![]() |
![]() |
![]() |
#463 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tomyt
czemu Ty tak na all powaznie odpowiadasz? ![]() a teraz patrzcie co zrobilem ;d huahuauha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() Ja dzisiaj miałem isc na hero, ale Powoliz się spóźnił ;< Jutro coś wrzucę, dzisiaj bez ss, ale Valentine's cake lootnąłem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#466 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Imię: Sir Zlod
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() Troche wolno expie ale co am
![]() Za tydzien 80 lvl powinnem wbic ![]() @ Vakerm w takim tępie co Ty expisz to szybko 80 lvl wbijesz ![]() Ostatni adv ![]() ![]()
17:10 You see a dead human (Vol:10). You recognize Qwert Stary. She was killed by Sir Zlod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#467 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bartss
czekam czekam na 100 lvl wiesz dlaczego ![]() @Sir Zlod gz lvl ^^ ja szybko nie expie;/ teraz przez dlugi czas lvl'a nie wbije bo skile sie domagaja poprawy.. a potem kto wie kto wie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#468 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Imię: mag kruchy
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: chimera
Poziom: 32
Skille: 10/24
Poziom mag.: 35
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#469 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2006
|
![]() Hehe ktoś włożył dziś do ded Goblina Skull Stafa i zapomniał go wziaść. I prosze jestem do przodu o skull stafa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#470 |
Guest
|
![]() Heh, ja tak samo zrobiłem, santa bag na miejsce sworda włożyłem, i bs poszedl by się j**** naszczeście zobaczyłem w pore i zabrałem.
![]() @kruchy super scren ;/ pffff boki zrywać Ostatnio edytowany przez elton - 29-12-2006 o 14:54. |
![]() |
![]() |
#472 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() Wiecie co... Kruchy jest jednak biedny. Nie wiem na co choruje, ale nie powinniśmy się z tego śmiac
![]() Btw. Gratz wszystkim |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Imię: Qwert Stary
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 48
Skille: 75/46
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() @Up
Tak choruje,akurat jest przeziebiony.Pozatym dysgrafia i dysleksja xP @Konrad Dec 28 2006, 11:52:38 CET Died at Level 50 by a blood crab GO go lvl 45 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#474 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Imię: Szelkas
Profesja: Druid
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|
![]() @Qwert
Jestes zalosny... Nie wypowiadaj sie tutaj, bo nikt nie chce ogladac twoich pier********ch postow. I tak nikt Cie nie lubi i nigdy nikt nie bedzie. Skocz se z 10 pietra zrobisz mi przyjemnosc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#475 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() @Sekis
Ta i weź go obrażaj i kłóć się z nim dalej... nauczcie się czytać to co ludzie napisali wcześniej i ignorujcie Qwerta a nie obrażając go zniżacie się do takiego samego poziomu debilstwa |
![]() |
![]() |
![]() |
#476 |
Użytkownik Forum
|
![]() @kruchy mag
mam 2 prosby: po 1 prosze nie rob postow spamujacych typu moja armia magow x) po 2 nie dawaj fake.. ten twoj ss by mial moze powodzenie w dziale fake =D DOBRA A TERAZ ZOBACZYCIE SETKE =O! + akcje xD ![]() ![]() ![]() ![]() enjoy!
![]() Ss'y PROSTO. z Chimery <- kliknij, jezeli jestes zainteresowany (odnosnik do forum.tibia.pl). ![]() Ostatnio edytowany przez Bartss - 29-12-2006 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rookero de'Master
Profesja: Rookstayer
Świat: Xerena
|
![]() Wielkie GZ dla Bartssa ;].
Nastepny Bydgoszczanin który wbił 100lvl ;] , GO GO 110,115,120,125...200 ;] Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Imię: Sir Zlod
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 7
|
![]() Kur**!!
Nie było mnie na takim jakże pięknym ss'ie :/ Gdybym był online :/ No ale tak wogole to GRATZ ![]()
17:10 You see a dead human (Vol:10). You recognize Qwert Stary. She was killed by Sir Zlod. |
![]() |
![]() |