|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic Rób... Wą od zuych komentarzy. Takie robią djabuy itp. |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() zło
a można wybierać herosów? jak tak to rasa:mroczny elf (zły) broń:dwa elfie miecze
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() pro faker to dla mnie taki co umie stworzyc dlugiego ciekawego fake i go SKONCZYC.Bo chyba 80% Fake'ow+ jest nie skonczona wiec pare ludzi z twojej listy veruis jak dla mnie trzeba wykreslic.
@Top Niech zapanuje dobro ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Porażają mnie niektóre sformułowania typu " najlepszy knight zła "jeśli robisz po angielsku to rób cały fake a jeśli po polsku to ci pomogę knight to rycerz ... Wykonanie? Słabe parę nie twoich outów jeden efekt i złe napisy
ZŁE! Ktos:Witam Witam DOBRE! Ktos: Witam |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2006
![]() |
![]() Jesli bedziesz potrzebowal dodatkowych bohaterow to pamietaj o mnie.
Imie: Finrod Rasa: Czlowiek Profesja: Najemnik na uslugach krola(dobrego) Broń: Dwa miecze lub jeden i tarcza Frakcja: Dobro Outfit: Obojetnie jaki (dałbym swój ale mi foteka.pl nie wchodzi a nie umiem inaczej) @TibianFake W "Outfity na zamowienie" dalem zamowienie na outa, wiedz jesli chcesz to sprawdz moze tam ktos zrobi mi ten outfit. sam bym go wkleil ale jak juz mowilem mi foteka.pl nie dziala wiedz musialbys sam sprawdzic czy jest i ewentualnie go sobie zapisac na kompie
There’s a shadow hanging over me. Oh, yesterday came suddenly. Ostatnio edytowany przez Finrod - 28-12-2006 o 12:23. |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Po kilku komentarzach wiem o jakiej stronie ma opowiadać fake.
Dobro: 3,5 pkt. Zło: 3,5 pkt. Więc co ?? Remis. Fake będzie opowiadać o dwóch stronach ! I teraz będe przyjmować zgłoszenia do fake czyli "rekrutację" W zgłoszeniu należy podać: Nick: np. Noob. Rasa: np. Zło. Profesja: Sorc Zły/Sorc Dobry itd. Outfit: Tu prosze podać opis albo dać zdjęcie ( lepiej by było ). Styl walki: np. Lubi używać Brust Arrow. Rasa: np. Człowiek/Demon/Elf. Inne: np. Pracuje dla króla jako ktośtam. Lista tych którzy zaakceptowani: 1. Finrod Narazie Tyle. |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: za górami za fake'ami za 7 tematami
Imię: Loira The Trimera
Profesja: Druid
Świat: Trimera
Poziom: 11
Skille: lol
Poziom mag.: 5
|
![]() Nick:Spirit.
Rasa: Dobro. Profesja: Dobry Wojownik (lub łowca nagród Dobry). Outfit: ![]() Styl walki:Walka w zwarciu mieczem ,często rzuca sztyletem lub wykorzystuje zaklęcie ognista kula Defensywa: blokuje ataki w zwarciu 60%,blokuje strzały 40%,blokuje magie 25%. Rasa: człowiek. Inne: Spirit to jeden z samotynych wojowników zarabia sprzedając to co znajdzie np. skóry itp. Tylko żebym nie zginoł ![]()
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 10 2006
|
![]() My chcemy ZUO!!
;p |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2006
Imię: Teron Tartes
Profesja: Rookstayer
Świat: Antica
Poziom: 15
Skille: 666/666
Poziom mag.: oO
|
![]() Nick: Teron
Dobro Profesja: Elitarny Paladyn (lepiej brzmi niż królewski paladyn) outfit: ![]() opis: Strzela bardzo celnie, dobrze walczy zarówno w zwarciu (sztylet) i na odległość (łuk), niestety nie umie miotać kul ognia, ani tym podobnych. |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Oto part II:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koniec. Teraz nie piszemy czy ma dednąć czy ktoś ma mu pomuc. Ostatnio edytowany przez TibianFake - 28-12-2006 o 14:30. Powód: 2 razy to samo zdjęcie. |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg niezadużo tych efektów z Gimpa ??
I niepisze się: Noob says: bla bla bla Tylko: Noob says: Bla Bla Bla...
![]() Ostatnio edytowany przez Sezowaty - 28-12-2006 o 14:32. |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Eeeee, nie podoba mi sie.
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @TibianFake
Moj outfit jest tu:
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Eee tam... dajmy chłopakowi szansę... Mi się podoba.
Nick: Virusmaxi Rasa: Zło Profesja: Sorc Zły Outfit: ![]() Styl walki: Walczy za pomocą różdżki. Tworzy smoki i miota kulami ognia. Jest kiepski w bezpośrednim starciu. Rasa: Człowiek Inne: Nikt nie wie skąd ma tą różdżkę, ani nikt nie zna jego przeszłości.
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Gehenna
Imię: Loni Layn
Profesja: Druid
Świat: Celesta
Poziom: 26
Skille: drut ^^
Poziom mag.: 26
|
![]() A więc:
Nick: Nira Rasa: Zło Profesja: Druidka (zła) Outfit: na dole Styl walki: Głównie SD Rasa: Anioł Inne: Należy do tej części społeczności aniołów, która buntując się prawom Królestwa Światła zeszła na ziemie i stanęła po drugiej stronie. ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
![]() |
![]() Tych efektów Gimp'a nie było więcej?
Może skromnie wykonane, ale coś mnei tu ciągnie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
Lokacja: London
|
![]() Nick: Dragonius
Rasa: Dobro Profesja: Mag (zła) Outfit: Dowolny Styl walki: Ogien, Energia.. Rasa: 50% Człowiek 50% Istota Smoczo-podobna Inne: Pół-smok pół-człowiek.. Posiada 2 dusze, jest wnukiem Demodrasa... Dlaczego jest człowiekiem? Bo jego 1 dusza chciałabyć.. A smocza dusza nakazuje mu być kimś innym... Czekam na Fake'a. |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() No oczywiście, że bylo w gimpie więcej efektów.
|
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oki mam, udalo mi sie!!!! ale na imageshack oto out: [IMG][img=http://img412.imageshack.us/img412/5959/najemnikly6an3.th.png][/IMG]
Ostatnio edytowany przez Finrod - 28-12-2006 o 17:58. |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Raccoon City
![]() |
![]() 1. grales kiedys w Tibie ? a czytales jakiekolwiek napisy ? "abcdefg says: blabla" argh..
2. wiesz, co to znaczy fire elemental ? zywiolak ognia. wiec przetlumacz sobie black elemental -.-' 3. przezyte efekty z gimp'a 4. takie sobie... ... 3.5/10