![]() |
#281 |
Guest
|
![]() Przez ponad 3 miesiące grania w tibie mój kolega poległ 5 razy, z czego 3 razy w ciągu ostatnich dwóch dni. Raz przez kicka, raz przez lurera, i jeszcze raz przez laga.
W ciągu tych dwóch dni stracił: dragon lance, fire axe, demon shielda i z 5 bp Uh`s noi inne rzeczy typu crystal ring czy axe ring ale to już w sumie pierdoły biorąc pod uwage wartość tych wyżej wymienionych.... I nie myślcie że to jakiś high lvl. Przed dedami miał 26lvl. |
![]() |
|
![]() |
#282 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Ze mnie spadł Blue Robe + Bp(8 bp sd, 5 bp hmm, 3 bp uh i wiele innych śmieci
![]() Zginąłem 5 razy w miesiąc ![]() ![]()
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." Ostatnio edytowany przez Cymcymek - 28-08-2004 o 00:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Grałem w tibie i mój ojciec chciał coś zobaczyć na necie akurat szedlem na amazo camp i zatrzymałem się koło groty niedzwiedzy. Była godzina okolo 15 gdy spowrotem zerknołem co sie dzieje z moja postacia i zauważyłem dwa beserki otaczające mnie i napisc YOU AR DEAD. W mojej śmierci by nic nie było strasznego prucz tego że zgubilem SKULL STAFA
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Szczecin, przy kompie
![]() |
![]() Jak grałem jeszcze na azurze, najgorzej wspominam moją pierwszą eskapadę na Demona Skeletona [nieświadomie się tam dostalem, z ciekawości] miałem wtedy 23 lvl i skille 56/55. straciłem p-seta, serpent sworda no i oczywiście backpacka pełnego runek
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Blood_Drinker - 28-08-2004 o 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() ja przez kicka na dragu straciłem crusader helmet , spike sworda i runy za ok 20k ale naszczęście kolega był w pobliżu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wegorzyno
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kulka Ryzowa
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() ehhh gram od niedawna mialem 8 lvl kiedy mi wypadl plate armor to normlamnie bym sie poplakal
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Guest
|
![]() Wypadł mi power rinng i1k zabił mnie ork berserker
![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Guest
|
![]() Wypadł mi power rinng i1k. zabił mnie ork berserker.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Guest
|
![]() Ostatnio na lunarze przed dp w venore podszedl taki master sorcer nick.Sir Kubas czy cos takiego pierd**na z gfb i 10 osub padlo nie do uwierzenia i mi wypadlo platinium amulet , knight armor i fire sword odrazu mi sie odechcialo grac !!
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Guest
|
![]() zdarzylo sie raz ze znalazlem trupa. trup jak trup ale swiezy
sprawdzilem co ma a on ma bp z k setem :> no to se go wziolem. a ze dzialo sie to w okolicach znaku "beweare a dragon" (czy jak to sie pisze) zgadnjicie co sie stalo?? mialem wtedy 9 lvl i dopiero poznawalem swiat... ciagle mi sie sni malenstwo moje snyf |
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jimmy Madden
Świat: Xerena
![]() |
![]() Jeszcze jak grałem na Isarze wypadło mi dragon shield,p-legs spike sword
a to była moja pierwsza postać ale sie wkurzylem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2004
|
![]() Mnie zabił smok kiedy sobie mapę zwiedzałem i wypadły mi p-legsy i p-armor. Nie zeimsko byłem wkórwiony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Guest
|
![]() A więc tak...kolega zaproponował Skillowanie wiec skillilismy ja cały moj eq i on mialiśmy w bp, tylko woodeny na sobie a tu KICK! ja i on na Kicku a jakaś ****a podbiega zabija mnie i jego i zgarnia loota< wyszło mi k set, fs, d shield i c helm>zrokowałem jom z pomocą kumpli ale miała innom postać i do niej wysłała moj loot
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() crown helmet i sandals oraa bp a w nim 2 bp UH, 3 bp HMM, 1 bp SD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() mi najcenniejsze co wypadlo:
guardian shield bp uh, sd, hmm, gfb (na jedne raz!!! ![]()
![]() |
#296 |
Guest
|
![]() A mi wypadl n-armor i p-legi ale to jest najgorsze ze z mojej wlasnej glupoty
![]() - zostawilem se goscia w miescie i poszlem do kibla - wracam a tu okno tibii. Loguje sie i jestem w swiontyni bez bp, n-arma i p-legow ![]() Lolz |
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Fire sword bieglem po niego i zosatelm zabity wtedy wylecial mi dragon shield lecz muj kupel na 78 levelu odzyskal go
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Mi to najwięcej wypadł p-arm :tongue: (wiem że to gówno ale to był 11 druid) ale największego doła to przeżyłem jak mnie zchakowali (nie wiem kto to ale jak sie dowiem to zabije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: Takie miasto na B...
|
![]() Mnie prześladowała chyba jakaś klątwa, bo ginąłem zawsze gdy miałem wędke przy sobie. Kiedy ją straciłem i biegałem bez wędki jeszcze się nie zdarzyło zaliczyć dead'a
![]() ![]() A najgorszą stratą wg. mnie jest EXP., skille i m lvl.
![]() |
#300 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: London
Imię: Tassin
Świat: Harmonia
![]() |
![]() a nie sie zmarło na 5 mumiach (lag i sie nie zdążyłem uhnąć). wypadlo mi fire axe i vamp shiel (z jednej i z drugiej reki kurcze). wtedy na harmonii kosztowało to ok. 130k. + bp gfb + 2bp uh + bp hmm i troche loota. przelogowalem sie szybko, zapodalem utani hur, trafiłem na resp 3 bh z hachetem i brass shield w reku, ale udalo mi sie wszystko odzyskac uff
|
![]() |
![]() |