Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-12-2006, 12:59   #3721
Nalesnik102
Guest

Domyślny @Balrog the death

Name: Balrog the death
Profession: Elite Knight
Level: 71

Gram na Galanie Prawie Od początku i ku*** nieprzypominam sobie zeby
Balrog the death mial 120+ Chyba ze namelocka miales w co watpie

Z tych co potracili Lvle mozna zaliczyc Sun'cheza Jejiheva Atnaza Jeffreya
i nie chce mi sie rozmyslac kogo tam jeszcze

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-12-2006, 13:06   #3722
Nalesnik102
Guest

Domyślny

wielkie wydarzenie w thais wielkie!!!

--------------------------------------------------------------------------------

ludzie muwie do wszystkich i do administratorów jakis koles powiedzial zebym wstapil do gildy zajerestrowalem sie na linku ktury mi dal pisalo ze mam podac swuj numer i haslo podalem pochwili zmienich haslo dal chaslo ale konto zostalo obrabione ukradli mi plate armor plate legs darven shield oraz ruzdzke druga dla druida oraz dark hekmet jestem druidem pisze do was i do administratorów prosze o rozwiazanie problemu i zwrucenie mi rzeczy jestem wsciekly zrubcie cos z tym prosze o zwrot rzeczy administratorzy
pozdro;/ nick muj to juan akus

Sa ludzie klamki i parapety xD

stary 29-12-2006, 13:25   #3723
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post
chlopie z kąd Ty czerpiesz swoje daremne informacje?
mmm mam swoje źrodła sharowales z mlodszym bratem/qmplem

@Ajron88

Napisalem tylko te osoby do ktorych mam pewnosc;P
thewojtek jest offline  
stary 29-12-2006, 13:28   #3724
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland

Stan: Na Emeryturze
Imię: Uzupatorka
Poziom: 71
Domyślny

qrcze ale nudy;p piszcie cos.. bo nie mam z czego smiac

Ostatnio edytowany przez Agnieszka21 - 29-12-2006 o 13:32.
Agnieszka21 jest offline  
stary 29-12-2006, 13:31   #3725
Demi134
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 12 2006

Domyślny ........

Mialem 122 ;p noobie widocznie nie grales od poczotku a ps: Sun'chez byl moim dobrym kumplem shackowali go i zjebali mu lvl czy jak to bylo bo wtedy juz nie gralem
Demi134 jest offline  
stary 29-12-2006, 13:33   #3726
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

to byl cytat mule bagienny ;p

lol agnieszka dlaczego zedytowalas posta?

Ostatnio edytowany przez sliver - 29-12-2006 o 13:35.
sliver jest offline  
stary 29-12-2006, 13:48   #3727
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

@Rumcio sharowales w trzech kolejno 13, 15, 17 lat nie wiem ilu tera jest ale tyle bylo kiedys i do tego ten najmlodszy kupowal kase na allegro

@poznanski to ze oceniasz kogos wiek potym co pisze na forum to gz inteligencji

@Nalesnik102 sprzedaj postac i kup sobie slownik jezyka polskeigo wyjdzie ci to na dobre

Ostatnio edytowany przez Adelao - 29-12-2006 o 13:49.
Adelao jest offline  
stary 29-12-2006, 14:02   #3728
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
Xees sharing , bo gra nim teras huj wie kto
Camuh Sharing
Rash'nor Cavebot
Parencikos sharing
Cue Cumber sharing

Tak dla małego uzupełnienia.
Do tego dodam, ze Parencikos sharing z bratem po tym jak wbili 100lvl Dejwidkowi.
Febb jest bratem xioss albo xisso juz nie pamietam wiec prawdopodobnie sharing.
Do tego Konda I Oen tez wspolnie wbijali sobie lvl.

Ale to sa przyklady rodzenstwa i czy mozna nazwac sharingiem jesli gra rodzina jedna postacia. A co jesli Mama, Tata syn i córka stworzyli by postac i grali to tez sharing. Nie wiem dlaczego sie tak uczepiliscie tego wspolnego grania. To jest sposob na zmieniejszenie ilosci godzin przed kompem jak dla mnie to nic zlego. Jednak jesli chodzi o kupowanie postaci to jedyne co moge zarzucic to kompletna strata siana i tyle.
Ceapoznan jest offline  
stary 29-12-2006, 14:14   #3729
Demi134
Użytkownik forum

Domyślny .......

Troche masz racji ale niezgadzam sie ze sharing nieprzeszkadza bo wiesz zioomek dobry umiejocy grac w tibie w rok wbije 120 lvl a z sharingiem z 170 oczywiscie bez deduw , wojen itd jest roznica a pozniej wszyscy na konde legenda legenda ma najwyzszy lvl itd bo sharoal . Ja nie jestem jakims maniakiem ale mysle ze wiekszosc chce byc najlepszym w tibi nawet for fun byc najlepszym noo a jak 70 % ludzi sharuje to raczej tym 30% to sie nie uda ;p
Demi134 jest offline  
stary 29-12-2006, 14:39   #3730
Nalesnik102
Guest

Domyślny

Ja np sharuje chara z babcia i dziadziem xD Babcia wstaje o 7 z rana idzie wydoić krowe i bieze sie za expienie.Expi okolo 3h co daje nam jakies 250k expa jak na mojego chara bo wiecej babunia niewyciognie poczym zasiada dziadziu i expi tyle samo co babcia a czasami i wiecej

stary 29-12-2006, 15:04   #3731
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek Pokaż post
Galana to jedna wielka tragedia, ostatnio sie zastanawialem nad Tym kto z hwl zrobil(nie tylko gral) tego chara od 1 lv,

Toxo Yeangus (Sharing)
Catrishia (Sharing)
Febb (Sharing na początku)
Gain Tina (brak info)
Gaostic (brak info)
Levandero Gamblino (brak info)
Zytene (Trading)
Anevarix (Mały Sharing z rl bratem)
Atnaz (Trading, ktory to juz owner?;o)
Cue Cumber (brak info)
Daero (brak info)
Dredz (brak info)
Febbul (brak info)
Garmie (brak info)
Hakzim (Sharing)
Keekz'Lorenzo (brak info)
Parencikos (brak info)
Rainfanger (Trading, juz pogubilem sie kto Nim teraz gra;o)
Rash'nor (brak info)
Rica Thim (brak info)
Roffu (Trading, former owner byl gdzies z Ameryki)
Rumcio (Sharing)
Taazeezo the Elite (brak info)
Vaero (brak info)
Wanos Elstar (Sharing)
Wielki dajmos (poprostu noob)
Xendyn (brak info)
Xioss (brak info)
Xisso (Trading)
Camuh (brak info)
Grimheim (Trading)
Huyibert (brak info)
Lita Lorenzo (brak info) + Cavebotting
Lutore (Trading)
Skopo de'tag (Trading)
Xees (brak info)
Zazek (brak info)
Xees-trading
huyibert-trading
camuh-sharing (m. in. z alexem i albertem (valliantisem)
xisso-trading
xioss-sharing z febbem
wielki dajmos-trading and sharing
wanos elstar-sharing z alanem
rumcio-sharing (teraz nie wiem)
roffu-trading (gra nim teraz jakis gowniarz 12letni ktory uwaza sie za Boga w grze . Moge sie zalozyc ze jakby go dorwali w rl to by mu zmiekla dupa )
rica thim-gain tina's second char
rainfanger-trading sharing
keekz'lorenzo-sharing (mial nawet bana za to)
zazek-cyborg?uzalenienie?

Ostatnio edytowany przez dressu - 29-12-2006 o 15:05.
dressu jest offline  
stary 29-12-2006, 15:21   #3732
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu Pokaż post

zazek-cyborg?uzalenienie?

albo br?
sliver jest offline  
stary 29-12-2006, 16:09   #3733
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 Pokaż post
Obawiam sie ze nie masz racji A co do tego czy bral udzial w akcji czy nie widac na jego photobucketcie.... Screeny robione sa z innych charow np douthislayera ktorego bardzo cenie.Wiec niepier*** mi ze on cos zrobil
lol a na screenach go widac, to kto robil ssy o niczym nie swiadczy, za to ze sporo robilem ja na wojnie(ssow) to co od dzis mow do mnie "panie"?

Cytuj:
To nie lamerstwo , to jest taka komedia że zrywac boki , gnojek obrażający sie bo ktoś coś napisał na forum na temat tego co działo sie w grze (pól biedy jak ktoś po rodzinie ci pojedzie na forum).
taa powiedz to samo na tibia.com do 99% "hwl" tylko uwazaj bo dostaniesz hunta

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 Pokaż post
wielkie wydarzenie w thais wielkie!!!

--------------------------------------------------------------------------------

ludzie muwie do wszystkich i do administratorów jakis koles powiedzial zebym wstapil do gildy zajerestrowalem sie na linku ktury mi dal pisalo ze mam podac swuj numer i haslo podalem pochwili zmienich haslo dal chaslo ale konto zostalo obrabione ukradli mi plate armor plate legs darven shield oraz ruzdzke druga dla druida oraz dark hekmet jestem druidem pisze do was i do administratorów prosze o rozwiazanie problemu i zwrucenie mi rzeczy jestem wsciekly zrubcie cos z tym prosze o zwrot rzeczy administratorzy
pozdro;/ nick muj to juan akus

Sa ludzie klamki i parapety xD
a ty sie do ludzi nie zaliczz, trzeba byc niezlym oslem zeby wpasc na cos takiego.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demi134 Pokaż post
Mialem 122 ;p noobie widocznie nie grales od poczotku a ps: Sun'chez byl moim dobrym kumplem shackowali go i zjebali mu lvl czy jak to bylo bo wtedy juz nie gralem
w zyciu balrog nie mial takiego lev!
+
da sie grac fair i cos osiagnac, zaczynalem na glaanie jak ten serwer mial z 4 miesiace juz, najwyzsze levele siegaly 80, gralem sam, z wieloma przerwami na bycie retired itp, nigdy nie bylem pg, no i co? swojego czasu przed wakacjami bylem 12 na liscie levela i 2 w discie, teraz troche pospadalem ale bylo troche deadow no i od dawna juz nie gram, a ciagle jestem dosc wysoko, wiec nei mow ze sie nie da, da sie tylko trzeba chciec, i wcale nie tzreba siezdiec po 18h przed kompem, po prostu trzeba byc wytrwalym i cierpliwym.
stary 29-12-2006, 18:07   #3734
WyslannikRivendel
Guest

Domyślny

Według mnie Galane zniszczyły h-lvl'e, które zaczęły prowadzić "większke" wojny.
Głównie mowa tu o starym HWL.
Wiadomo, wojna=zapotrzebowanie na cash,runy fm'Y itp...
A skąd to brać? Huncic niewinnych graczy.
Wystarczy że się dowiedzą, kto ma jakie finanse czyt. Sumka W dp, eq itp, i od razu łapiesz hunta za free...
Ile razy ja tak miałem, wystarczy, że zobaczyli domek I już szukali wymówek do hunta...
Parę razy zapłaciłem, ale jak już all ucichło i napisałem na tarde channel "buy 4 g arms"
to znów to samo...
Przez parę miesięcy byłem retired, myślałem że all ucichnie, ledwo się zalogowałem i od razu Pm HUNTED,HUNTED,HUNTED i qrwa jak tu grac ?
Powoli już mnie to wqrwia... qmple się odwracają bo sami się boją, że będą ścigani :/ pfff "kumple"...
Zrobiłem new chara, na razie będę nim grac, może kiedyś coś się zmieni to znów logne się na Wysa, chociaż wątpię...
Na pewno nie mam zamiaru sellac chara...

Ps. Witam all

stary 29-12-2006, 19:31   #3735
Demi134
Użytkownik forum

Domyślny Wymuszanie kasy ,,I,,

Nom zgadzam sie z wyslanikiem jak pisalem wczesniej jak mnie konda ,oen , febb,
khazdor,atnaz, tak mnie zdziwilo konda latal i lukal se domki w thais. Przybiega pod muj domek luka se pare sekund ja do niego what problem?? on nofing i only look your house bye. Nastepny dzien ide se spokojnie z carlin doveno no i cala brygada, spierdolilem ale musialem placic 150k
^^ to bylo dawno ale widocznie tak jest,bylo i bendzie ;/
Demi134 jest offline  
stary 29-12-2006, 20:22   #3736
Dzumior
Guest

Domyślny

All sie zaczelo tak praktycznie od Jeijhev
Febbul nie sharuje konta kto to pisze musi byc lama bo z febbul zaczalem grac na Antice a potem na Galanie

Balrog gdzie kasa w chuj kasy i 20+bp uh hacked i wtedy odszedles a mnie sie odechcialo grac jak mi chate na fibuli ojebali i twoja w thais z moimi runami :S
Wy tak gadacie o Sharingach mnie mozecie wliczyc tez Rumcio mial dzumiora robil uhy Barlog mial dzumiora bo bylem w cafe a pasy musialem zmienic wiec maciek mi zmienil po powrocie do domu zmienilem sobie sam a balroga 15 minut pozniej hakneli
Ja sie bawilem Bon Devil,Grzbieciq etc a wy tak pieprzycie o tych sahringach ktos komus ufa i tyle przyjazn sie buduje latami ale w 1 sekunde mozna ja zniszycz
Bon Devil=Ja=Balrog the death mial bona bo trenili razem na fibuli i jacek mial balroga kto siedzial na pc ten trenil tak samo ja z grzbieciq
Konda=Oen
Lovize=Kiggan i ktos jeszcze ostanio ma bo widzialem po Hotkeyu utani gran hur "" cos tam napisane i ktos to ma jescze
jak zazdrosicicie to sami sharujcie a piszecie tylko wymowka bedzie porsta gram w cafe albo u kumpla i tyle tak Taifun mowi i zyje

stary 29-12-2006, 21:20   #3737
Demi134
Użytkownik forum

Domyślny .........

heh yo stary zgadzam sie z tobo w 100% ;p a co do kasy jak ja ci jo oddam? ;p
ja czekam na nowy swiat nie wiem jakty juz paccek zakupiony ;p czekam tylko.
PS: hackerzy to huje ;p i pozdrowienia dla jacka i dzuma ;p
Demi134 jest offline  
stary 29-12-2006, 21:55   #3738
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Nie wiem dlaczego sie tak uczepiliscie tego wspolnego grania. To jest sposob na zmieniejszenie ilosci godzin przed kompem jak dla mnie to nic zlego. Jednak jesli chodzi o kupowanie postaci to jedyne co moge zarzucic to kompletna strata siana i tyle.

Byłeś człowieku w szkle podstawowej ? nauczyli cie tam czytac? tak ? to kurwa ma przeczytaj zasady tibi , i tam pisze wyrażnie że jeśli więcej niż jedna osoba ma dostęp do konta (zna passy) to jest to account sharing i jest to nielegalne (wbrew zasadą tibii) ihuj kogolwiek obchodzi czy ty to uważasz za sposób na zmniejszenie czegokolwiek ,to jest łamanie reguł które uderza w każdego pożądnego gracza więc nie pierdol farmazonów.

Rumcio sharowal , i to jest fakt do którego sam sie przynzal na tym forum , jest 0 i koniec tematu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
taa powiedz to samo na tibia.com do 99% "hwl" tylko uwazaj bo dostaniesz hunta
Pisałem to wiele razy nie tylko na forum Galany, ale tak sie składa że tylko na Galanie ludzie (czytaj , no life'y) miały z tym problem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demi134 Pokaż post
Ja miałem 122 ek ale hack ;/ i huj mnie zjebal do 71 lvl i wszystko zajebal sprzedalem chara i tego ziomka znuw chakneli musialem mu oddac kase i tak postac forever retiret Balrog the death jak by co ;p
Nie pierdziel głópot pajacu bo Balrog~ nigdy nie przebiłsie ponad lv 90. Gram na Galanie w zasadzie od początku (powiedzmy 1-2 tyg po starcie servera bo najpierw była Aurea) i moge powiedziec z ręką na sercu że nie wyszedłes ponad lv 90 ( z tego co pamiętam miałeś lv 71-81).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzumior Pokaż post
jak zazdrosicicie to sami sharujcie a piszecie tylko wymowka bedzie porsta gram w cafe albo u kumpla i tyle tak Taifun mowi i zyje
Zazdościmy ? rofl , ja gram w Tibie od początku sam , to jest dla mnie rozrywka i nie potrafie zrozumiec lamusa który potrzebuje pomocy (łamania zasad) żeby "wyprzedzic kogos w zabawie" , w chowanego jak grałes za gnojka to też oszukiwałes bo "Jacek z naprzeciwka" znał lepesze kryjówki ? XD

Gram dobre 4-5 lat, te 35-40 milionów expa i wszystkie skille na knigcie wbilem sam , tak wiem jestem jednym z niewielu którzy dotrzymują danego słowa (trzymają sie zasad na które sie zgodzili ) , jestem jednym z niewielu którym Tibia nie zjadła mózgu i nie oszukują dla cyferek.. i kurwa mac jestem , I będę z tego dumny.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 29-12-2006 o 22:08.
Ajron 88 jest offline  
stary 29-12-2006, 22:01   #3739
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Byłeś człowieku w szkle podstawowej ? nauczyli cie tam czytac? tak ? to kurwa ma przeczytaj zasady tibi , i tam pisze wyrażnie że jeśli więcej niż jedna osoba ma dostęp do konta (zna passy) to jest to account sharing i jest to nielegalne (wbrew zasadą tibii) ihuj kogolwiek obchodzi czy ty to uważasz za sposób na zmniejszenie czegokolwiek ,to jest łamanie reguł które uderza w każdego pożądnego gracza więc nie pierdol farmazonów.

Rumcio sharowal , i to jest fakt do którego sam sie przynzal na tym forum , jest 0 i koniec tematu.
I agree !!!!!
Adelao jest offline  
stary 29-12-2006, 22:05   #3740
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

boze co wy za bajki piszecie xD
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania