|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1781 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Profesja: Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 16
Skille: 56 dist
|
![]() Cytuj:
co do wojny... to nie obchodzi mnie kto wygra, z furorą skończyłem już dawno temu, nie znam się na obecnej sytuacji na serwerze, ale mimo wszystko chciałbym zobaczyć Polaka, który jako pierwszy w Tibii wbił 300lv |
|
![]() |
|
![]() |
#1782 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Imię: Harcesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na Wspolnej
Świat: Furora
Poziom: 81
Poziom mag.: 59
|
![]() Cytuj:
Brawo dla tego pana ![]() Chociaz jeden madry sie znalazl ;p |
|
![]() |
![]() |
#1783 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jam nie jest Zwidek.
#1784 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
|
![]() @topic: Vision "wybiera" czas i miejsce, co jest jedyna rzecza ktora dziala na ich korzysc biorac pod uwage ilosc i lvle Duss i Aberatio- Chlopaki daja rade
![]() @foty Vision...: no coz normalnie wygladaja omg z czego sie smiac ludzie pokazcie swoje foty :lol: @foty "taifuna": no ta fota z innego kata wyglada podobnie wiec moze ale tylko moze to rl fota^^ tylko ta laska jakas zbyt piekna zeby byla prawdziwa ![]() (nie wygladasz az tak tragicznie jak ludzie tu pisali w tym wypadku, bo z tamtego ujecia wygladales jak 12-latek ![]() @inny shit: Ludzie to tylko gra... znajdzcie sobie laske, pojdzcie na piwo, poczytajcie ksiazke nie wiem co zrobcie ale skonczcie bezsensowne klotnie ktore prowadza do 30 stron przeklenstw i idiotow spamujacych ten i tak obserwowany przez modkow topic... aaa jeszcze jedno...sry za brak polskich liter ale mam windowsa po angielsku wiec wyobrazcie sobie kreseczki i paleczki ![]()
O.S.T.R Vs. Banda Jebanych Innowiercow Ostatnio edytowany przez Masywny_Titania - 29-12-2006 o 18:02. |
![]() |
![]() |
#1785 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Poland
Stan: Niegrający
|
![]() Każdy o tym wiedział tak samo że taifunex to nie taifun !!!
___________ Pozdro dla kumatych ! ![]()
..:: Tunemos un nobre lo sabre todo el mundo ; Barca, Barca, Barcaa !!! ::.. Ostatnio edytowany przez Mr0wa - 29-12-2006 o 19:32. |
![]() |
![]() |
#1786 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Ino
Imię: Zili Zelin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Cze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Last Surviver
Profesja: Knight
Poziom: 13
Skille: 52/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Taifun padł... Czy wie ktoś coś więcej na ten temat?
![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Użytkownik forum
Imię: Last Surviver
Profesja: Knight
Poziom: 13
Skille: 52/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Dzieki bardzo poszukam wczesniej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Użytkownik forum
Lokacja: Olkusz
|
![]() Moim zdaniem ta wojna to strata czasu podziw jakim mialem do taifuna mniejsza oto czy byl to acc sharing czy nie exp jaki zrobil bodajrze od czerwca tego roku to bylo cos a udzial w wojnie to czysta glupota. Mateusz dragon wielki przegoni tajfuna. Strata na takim lvl expa to zaduze ryzyko wiec pozostalbym na miejscu tajfuna przy tym co wychodzilu mu chyba najlepiej czyli expienie
|
![]() |
![]() |
#1791 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1792 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Grudziądz
|
![]() Cytuj:
"Tiafun padl wie ktos cos na ten temat" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1793 |
Użytkownik forum
|
![]() Przeczytalem wlasnie z 11 stron tego topicu i jestem zszokowany [80% Polew ze zdjec a 20% klotnie]. Myslalem ze wiekszosc ludzi grajacych w tibi ma jakis poziom IQ, kultury osobistej ale jednak sie mylilem... Wogole o co wam chodzi ze np. Zwidek jest pulchny ?? to przeciez nie jego wina [moze, ale w czesci] a reszta organizmu i tak samo z reszta [silownia kosztuje, moze kasy niema albo checi]
@Fall Bawi cie to ze Imargam jest jaki jest ?? Zadbaj o siebie a pozniej patrz na innych... Pozatym niewazne jak czlowiek wyglada, wazne jaki ma charakter. @Do reszty To forum publiczne wiec starajcie sie pisac bez wulgaryzmow...i nie ekscytowac sie tak nadmiernie @Do topicu Ja bym na waszym miejscu pomogl taifunowi wbic ten 300 lv zeby pokazac ze polak potrafi |
![]() |
![]() |
#1794 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Cytuj:
Ziomki zrozumcie, że to nie jest jakieś "nieznane forum", tutaj porusza się ważnie tematy. Może zaraz zobaczycie jakieś zdjęcie ziomka z spodniami "Nike" i bedziecie brechtac że nie nosi np. "Adidasów",.. ..,bo nie macie co robić to nie znaczy żeby pisac tutaj bezsensowne posty. Edited, Nekromanta pamiętaj odwiedzaj nas kiedy tylko możesz ^^
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 30-12-2006 o 03:05. |
|
![]() |
![]() |
#1795 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Imię: Donalt Musk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Poziom: 60
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() To może ja powtórze swój apel (może coś dodałem) bo widze że poprzednio nie odniósł skutku :
Ludzie z jednej i drugiej strony konfliktu, kibice (nie wiem jak to nazwać) lub inni : Czy musicie jechać do siebie aż taką napinką? Nie musicie udowadniać że jesteście cool czy co na forum bo pisać to każdy potrafi (nawet ja ^.^).Udowodnijcie sobie w grze swoje racje, przekonania, umiejętności. Wiem że możecie się nie lubić, ale nawet istnieje takie powiedzenie "Nawet najgorszemu wrogu bym tego nie życzył" więc prosze was o trochę szacunku wobec siebie to naprawde nic was nie kosztuje. A i co do zdjęć to jak już tam ktoś mądry napisał pare postów wcześniej : Tibia jest to gra anonimowa w której nie liczy się jak wyglądasz. A i jeszcze prawie jak Nekromanta : POPATRZ W LUSTRO ! ![]()
![]() |
![]() |
#1796 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Forumowi Napinacze.
#1797 |
Guest
|
![]() @up ty nie lepszy podajesz sie za kogos kiom nie jestes
|
![]() |
#1798 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Gildia: No Name/Fraternitas
Świat: Furora/Nebula
Poziom: 100
Skille: 23
Poziom mag.: 65
|
![]() Cytuj:
Brawa dla tego Pana! ![]() padali, jak świeże brzózki np. Sanho Pansa (srry jeśli nick przekręciłem) |
|
![]() |
![]() |
#1799 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Nie wiem czy ktos zauważył ale:
Patriarh'Gru Dec 30 2006, 07:48:16 CET Killed at Level 108 by Barles Karste Tak więc 10:8 dla Vision (jak zle to niech ktos mnie poprawi ![]() Dre'furora dołączył do Duskiness ;] Ostatnio edytowany przez Pall_Mall - 30-12-2006 o 17:29. |
![]() |
![]() |
#1800 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Zastanawiam się teraz tylko, Po co jest ta wojna, i czy ona w ogóle da coś społeczeństwu Furory.
Ponieważ, w nocy nie moge expic, ponieważ co chwile widze jakby random pk, nie wiem czy random, czy nie ale jest prawie co noc, i w ogóle sytuacja dziwnie irytuje na tym serwerze. Tą myśl kieruje do Membersów Vision i Duskiness.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |