![]() |
#101 |
Guest
|
![]() nie moge poprostu....podniecacie sie tym jak to jest ciezko na pvp... ze zaraz sie jest hunted itp itd to jestescie mega noobami i radze przestac grac-,- i wbicie 100 lvl nie jest wcale wielkim wyczynem....a wbij 250+ to juz jest cos...wiec trzeba mu przyznac ze koles wymiata bo poswiecil tyle czasu ze ja nie moge.... I PRZESTACIE P***** BZDURY TYLKO WEXCIE SIE DO ROBOTY....a nie wyzywacie go tylko-,- a post kogos tam ze ktos tam by zsolowal MDW to najbardziej zalosny byl....-,- juz wiem dlaczego placzesz ze na pvp ciagle hunted sie jest itp itd...-,-
|
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Btw. Widzę, że padłeś i już jesteś retired - podnieść się nie potrafisz? Żałosne. |
|
![]() |
![]() |
#103 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kolirn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 94
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
a czym innym być zabitym przez ludzi którym się ufało, i którym pomagało przez ostatnich kilka miesięcy. i to nie kwestia podnoszenia się, bo nie jest dla mnie problemem wyjsc z temple i skoczyc po blessy, to sprawa honoru ale osoby takie jak ty nei maja pojęcia o tym. Cytuj:
i jeszcze raz bicie lvl'u na non-pvp polega tylko i wylacznie wiedzy gdzie i jak expic. na pvp dochodzi jak przetrwac itp to troche cięższe... ![]() Ostatnio edytowany przez Kolirn - 24-12-2006 o 10:16. |
||
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Ale co wy się tak burzycie oto na jakim on servie gra. Normalnie żal wam dupe ściska czy co ? Po co piszecie brednie na temat jego gry itp itd ? Kogo to interesuje ? Może i siedzi całymi dniami w domu i expi , ale co z tego ? Jego życie :/ Kiedy wy w końcu zmądrzejecie ... Dajcie już sobie spokój i zamknijcie ten temat bo on nie przynosi korzyści.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Wiesz co to znaczy 'zazwyczaj'? Bo po przeczytaniu twojego posta wydaje mi sie, ze nie.
|
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Człuchów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Świebodzice
Imię: Rat Bloxinha
Gildia: Slayers of Eternity
Świat: Luminera
Skille: 1337
|
![]() Niektore posty (Ciacho) są idiotyczne. "On pewnie to, i tamto, i jeszce sramto, on jest noob i huj wie co bo gra na non-pvp". Dajcie sobie na luz, bo widze że mu tylko zazdrościcie.
Grałem na pvp i fakt, dostawalem w zad i przeniosłem sie na non-pvp. Ale wtedy byłem jeszcze leszczem... Teraz nie chce mi sie nie chce isc na pvp z dwóch powodów- wbudowany bot i to ze moi kumple sie "zadomowili" na Luminerze. Ale to nie oznacza ze jestem noobem. Lepiej sie przyznać niz pierdolic 3 po 3. Co do Mateusza i jego nicku, zeby bardziej go "przypalić" mówiąc "frajerski nick" itp. Żalosne. Może i sharuje, nie wiem, nie znam go i sie nie bede w tej sprawie wypowiadał, szczeze mowiac gówno mnie to obchodzi. Gratulacje dla Mateusza, oby tak dalej! |
![]() |
![]() |
#110 |
Użytkownik Forum
|
![]() no gratulacje Mateusz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#111 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lol ?? pamietaj ze mamy jeszcze Taifuna Devilry .... 278 po go zabili ... Ale ciągle gra i sie nie poddaje.
![]() |
#113 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Poland
Stan: Niegrający
|
![]() Taifun ma wiekszy lvl niz MDW, ze 280 spadł na 278 i dobrze bo taifun to **** ! ! Kazdy kto gra na furorze o tym wie a jak nei no to piszcie do Rhu Inferno z Kyry albo do Hespios z Nebuli oni wam powiedzą ;D
#115 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Omg... Czlowiek siedzi 24h na dobe... [tak jak ja;P] gz
|
![]() |
![]() |
#116 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
|
![]() Kolirn: Czytajac twoje posty bylem pewien ze byles huntowany... Mowisz tak jakbys mial uraz do tego, jesli cie huntowali koledzy to po prostu masz niefart bo trafiles na kretynow... Myslisz ze innym tez sie to nie zdazalo? Na swiecie nie zyja tylko ludzie inteligentni, przyjacielscy itd.
Nie na wszystkich swiatach interesuja sie toba jak masz 80+, szczegolnie na tych starych jak tylko powstawaly, byl spokoj i to czy jestes/bedziesz huntowany zalezalo JEDYNIE od twojego zachowania, malo bylo takich co tylko szukali zaczepki, a jak byli to sie nie wybijali wysoko.... to wszystko sie zaczelo jak po jakims czasie jakis kretyn majacy kolego w top~ zaczynal fikac do wszystkich. I nie twierdz ze ludzie grajacy na non-pvp to nooby, bo ich kutwa nie znasz.... Nie wiesz jak sie zachowuja, jak rozmawiaja, o czym... Wiesz TYLKO to ze maja jakis lvl, jakis nick i graja na non pvp, a to za malo zeby wyrobic sobie jakiekolwiek zdanie na temat danego czlowieka. Dragonowi gz, za wytrwalosc i mam nadzieje ze w dupie ma jakiekolwiek komenty obrazliwe i niech robi dalej co mu sie podoba, bo to TYLKO jego zycie, a was wszystkich chuj obchodzi czy jest spasly bo nie wychodzi z domu, nie ma kolegow, nie ma zycia prywatnego czy tez na odwrot..... I przestancie dyskutowac o tym jaki swiat jest gorszy.... bo to nie do tego temat.
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Titania
|
![]() Gratz Mateusz przegoń tego ***** Taifuna.
|
![]() |
![]() |
#118 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Świat: RL
|
![]() A wiecie, ze ,,MDW" i ,,TD" nawet nie przegladaja tych waszych komentarzy na ich temat ?
|
![]() |
![]() |
#120 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Łodź
Poziom: 65
|
![]() |