Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-12-2006, 22:15   #41
Wampireq
Użytkownik Forum

Wampireq's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2006
Lokacja: Po(rno)land

Stan: Na Emeryturze
Imię: sold.; )
Świat: Menera
Wampireq ma numer GG 4602033
Domyślny :d:d:d:d

Blog 27 echhh... Temat troche nie na miejscu! Ludzie to jest forum gry pt. Tibia, a to jest tylko bezsensowny temat do nabijania postów.
Topic@: bBlog27 to dno, dno i jeszcze raz dno! Ale jak mi sie nie podoba to nie znaczy, że wam sie ma nie podobać ! Jak lubiccie to słuchajcie nie przeszkadzam. NarQ
<<<To mój first koment>>>
Prosze o plusik do reputacji
Wampireq jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-12-2006, 22:18   #42
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin

Domyślny

Dziefczyny dajecie czadu!!!!111111111

Blog 27 nic by nie osiągnął gdyby nie to że tato którejś z tych lafirynd jest właścicielem firmy fonograficznej. Ojciec trafnie zauważył, że na "rush naStolatecZkAh" można zbić kasę i wypromował córcię i jej "psiapsiółkę".
Fiszbin jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2006, 22:44   #43
Tompior
UnlimitedWarnWorks

Tompior's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa

Tompior ma numer GG 3186363
Domyślny

Z tym ze:
Blog 27 sklada sie teraz tylko z jednej z tych dziewczyn.
MTV EMA bylo 2 miechy temu? (jak nie lepiej)
Ich fankami sa 13 latki ktore pisza do bravo girl
stary 30-12-2006, 22:56   #44
janek@
Użytkownik Forum

janek@'s Avatar

Data dołączenia: 22 03 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

@up
O malo nie oddalem rosolu.. (fuuu co to za zdjecie wiedzmy?)

Blog 27 powiem kulturalnie: TO zwyczajne g*owno...
Sorka, ale ^ to bylo najmilsze slowo jakie powiedzialem na ten zespol.
Wypromowane "bjathy" zbijaja kase na shitcie ulicznym... (ba chyba wsiowym..)
Zycie jest jednak not fair i trzeba sie pogodzic (trudno).
Co do tych rushowych nahstholaftek powiem jedno:
Sa to dzieci specjalnej troski, ktore sie wychowaly na gownach z ulicy i nie majace bladego pojacia o wlasnych sukcesach... Dlatego nasladuja innych i lykaja kazde "g0wno". Czesto te nahstolatki nie maja kontaku z rodzicami i niestety dzieje sie to coraz czesciej przy takim tempie zycia...
W mojej klasie jest pelno takich "bjathow". Sa hamskie wobec ludzi nieuznajacych mody i maja gdzies dzisiejszy stan srodowiska co doprowadzi wkrotce przez takich ludzi do end'a ...

Blog 27 maja utwor o nazwie "lol"? Popieram w pelni. Jest to tak glupie, ze az smieszne... haha..

Podsumowujac: Denerwuje mnie takie gnojenie "dobrej muzyki" i TV takimi shitami jak b27, th czy HD. OMG

P.S.
Niedlugo utworzy sie nowa religia, a bedzie sie nazywala "Bravo" co oczywiscie jest zenada.. Wole nie myslec ile zamachow bedzie w niedlugiej przyszlosci.

@edit to dow
A ja myslalem, ze to forum do wyarazanie pogladow. ;/ Masz racje ic to ie da, ale wyzyc sie moza XD (buhehe) Z reszta Blog niszczy zespoly. (W jaki sposob? Ludzie sie przyzwyczaja do tego shitu i nawet ne zwru/ocal uwagi na wiele lepsza muz)

Ostatnio edytowany przez janek@ - 31-12-2006 o 00:51.
janek@ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2006, 23:14   #45
Hellraiser
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 06 2005

Stan: Niegrający
Świat: Aurora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Korektor Pokaż post
@up,
Odpowiedzią na te wszystkie pytania jest młodzież z bravo.pl
I ja też podpisuje Się pod tym, jednym słowem dzieci, czy "Młodzież" czytająca brawo, brawo girl, etc,.. Widzą coś fajnego, bo znane etc, przyswajają te nutki myślą że to ma dzwięk, morał, przesłanie. A to jest jednak tylko komercja, bez niczego, czyściutka jak łza,..

I tak to jest w tej Polsce, ale to nie tylko jest tak u nas,.. Ale jest pare państw które walczą z komercją

Ale to takie życie, taki los,..
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41

Ostatnio edytowany przez Hellraiser - 30-12-2006 o 23:16.
Hellraiser jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2006, 23:25   #46
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Dzieci, dzieci! Janek, kilku pomniejszych, których nie kojarzę, bo albo avka nie mają, albo jacyś względnie nowi, w/e, panowie żebrający o plusiki do reputacji, których na tym forum dawać się nie da - OPANUJCIE SIĘ!

Bluzgacie ten Blog. Ok. Ale co wam to da? Musicie się tu tak wyżalać? Płakać? Krzyczeć? Używać niecenzuralnych słów?

Chodzi mi o to, że te wasze wylewanie żalu nic nie da. Ani panienki nie przestaną 'śpiewać', ani nie zaczną śpiewać ładnie, ani hordy ich dolsorużowyh słuchaczek się nie powieszą, chociaż może i szkoda.

Widzicie, osobiście też ich nie lubię. I ok. Ale co innego podyskutować, a co innego niż posty 'blok A4 to g*wno, nienawidzę ich, ruszowe k*rwy, blogdwajściasjedem na stos!1111'. Ośmieszacie się po prostu. One są godne wyśmiania i pogardy, a nie takich dennych bluzgów.

A tak w ogóle, to fajna muza jest!1111

down (naprawdę, to jest down ;<): dzięks ;**

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 30-12-2006 o 23:31.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2006, 23:27   #47
MATI9630
Użytkownik Forum

MATI9630's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Kraków, cause....... Postów: -1

Stan: Zbanowany
Imię: A wiesz...
Profesja: Rookstayer
Świat: Mądry...
Poziom: hyh
Skille: Serio
Poziom mag.: :>
Wyślij wiadomość przez ICQ do MATI9630 MATI9630 ma numer GG 6706595 MATI9630 ma login Tlenu mati9630@tlen.pl Adres Jabbera do MATI9630
Domyślny

@Korektor
Zapomniałeś zrobić osobnej grupy dla mnie :<.

@Nadrill
;D

@Fiszbin
wez wywal ten av i sig:<

@Lasooch
Jesteś_bardzo_mądry.

@@
@

@topic
Cóż, nic odkrywczego nie napiszę: commercial shit i tyle... niektórzy to lubia - ich sprawa, byle nie zaczeli/ły mnie namawiac do tego badź też słuchać blisko mnie. A w ogóle teraz to nie Tola, a Celoz jest trendy.
[ ]mieć super sexy wazon
[ ]2 posty

MATI9630 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-12-2006, 23:30   #48
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Asa Bay

Imię: Myth'xas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sacrifice
Świat: Aldora
Poziom: 55
Skille: 90/70
Poziom mag.: 17
De'sH ma numer GG 8522761
Domyślny

to moja ulubione kapela : < dlatego jestem w mm! tam wszyscy sluchamy takiej muzyki!! naprawde : < a wy to bluzgacie : < zero szacunku : < ide sie pociac!! O!!
De'sH jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 00:32   #49
Vil
eX Moderator

Vil's Avatar

Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki

Vil ma numer GG 3989309
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul Pokaż post
Przynajmniej trzepią na tym kasę. I niezależnie od tego jaki kicz odstawia Doda czy Blog 27 to osiągnęli oni w tej dziedzinie sukces i za to należą im się słowa uznania.
Rydzyk ma wiecej fanow, kase wyciaga nieporownywalna a jakos powodow zeby go szanowac nie widze.
stary 31-12-2006, 00:37   #50
Cafe
Użytkownik Forum

Cafe's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Cafe ma numer GG 5247922
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wampireq Pokaż post
Blog 27 echhh... Temat troche nie na miejscu! Ludzie to jest forum gry pt. Tibia, a to jest tylko bezsensowny temat do nabijania postów.
Topic@: bBlog27 to dno, dno i jeszcze raz dno! Ale jak mi sie nie podoba to nie znaczy, że wam sie ma nie podobać ! Jak lubiccie to słuchajcie nie przeszkadzam. NarQ
<<<To mój first koment>>>
Prosze o plusik do reputacji :]
A Ty co, z choinki sie urwałes? o_O . Mój drogi pozwól ze Cię uświadomie, owszem jest to forum gry Tibia, ale znajdujemy sie w dziale OWION( O Wszystkim I o Niczym) czyli mozna gadac o wszstkim co nie jest zwiazne z tibia.

Blog27? ;> Powiem tak. Poprostu dziewczyny sa sprytne i tyle. Wiedziały jak trafic do gust takich 12 latków, i teraz trzepia na tym kase, znajac zycie to pewnie skonczyly podstawówke i stwierdzily, ze skoro za wyjakanie paru niezrozumiałych słow mozna natrzepac kase, to po jaka cholere dalej sie uczyc ? No cóz, kiedys była era Budki Suflera, Kombi, disco polo. To dzisiaj przyszla era Tokio Hotel, Blog27 i caaaaaaałej ambitnej muzyki.
Cafe jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 01:01   #51
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'sH Pokaż post
to moja ulubione kapela : < dlatego jestem w mm! tam wszyscy sluchamy takiej muzyki!! naprawde : < a wy to bluzgacie : < zero szacunku : < ide sie pociac!! O!!
Ciii bo się wyda. A jak już o tym rozmawiamy to miałeś mi uploadować najnowszy Album TH i nagrania z koncertów Blogu !

Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 31-12-2006 o 01:02.
stary 31-12-2006, 08:19   #52
De'sH
Zbanowany

De'sH's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Asa Bay

Imię: Myth'xas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sacrifice
Świat: Aldora
Poziom: 55
Skille: 90/70
Poziom mag.: 17
De'sH ma numer GG 8522761
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin Pokaż post
Ciii bo się wyda. A jak już o tym rozmawiamy to miałeś mi uploadować najnowszy Album TH i nagrania z koncertów Blogu !
jUsH tO rObiEsH, pOzHcEkAjH cHwIleSH!!

KuPiLeMsH NoWesH rOzhoWesH oBciShlEs SpOdnIesH

uff... jak ciezko sie pisze takimi pokemonami xD
De'sH jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 10:13   #53
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
ide sie pociac!! O!!
Naleśnikiem należało by dodać.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiszbin Pokaż post
EyYyy...NoSh KuRcZOnTkOsZ =*=*=*=* PiSh pO NaShEmO

Cytuj:
jUsH tO rObiEsH, pOzHcEkAjH cHwIleSH!!

KuPiLeMsH NoWesH rOzhoWesH oBciShlEs SpOdnIesH
Ty Tesh UmJeSh pO ŚłŁItAśnEmo?

FiSzpiN
Ja CjE nIe mAsH tYh NaKrAn? LoOoOoOoOoOoOL 111 a Ja MaM Bo mI kOlEsHanKa tAła Na PyCie...
PoStRuFfFkA111PaPaTkI =*=*=*=*

O tak ciężko tak pisać. Ale trzeba znać... języki obce?
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.
Dark Sven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 10:44   #54
Smetana
Użytkownik Forum

Smetana's Avatar

Data dołączenia: 02 04 2006

Imię: nie wiem
Domyślny

Cytuj:
Blog27? ;> Powiem tak. Poprostu dziewczyny sa sprytne i tyle. Wiedziały jak trafic do gust takich 12 latków, i teraz trzepia na tym kase, znajac zycie to pewnie skonczyly podstawówke i stwierdzily, ze skoro za wyjakanie paru niezrozumiałych słow mozna natrzepac kase, to po jaka cholere dalej sie uczyc ?
A ja myślę, że to nie one są sprytne ale jakiś producent/wydawca/menadżer. One pewnie myślą, że są mega hardkorowe bo imponują innym nastolatkom .
stary 31-12-2006, 10:45   #55
Korektor
Zbanowany

Korektor's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Liberty City :P
Wpisy bloga: 5

Domyślny

KCA=*=*=*=* SiS =*=*=* BrX=*=*=* LuDzIfffSkA!11 PoMoCy!!! NiE MaM PyT TH Bo MoJa GuPiA MaMa Je WyWaLiLa!!!

To jeden z tekstów dollsowatopodobnych. One myślą, że niezgadzanie się z rodzicami jest normalne i trendy. Każda "rushnastolateczka" musi nieszanować rodziców itp. bo im tak każe bravo.pl. Dlaczego tak mówię? Czasami nabijam się z bravo.pl, a właściwie z The Billi, którzy tam siedzą i zauważam, że szanowna pani psycholog odpisuje tekstu w tym stylu "oczywiście, to normalne, że się nie zgadzasz z rodzicami". Jakoś nie dla mnie, ja nigdy nie miałem jakiś niesnasek z rodzicami. Zawsze byli i są dla mnie najwyższymi autorytetami.

Teraz przeanalizujmy dlaczego dollsy mają zakodowane, że rodzic - twój wróg.(Podobnie brzmi "samiec - twój wróg!" "sekcja specjalna zawsze lojalna")

Stwórzmy dollsa. Nazwijmy go Kalista i ubierzmy w kiczowate różowe stroje. Kiedy już mamy gotowego dollsa, nie możemy dopuścić, żeby się nudził, więc doróbmy przyjaciółkę... Laurę. Dorzućmy jeszcze prostych rodziców i zaraz dojdziemy do pewnej sytuacji. Otóż, dolls naczytał się, że musi się kłócić z tzw. "starymi" i niestety to praktykuje. Kalista poznała Laurę, teraz są SiS =*=*=*=*(=*) (=* w tzw. okresie - z matmy ) Wracając do sytuacji. Kalista musi spędzać jak najwięcej czasu się da z Laurą, muszą włóczyć się po osiedlu. I tak Kalista zawala szkołę itp. Rodzice niczego nie świadomi dają pieniądze Kaliście na BravoGirl. W pewnym momencie, kiedy Kalista od tygodnia wraca do chaty o 24:00, rodzice dają jej szlaban. No to ta robi awantury, które trwają po kilka godzin, a rodzice i tak stawiają na swoim. Wtedy Kalista zaczyna miewać myśli samobójcze i idzie sobie nasmażyć naleśników (xD). Kiedy już chce się zabić, pisze o tym do bravo.pl w nadzieji, iż pani psycholog jej pomoże. Dostaje odpowiedź, że kilkugodzinne kłótnie z rodzicami to rzecz normalna. Kalista następnie poznaje chłopaka, z któym zachodzi w pozamaciczną (w kolanie) ciążę i musi o tym napisać do bravo.pl. Następnego dnia, chłopak i Laura zaczynają ze sobą chodzić, i Kalista z Laurą nie są już SiS. Kaliście powracają myśli samobójcze, ale tamte naleśniki już zbutwiały, toteż trzeba zrobić nowe. Znowu pisze o tym na bravo.pl, dostaje odpowiedź od wybitnej pani psycholog, że myśli samobójcze to rzecz normalna.

Taki mniejwięcej jest żywot 90% dollsów. Tak to trwa do lat 25, kiedy Kalista zostaje fryzjerką i rodzi dziecko. Niemowlę w przyszłości podzieli los Kalisty.

Ostatnio edytowany przez Korektor - 31-12-2006 o 10:46.
Korektor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 10:55   #56
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Zespół kase ma, śpiewać też umie (tak krtycy mówią) mają dobrego managera i jest wszysko cacy.
Tylko ten styl ahhhh....
No cóż typowy "stajl" dla zbuntowanyc cukereczków, "elo zimów" w wersji żeńskiej.
Kto jest na tyle głupi by taki styl życia kupować( ala bravo girl) ten właściwie sam poddaje się eksterminacji. (Natura broni się przed idiotami)
Dlatego dla "dollsa", jak ten rodzaj nazywa Korektor, najwięlszym wrogiem jest ona sama.

Jescze jedna taka leciuchna dygresja:
Na buncie nastolatków zarabiają dorośli (oh ironio, ale człowiek umie z wszystkiego zrobić pieniądze)
Nightwalker jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 11:01   #57
Korektor
Zbanowany

Korektor's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Liberty City :P
Wpisy bloga: 5

Domyślny

@up,
JEsteś VSH =*=*=*=*=*=*(=*)

VSP - very smart human

Wracając do umiejętności strzelania kasy przez dorosłych.
Styl dollsów jest bardzo łatwo przysfajany przez proste nastolatki. Dlaczego? Bo w nim się nie myśli, a brak obycia i pohamowań idzie akurat w parze z dollsem. Coś co jest dla prostaczków łatwo przysfajalne, na pewno dobrze się sprzeda. Kolejny dowód na to, że dollsy nie umieją myśleć, wszystko co mają i co robią narzuca im człowiek dorosły. Same by nie wykombinowały, że można się ubierać na różowo ;/

@down,
nie bułką, naleśnikiem

Ostatnio edytowany przez Korektor - 31-12-2006 o 11:07.
Korektor jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 11:04   #58
pawel The Magician
Użytkownik Forum

pawel The Magician's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.

Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
Domyślny

@korektor
dobrze ujęte :-P

@topic
Ten caly TH i Blog27 jest dla mnie wieksza tandeta niz disco polo. Nic ino sie pochlastac sucha bulka -,-

Disturbed rox!! \,,/ -,- \,,/

@up
sucha bulka daje lepszy efekt :-P Jak sie pochlastasz nieswiezym nalesnikiem moga byc z tego przykre konsekwencje:/

@down
Zapewne duzo :-P Ale co w tym zlego? Kazdy ma prawo wyrazac wlasne zdanie.
Disturbed rox !! Metal rox!!

Powiedz NIE dzieciom neo i nie karm trolla!!
Fajna strategia przez przegladarke internetowa! TRAVIAN!
Moje radio (tekno/rock)

Ostatnio edytowany przez pawel The Magician - 31-12-2006 o 11:10.
pawel The Magician jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 11:07   #59
Dr.Unknown
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N

Świat: Secura
Dr.Unknown ma numer GG 3815114 Send a message via Skype™ to Dr.Unknown
Domyślny

Ile osób jeszcze zwyzywa TH i Blog, dodając na końcu "I tak xxx rox!"?
Dr.Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 31-12-2006, 11:38   #60
Fiszbin
Zbanowany

Fiszbin's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana Pokaż post
A ja myślę, że to nie one są sprytne ale jakiś producent/wydawca/menadżer. One pewnie myślą, że są mega hardkorowe bo imponują innym nastolatkom .
Jak już pisałem, tym sprytnym wydawcą jest ojciec którejś z nich.

Sp0cZk0 $iOmK1, f oStAtN1M CzAsi3 mIaU3M du$2o dŻampoof i nA kAcU tRudn0 j3$t nOrmAlni3 pI$aĆ. A nI3 mAm na koMpiKu tycH nAgrAń b0 jA umiEm tyLko fejŚC nA EpUlSa. ChCiał3M nApRawIć koMPUterek i uSuNoUem fSzYsTkiE pIoSenk1. PoZdrooFFka :************
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania