Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 31-12-2006, 00:01   #3761
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rumcio
Profesja: Elite Knight
Gildia: Burners
Świat: Galana
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

Navoxiv wez sie zamknij niegrasz na galanie wiec ten temat niejest dla Ciebie.
a co do twoich wątpilowsci Grudg~~ sie przynal/la wiec stfu..
Zpingowanie = ded xD niechce mi sie tłumaczyc xP

Pozdro...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 31-12-2006, 00:09   #3762
Dzumior
Guest

Domyślny

Dla waszej wiadomosci moja Postac to Sir deathe byla juz sprzedalem w rl jak wan wiadomo jak bon devil mial 50-60 lvl jeszcze jak nie bylo soul potionow to ja mialem mc na kompie OGHOHOHO tak zwana Farma Druidow na fibuli na domku bona to moja moja i bona ja 10-11h robilem uhy i on na nocke stawial u siebie jak sie wtedy dorobislismy to szok
Kazdy z was tak wrzuca na kazdego bo zazdrosci i tyle zajmujcie sie soba a nie kims tez tak zajdziecie jak np aytliha byl boltan jest juz 144 ek xD

stary 31-12-2006, 00:14   #3763
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2005

Imię: Kejisey
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

dzumior,wiesz co to jest interpunkcja?
stary 31-12-2006, 00:32   #3764
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post

Pozdro...
Grudgiee nie spingowala "was"

rotfl, a moze nie wiesz co to i płaczesz ze Cie spingowali przy kazdym malutkim lagu;o, chociaz trudno by było sie nie dowiedziec na czym to polega majac tylu fanow ping-ponga w gildi....

i to tak btw.
"=" oznacza rownoważność => co oznacza ze kazdy ded=ping i kazdy ping=ded ;o a to nie prawda
thewojtek jest offline  
stary 31-12-2006, 00:39   #3765
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

rumcio wyjdz rumunie jeden
sliver jest offline  
stary 31-12-2006, 01:47   #3766
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver Pokaż post
rumcio wyjdz rumunie jeden
haha ow3d ! Muahuahauha!You rox!
"Rumcio ty rumunie" muahuaha nie no nie moge xD
dressu jest offline  
stary 31-12-2006, 04:06   #3767
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dzumior Pokaż post
Dla waszej wiadomosci moja Postac to Sir deathe byla juz sprzedalem w rl jak wan wiadomo jak bon devil mial 50-60 lvl jeszcze jak nie bylo soul potionow to ja mialem mc na kompie OGHOHOHO tak zwana Farma Druidow na fibuli na domku bona to moja moja i bona ja 10-11h robilem uhy i on na nocke stawial u siebie jak sie wtedy dorobislismy to szok
Kazdy z was tak wrzuca na kazdego bo zazdrosci i tyle zajmujcie sie soba a nie kims tez tak zajdziecie jak np aytliha byl boltan jest juz 144 ek xD
Hmmm , odebralem ten post jako skierowany do mnie.. w mojej glowie rodzi sie pytanie , czego mam ci zazdroscic ? wirtualnych pieniarzkow w grze komputerowej ? tego ze twoja postac ma wieksza cyferke w tabelce experience od mojej ? nie no z calym szacunkiem , niewiem jakim czlowiekiem musialbym byc zeby takie cos wzbudzalo we mnie zazdrosc..

Tak wlasciwie to jakby patrzec na to z mojej strony.. mozesz mi czegos zazdroscic , bo nie kazdy ceni wyzej swoje slowo nad cyferke.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 31-12-2006, 09:06   #3768
Adelaoo
Zbanowany

Data dołączenia: 13 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek Pokaż post
Grudgiee nie spingowala "was"

rotfl, a moze nie wiesz co to i płaczesz ze Cie spingowali przy kazdym malutkim lagu;o, chociaz trudno by było sie nie dowiedziec na czym to polega majac tylu fanow ping-ponga w gildi....

i to tak btw.
"=" oznacza rownoważność => co oznacza ze kazdy ded=ping i kazdy ping=ded ;o a to nie prawda
Wczoraj do pucola nawet grund~ napisala aby przyszedl naa liberty bay i zaczol bic zer~, bil ja a nikt z hwl nawet nie przyszedl bo boja sie ze ich "ktos" zpinguje xDDDD

P.s Jak Kuba Bogu tak Bog Kubie

Ostatnio edytowany przez Adelaoo - 31-12-2006 o 09:07.
Adelaoo jest offline  
stary 31-12-2006, 10:50   #3769
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

Channel saved at Sun Dec 31 10:46:34 2006
10:37 Xuokvic [15]: :O
10:38 Xuokvic [15]: dobra gildie masz
10:38 Xuokvic [15]: ile chcesz za pro/?
10:39 Ziomek Rivo [53]: 2 bp uh
10:39 Xuokvic [15]: a ty bedziesz walczyl w wojnie
10:39 Xuokvic [15]: ?
10:39 Ziomek Rivo [53]: nom
10:39 Ziomek Rivo [53]: specjalnie to tej gildi wlazlem
10:39 Ziomek Rivo [53]: xD
10:39 Xuokvic [15]: a jestes tera u nich na vent?
10:40 Ziomek Rivo [53]: nom
10:40 Xuokvic [15]:
10:40 Xuokvic [15]: i o czym rozmawiacie?
10:40 Xuokvic [15]: ;p
10:40 Ziomek Rivo [53]: o wojnach
10:40 Ziomek Rivo [53]: xD

Omfg zal mi nie ktorych ludzi
Adelao jest offline  
stary 31-12-2006, 10:55   #3770
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post

Pozdro...
Twoje błyskotliwe wypowiedzi pozostawiam bez komentarza
Bartol1 jest offline  
stary 31-12-2006, 11:44   #3771
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Forever ToS
Domyślny

@Ajron
Masz racje jednak widzisz ja nie traktowalem nigdy tej gry tak by byc najlepszym, wyznaczalem sobie male cele i do nich dazylem. Prawda jest taka, ze nie uzywalem zadnych mc, botów itp. do czasu gdy zaczelem napotykac nieprzyjaznych mi ludzi. Pamietam jak kiedys wbilem uczciwie 20lvl i napotkalem sir zemusa i szakala jego kumpla z rl mowa tu oczywiscie o pierwsyzch ownerach, bo sir zemus mial chyba wtedy 50+lvl. Zaczeli mnie na*******ac nie wiem czy dla zabawy jednak takich typkow spotykalem coraz wiecej, co sprawilo, ze zaczelo mnie w*****ac to, iz oni moga namiatac z runek na bocie a ja mecze sie jak debil i padam.

Po prostu to jest przystosowanie sie do rzczywistosci taki instynkt samozachowawczy. A co do dzielenia konta regulamin to regulamin jednak coz to indywidualna sprawa i nie porównuj gier do prawdziwego zycia bo ja nigdy nie staralem sie tego robic.
Ceapoznan jest offline  
stary 31-12-2006, 11:48   #3772
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu Pokaż post
haha ow3d ! Muahuahauha!You rox!
"Rumcio ty rumunie" muahuaha nie no nie moge xD
smutne masz zycie chyba ze takie cos cie bawi ;/
stary 31-12-2006, 12:19   #3773
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
smutne masz zycie chyba ze takie cos cie bawi ;/
Za to Twoje zycie przepelnione jest radoscia i miloscia.

stary 31-12-2006, 12:30   #3774
Arkuss
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006

Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
To co pisze w regulaminie można spokojnie pokpic i olac, do czasu.. aż zgadzasz się na warunki , każdy znas który stworzyl konto , zgodzil sie , i teras w praniu wychodzi ile warte jest wasze slowo w tak smiesznej sprawie jaka jest rozrywka.

Chcesz miec kupe kasy w rl ? to czemu nie ograniczyc czasu spedzonego na edukowaniu sie i pozniejszej pracy, tylko isc i ojebac bank ? postrzelic kogos na ulicy dla zawartosci portfela ?

Lamanie danego slowa "bo ja chce miec lv" to juz jest uzaleznienie.

Co do godzin spedzonych przed kompem , to ten powiedzmy 100 lv bezproblemu mozna wbic grajac godzinke dziennie albo i mniej , tak wiem ze to potrwa dlugo , ale tutaj odpowiadasz sobie na pytanie czy grasz dla przyjemnosci , czy dla cyferki , czy grasz bo lubisz , czy dlatego ze sie uzalezniles.

Ja gram bo lubie , a wy ?
Twoje metafory dotyczące tego co robi sie na tibii a co w rl, sa zupełnie bez sensu. Słowa osoby ktora swiata po za grą nie widzi...
Grasz bo lubisz, czy grasz bo musisz??
stary 31-12-2006, 13:21   #3775
Dzumior
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenseji Pokaż post
dzumior,wiesz co to jest interpunkcja?
Wiem ale nie uzywam na forum na h... uzywac chyba ze komus to przeszkadza to bede robil "-.-,-?-! znaki jak bede chcial krzyczec to na koncu walne ! Rotfl ok na nowy rok sie poprawie xD

stary 31-12-2006, 13:22   #3776
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arkuss Pokaż post
Twoje metafory dotyczące tego co robi sie na tibii a co w rl, sa zupełnie bez sensu. Słowa osoby ktora swiata po za grą nie widzi...
Grasz bo lubisz, czy grasz bo musisz??
naucz sie czytac ze zrozumieniem...

moim zdaniem nie ma osoby w tibii ktora w zyciu zadnego cheata nie uzyla, jednak z czego tu byc dumnym? ze zeby cos osiagnac w grze to trzeba kupic kase na allegro? albo miec 10 mc druidow? to jeszcze nic, skoro takie z was byly mastachy to czemu wystarczylo napasc takiego bonka jakimkolwiek charem,k azac mu placic za cheatowanie i on od razu wyskakiwal z kasy? o ile dobrze pamietam to ze 2x tak placil. jak sie umie grac to sie zarobi duza kaske bez cheatowania
stary 31-12-2006, 13:43   #3777
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
@Ajron
Masz racje jednak widzisz ja nie traktowalem nigdy tej gry tak by byc najlepszym, wyznaczalem sobie male cele i do nich dazylem. Prawda jest taka, ze nie uzywalem zadnych mc, botów itp. do czasu gdy zaczelem napotykac nieprzyjaznych mi ludzi. Pamietam jak kiedys wbilem uczciwie 20lvl i napotkalem sir zemusa i szakala jego kumpla z rl mowa tu oczywiscie o pierwsyzch ownerach, bo sir zemus mial chyba wtedy 50+lvl. Zaczeli mnie na*******ac nie wiem czy dla zabawy jednak takich typkow spotykalem coraz wiecej, co sprawilo, ze zaczelo mnie w*****ac to, iz oni moga namiatac z runek na bocie a ja mecze sie jak debil i padam.

Po prostu to jest przystosowanie sie do rzczywistosci taki instynkt samozachowawczy. A co do dzielenia konta regulamin to regulamin jednak coz to indywidualna sprawa i nie porównuj gier do prawdziwego zycia bo ja nigdy nie staralem sie tego robic.
Sam sobie wystawiles cenzurke , oszukujesz bo "inni moga a ja nie" czyli zazdrosc (o cos w gierce , ladnie ladnie) albo uzalzeznienie bo "ja musze".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan Pokaż post
Widzisz i tutaj jest problem , bo jak chcesz uniknac porownan do prawdziwego zycia gry , ktory jest jedyna gra w takim stopniu symulujaca prawdziwe srowdowisko w jakim sie obracamy (nie nie chodzi mi o smoki i goblin) , tutaj tak samo jak wrzyciu sa gropy zadzace , sa szaraczki muszace sie dostosowac , to gracze maja wladze l, cip'ki ci nie pomoga jak sie wjebiesz w problemy tak jak w prawdziwym zyciu bog czy inna istota wyzsza nie pomoze ci.

Pozatym gdybym swiata za gra niewidzial , pewnie bym gral teras, albo sharowal zeby w trakcie mojego braku zainteresowania poziom mojej postaci rosl. Ale jak sie okazuje od 2 tygodni siadam do kompa , wlaczam tibie , loguje sie popatrze dookola i sie wylogowuje , bo nie mam poprostu ochoty.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 31-12-2006, 14:13   #3778
Xmazy
Użytkownik Forum

Xmazy's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Xmazy
Poziom: 101
Skille: 99/94
Domyślny

Chciałem sobie ostatnio pograć na galanie bo pacc sie marnuje ale niestety Wielki dajmos mi nie pozwala ; /
Log rozmowy z nim:

Channel saved at Sun Dec 31 14:08:50 2006
13:23 Xmazy [51]: Mam nadal hunta ; p
13:23 Xmazy [51]: ?<
13:23 Wielki dajmos [60]: a jak myslisz
13:23 Wielki dajmos [60]: ?
13:23 Wielki dajmos [60]: ;]
13:23 Xmazy [51]: juz nic nie musle
13:23 Xmazy [51]: nie mysle*
13:25 Wielki dajmos [60]: chcesz byc free?
13:26 Xmazy [51]: ta
13:26 Wielki dajmos [60]: 2 bp uh
13:26 Wielki dajmos [60]: daj
13:26 Wielki dajmos [60]: i gitara
13:26 Wielki dajmos [60]: xd
13:26 Xmazy [51]: nie mam nic z i=uhow i kasy bo przeciez padlem ; p
13:26 Wielki dajmos [60]: to daj cos z eq
13:26 Wielki dajmos [60]: masz good
13:26 Wielki dajmos [60]: :>
13:36 Wielki dajmos [60]: lacisz?
13:51 Xmazy [51]: kurde przeciez padlem i wystarczajaco zaplacilem
13:51 Xmazy [51]: skille,mlvl,lvl, itp
13:52 Xmazy [51]: a chcialem pograc bo pacc sie marnuje nie po to wydalem 90 zl zeby teraz nie grac ;/
13:58 Xmazy [51]: i co? : P
13:58 Wielki dajmos [60]: padniesz znow jesli niezobacze 2 bp uh
13:59 Wielki dajmos [60]: or 10k
13:59 Wielki dajmos [60]: lub k legow
13:59 Xmazy [51]: tia
14:00 Wielki dajmos [60]: a wiec?
14:01 Xmazy [51]: nie zaplace nie mam juz kasy na nic wole nie grac jak juz
14:05 Xmazy [51]: chujowo
14:08 Xmazy [51]: a wiec?
14:08 Wielki dajmos [60]: 2 bp uh
14:08 Wielki dajmos [60]: lub k legi
14:08 Wielki dajmos [60]: albo bye
14:08 Xmazy [51]: oko nara

"Łamałem ludzi, nie hasła" -Kevin Mitnick

Ostatnio edytowany przez Xmazy - 01-01-2007 o 13:54.
Xmazy jest offline  
stary 31-12-2006, 15:05   #3779
Ceapoznan
Użytkownik Forum

Ceapoznan's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006

Stan: Na emeryturze
Gildia: Forever ToS
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
Sam sobie wystawiles cenzurke , oszukujesz bo "inni moga a ja nie" czyli zazdrosc (o cos w gierce , ladnie ladnie) albo uzalzeznienie bo "ja musze".

Widzisz i tutaj jest problem , bo jak chcesz uniknac porownan do prawdziwego zycia gry , ktory jest jedyna gra w takim stopniu symulujaca prawdziwe srowdowisko w jakim sie obracamy (nie nie chodzi mi o smoki i goblin) , tutaj tak samo jak wrzyciu sa gropy zadzace , sa szaraczki muszace sie dostosowac , to gracze maja wladze l, cip'ki ci nie pomoga jak sie wjebiesz w problemy tak jak w prawdziwym zyciu bog czy inna istota wyzsza nie pomoze ci.

Pozatym gdybym swiata za gra niewidzial , pewnie bym gral teras, albo sharowal zeby w trakcie mojego braku zainteresowania poziom mojej postaci rosl. Ale jak sie okazuje od 2 tygodni siadam do kompa , wlaczam tibie , loguje sie popatrze dookola i sie wylogowuje , bo nie mam poprostu ochoty.

Ojjj to jest nadinterpretacja.... Po pierwsze pisalem o przeszlosci i o danych momentach, czyli o tym co sobie myslalem jak mi ubijali tego pamperka. Jestem szczery piszac, ze gdy wbilem okreslony lvl, a pozniej przyszedl ktos i mnie ubil to bylem zly. A co mialem pomyslec, a co tam posiedze kolejne 2h i znowu wpadnie. Pisze racionalnie i tak jak myslalem wtedy, czyli z jakies 1.5 roku temu. Po pewnym czasie człowiek nabiera dystansu do wszystkiego i chociazby uczy sie na bledach, zreszta bedac noobkiem nie wiem, ze powiedzmy 20 lvl jest sie w stanie wbic w kilka dni. Wtedy zajmowalo mi to z 2 tyg.

To jest tak jakbym kupil sobie loda na patyku i od razu po otwarciu spada mi na ziemie. Jestem zly ze nie zjem sobie loda i pewnie nastepny lod jakiego bym kupil to jakis bez tego wstretnego patyka. Szuka sie sposobu na ominiecie błędów i sposoby, w jaki mozna sobie pomoc czy chociazby podlozenia taleza pod loda a w Tibi posiadanie BOta, ktory cie uleczy. Moze troche teoretyzuje ale chce ci uswiadomic, ze taka jest ludzka psychika a to co pisałem jest jakby odzwierciedleniem myśli jakie posiadalem wtedy siedzac przed monitorem i patrzac na napis YOU ARE DEAD

A tak btw. Tharrin i ajron cokolwiek piszecie chyba nie mozecie powiedziec, ze pomojajac kwestie przyjemnosci czerpanej z gry, bo takowa ja bynajmiej mialem ale tu raczej wplatal sie watek rozmow na Gc i innych glupotach a nie expieniu. Ale pomijajac to chyba kazdy mial cos takiego ze chcial awanasowac na wyzszy lvl nie koniecznie byc najlepszym, ale moc powiedzmy widziec 5 zamiast 4 z przodu. to tylko sie tak mowi ale badz co badz ta cala Tibia na tym sie opiera i zawsze w naszych glowach jakie kolwiek wyksztalcenie bysmy mieli to zawsze jest cos z checi bycia lepszym, nawet w celu przelamania swoich granic czyli powiedzmy wbicia nawet 60 sworda bo zawsze mialo sie tylko 50+

I korzystajac z okazji chcialbym złozyc wszystkim Tibijczyka i innym, ktorzy powli odrywaja sie od tej "magi" Tibii, by kolejny rok przyniósł wiele radosci, miłości, która w koncu tez jest wazna. SO, HAPPY NEW YEAR

Ostatnio edytowany przez Ceapoznan - 31-12-2006 o 15:11.
Ceapoznan jest offline  
stary 31-12-2006, 15:10   #3780
Cataclism
Użytkownik Forum

Cataclism's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Asterix
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Domyślny

Wszystkiego Najjjjjj W Nowym Roku Xd Buziole Xd

P.s zycze wam wypasinych imprezek XD

Ostatnio edytowany przez Cataclism - 31-12-2006 o 15:11.
Cataclism jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania