![]() |
#161 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 48
Skille: 15 Dist
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() Cytuj:
AA Ty byś pewnie lepiej tam walczył ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Sfargront
Stan: Początkujący
Imię: Gary ****ulitis
Profesja: Rookstayer
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 007
Skille: 7/9
Poziom mag.: 4
|
![]() Nie mowie, ze em to botery itp. ale wygladalo to dla mnie dziwnie zanim obejzalem film, wiec zwracam honor EM, bo niezle pozamiatali.
Moim zdaniem co nie bylo przygotowane na open battle, bo nie bylo tam wielu czlonkow, byli zaskoczeni dedem toortoflopa... @Lenrock To ze nemtor uciekal nie jest dziwne, bo co mial dac sie wpedzic w trapa?? Wogole jedyny kozak z co na tej bitwie to nemtor, reszta lamusy co nie potrafia grac. MSG TO ALL CO MEMBERS: Sam Nemtor wojny nie wygra, moglibyscie chociaz udawac, ze wam zalezy na wygranej... P.S. Ciekawe jak co by sobie poradzilo bez nemtora <<<pwn3d>>>
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. Ostatnio edytowany przez Makaveli Tha Don - 30-12-2006 o 16:20. |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Imię: Lord of Ax
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 152
Poziom mag.: 8
|
![]() Wiem ,że rozbawię swoim postem więkoszość forumowych wyjadaczy,ale prosiłbym zeby ktoś dał jescze raz link do filmiku,bo najwyraźniej go przeoczyłem
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() Masakrowiec :
z widoku Ithilida- http://uploads.tibiabr.com/download....3e14189bde4513 z widoku Reigo Dragon Hearta- http://uploads.tibiabr.com/download....8b010f21d74d5c Divine Julis- http://uploads.tibiabr.com/download....8cbffe8c721c9f Death Mayer- http://uploads.tibiabr.com/download....e2589114fc5fe5 Deenland- http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16185 |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Poland
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
#168 | |
Ojciec Dyrektor
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: interesująco
Gildia: Anima
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Świat: Selena
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Knight
Świat: Calmera
![]() |
![]() Wojna nadal trwa więc nic jeszcze nie jest przesządzone ;]
|
![]() |
![]() |
#171 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Vagraav jestes najwiekszym frajerem aldory. Jak byles w Animie to niby taki dobry friend, a jak dobiles do EM to na*******ales Aldruhna jak tylko z domku wyszedl. Znowu zmieniles szeregi, tym razem na CO, pewnie gdy EM wbije wiecej fragow to znowu tam wrocisz, ale nie licz, ze cie przyjma z otwartymi ramionami... Wobugan Dec 31 2006, 01:42:21 CET Killed at Level 103 by Anubis Woman and by Leison Vagraav chyba najwyzszy czas zaplacic i dojsc do EM.
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. Ostatnio edytowany przez Makaveli Tha Don - 31-12-2006 o 09:06. |
|
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2005
Imię: Knight mathoff
Gildia: Ndrangheta
Świat: Antica
Poziom: 80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() http://www.joemonster.org/filmy/2925...wybraniec.html
Kolejny filmik... z wojny the chosen one vs anima~ Moi współklanowicze widząc opis na forum... skojarzyli to z waszą wojną... PS: Swoją drogą, niezły filmik ![]() PS2: Jeśli ktoś myśli, że na joemonster są keyloggery, to naprawdę powinien udać się na jakąś terapię. PS3: Sorry za zaśmiecanie tematu, nie mogłem się powstrzymać.
"Yossarian ani razu nie przyszedł pomóc przy budowie, za to później, gdy klub już ukończono, przychodził bardzo często, urzeczony tym dużym, pięknym, nieregularnym budynkiem krytym gontem. Była to rzeczywiście wspaniała konstrukcja i Yossariana przepełniało uczucie niekłamanej dumy, ilekroć spojrzał na nią i pomyślał, że nawet nie kiwnął palcem przy jej wznoszeniu." Paragraf 22, uczymy sie czytać. |
![]() |
![]() |
#174 | |
Ojciec Dyrektor
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam jeszcze kilka pytan do Vagraava:
Dlaczego kiedy byla wojna Anima vs. EM odszedles z Animy po przegranej i dolaczyles do EM, czyli przeciwnikow?? Nie uwazasz, ze dolaczenie sie do wroga i atakowanie starych kumpli z Animy bylo frajerskie?? I ostatnie pytanie: Mowisz, ze wojna trwa, powiedz, czy CO i Anima robia cokolwiek by uprzykszyc zycie EM?? Juz dawno nie widzialem zadnej akcji ze strony CO... P.S. Na to ostatnie pytanie nie musisz odpowiadac, bo wiem, ze na forum sa takze osoby, ze strony EM. A akcji nie widzialem dawno,zapewne dla tego, ze EM grzeje PZ. Mogli byscie zrobic jakis oddzial szybkiego reagowania ![]()
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. |
![]() |
![]() |
#176 | |
Ojciec Dyrektor
|
![]() Cytuj:
Ziomus cos ci sie p******o ja nie bylem w animie przed wojna z em ja bylem w em jak się zaczeła wojna dopiero po 4 miesiącach odszedłem i 3 miechy bylem neutralny dopuki mnie nie zabili ziomy z em i wtedy dopiero dołaczylem do animy wiec zanim cos napiszesz sprawdz fakty i naucz czytać ze zrozumieniem. smieszny ziomek jestes i tyle ![]() |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Poland
Stan: Niegrający
|
![]() Makaveli Tha Don znasz sie an Tibi jak swinia na gwiazdach. Za duzo ots aldora war. Żal wypowiadasz sie na kazdego ze noob a ty jestes wielki mastah. Na otsie kazdy jest mastah wiec skoncz i wyjdz !
PS. Co do innych osob nie rzucajcie tematu Nemtor bo Makaveli juz ma orgazm i zacznie pier... jakie to nemtor ma combo Pozdro ![]()
#178 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wez spi***alaj Mr0wa, bo nie ciebie sie pytalem lampucero
![]() Masz 10 latek i sie jarasz, ciagle powtarzasz te same nudne teksty! Ja nie gram na zadnym ots, ty napewno wiesz jak to jest, bo pewnie sam tam grasz, wiec przemysl swoje ***+++---/// zachowanie ![]() ![]() ![]() A co do Vagraava, to sry, cos mi sie po**balo, moj blad.
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. Ostatnio edytowany przez Makaveli Tha Don - 31-12-2006 o 17:38. |
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Świat: Furora
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() Cytuj:
PS.ZAL MI CIEBIE |
|
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
![]() |
![]() Ludzie wyluzujcie i nie obrzucajcie się tak mięsem.... Przecież to nie jest sprawa życia i śmierci. Obserwujmy rozwój wypadków, komentujmy, ale nie ubliżajmy sobie. To tylko gra.
![]() PS. Czasem mam wrażenie iż niektórzy z piszących bardziej "przezywaja" tę wojnę niż sami "aktorzy" tego spektaklu... Pozdro