|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Witam, a więc tak jak w temacie. Zastanówcie się gdzie ma expić druid po 40 lvl bez pacca ? Hmm... no właśnie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Kupić PACCa, dochodzi przednie e-vis i najlepsze expowiska.
Gra sorcem/druidem powyżej 45/50 lvl nie ma sensu bez PACCa. Wolniejsza mana i brak e-vis niszczą te profesje.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Knight Shadow'Axe
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 12
Skille: 60/60
Poziom mag.: 3
|
![]() Mój kolega 43 druid expił na dragach z DSami. Znudziło mu to się po tygodniu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Chorzów koło Katowic
Imię: Sir William Wolfes
Gildia: Tombstone
Świat: Arcania
Poziom: 37
Skille: 68/67
Poziom mag.: 5
|
![]() muszisz kupic PACC'a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() n/c man, jak masz pisac to pisz dobrze -.-
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska ;]
Imię: Zetron Ybojo
Profesja: Druid
Gildia: Secura Master
Świat: Secura
Poziom: 40
Skille: xx/23
Poziom mag.: 41
|
![]() weź Tempesta manasy i na jakies duze respy guardów.
ja na 28lvl expilem z volcanikiem, tylko na małych respach. @edit postaw se monka lub ds`a jak by bylo ciężko
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Icearahor
Świat: Galana
|
![]() Dragi z DSem i exp dobry, guardy, mintwalin więcej ci dać przykładów ?
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Jak ktoś się uprze, to może nawet wrzucić niewidkę i bić DSy na Ghostlandzie. (tempest rod + ewentualnie HMM) - mało opłacalne, ale zawsze jakaś odmiana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() dragi z hmm + brust. moze sie wydawac ze waste, ale:
wczoraj wzialem se 90 brustow i bp hmm, bez utamki poszedlem na dragi (46elder) bije je taka taktyka jak pal, i co gfb/wave daje e gran. gdy drag ucieka dobijasjsz z tempesta i hmm. ok 3-4 brusty na draga. pierwszy raz wczoraj wyprobowalem i nawet goo bylo dopuki koles mi nie lurna 2 dragow.. ;d jezeli ci sie nei podoba to: guardy, mozesz dc -2 z gfb, mint~ malo oplacalny ... ;/ hunty, wyverny (little waste..) 2 sposob. biezesz dwarfen ringa i time ringa (musisz meic boh) i bijesz gsy na pohu, na 45 lvlu gs na haste szedl rowno. biezesz bijesz z hmm, jak gs podchdozi dajesz utamke i time ringa na palec i uciekasz troche i zas zdejmuejsz. dwaffen ring musisz meic bo ostatnio wpadlem na wyverne i gsa na raz.. opity zostalem i musialem zabic gsa z visa ;p a ty na facc nie posiadasz tego czaru wiec zakladasz ringa i spieprzasz. to tyle ;p najlepiej kup pacc, bez pacc drutem trudno sie gra...
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s Ostatnio edytowany przez durel - 01-01-2007 o 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak! Dsy na ghostlandzie, expie tam nowym druidem od 35 lvl, exp w granicach 40k exp/h. Bije tylko tempest i niewidka. Chodze na 4-5 bp manasow a potem jakos nadrabiam te strate.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Idziesz sobie do kopalni dwarfów na -5 pietro summonujesz monka i lecisz, mozesz nawet nie summonować monka bo na 40+ lajcikiem sobie poganiasz samemu. Dobra tarcza+ mana shield i lecisz.
a jak nie to bierzesz kolegów i idziecie na dragon lair koło venore lub na pohu i walicie dl'e; czy to jest aż takie trudne??!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() Moje skromne zdanie ...
Cytuj:
Cytuj:
Lepiej juz poprostu templest + hmm ;p Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No wiec do wyboru masz guardy, dragi, moze jakies grupsze hunty, mint~ i jeszcze dobra alternatywa okazuja sie wyverny. Taktyka prosta ... wchodzisz, dajesz atk, jak masz dwarven ringa to nie baw sie w taktyke "na draga" bo tak czy inaczej cie zatruje. Zabijasz, zbierasz loota, wklepujesz poxa i czekasz na spaw. Nie oplaca sie tam uzywac manasków czy też hmm to wyjdziesz na minus. Osobiscie robie tak ze bije je tylko wtedy gdy mam wiecej niz 300 many a w wolnym czasie czytam forum. Na spawach na 3 wyverny mozesz postawic monka. Nie myśl jednak ze bedzie tak samo jak na solo, wiec staraj sie bic po jednej sztuce gdy tylko sie pojawi. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2006
|
![]() Osobiście bym proponował na ghostland na poziom z dsami walisz niewidke i jazda,dragi,hmm cyce na poh,
![]() i expa przy okazji,jak masz kolege knighta na 50+to mozecie sprubowac gs i dl(choc dl moze mu strzelic z combo i bedzie ciezko)
Dont forget than tibia is only a computer game.DONT!! Ostatnio edytowany przez Bani Anleabanix - 02-01-2007 o 07:40. Powód: zupa była za słona.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Explorer
Data dołączenia: 01 08 2006
Lokacja: Over the Hills and Far Away
|
![]() Też mam aktualnia 40 druida bez PACCA i te wszystkie guardy i dragi robią się nudne. Teraz chodze na elf fortec i sobie tam expie z tempesta, tlko dużo manasów trzeba brać i ewentualnie GFB na większe skupiska elfów. Czasami można na Mintwaln skoczyć pobić minoski i dobrego lootbaga zrobić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 12 2006
|
![]() Widać, że większość z was nigdy nie grała takim druidem. No nie wiem, może rzeczywiście ten mint wypróbuje, albo ghoustland
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: /home/prog/
Stan: Na Emeryturze
Świat: Solera
|
![]() Mint nawet spoko, ale uważaj na bramie - mino magi potrafią nieźle zaspamować. Guardy ofc volcanic rod/tempest rod (nie templest jak ktos tam powiedzial) + monk.
Ogólnie nuda na facc, kup se pacc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 06 2006
Imię: Ell Mariachii
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 5x
Poziom mag.: 15
|
![]() lol!czy niegdy niekt z wasc nie gral druidem??
ja tez pacca nie mam i jakos se radze mam 44 druida biegam na poh luruje gsa biegam z nim naopokolo temple ubiajl z hmm jak mu malo hp zostalje to tempest i jakos sie expi tu na mino podskocze wybije all rotki kolo cycow jakies tarantule wywke dsa lidera zerka shamana i jest jakos 20k/h duze waste lae nie jest nudno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bb |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Dark-Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Narazie zadna
Świat: Danera
![]() |
![]() jak grasz na serwerze non-pvp to nudno a jak pvp alb ten ze skullami kupujesz bp sd i ubijasz z bp sd 10knightow takich po 15-20lvl loot sprzedajesz i lecisz na cos dobrego z eq ktore kupisz za kase z pk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() PvP to jest świat ze skullami, i tam za zabicie 10 typków w ciągu doby dostaje się bana kolego ;]
|
![]() |
![]() |