![]() |
#1161 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() tutaj caly loot, 20 bp sd:
![]() wypuśćcie mnieee!: ![]() edit: adv ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 30-12-2006 o 11:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() Ostatnio edytowany przez Konzbi - 30-12-2006 o 14:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Tarnów
Imię: Gryka the Slayer
Profesja: Knight
![]() |
![]() @Konzbi
Peero is back?
![]() |
#1164 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 130
|
![]() A oto kilka ss ode mnie :
![]() ![]() ![]() ![]() To na tyle muszę teraz szybko wbić ten 33 lvl na woi bo ten dragonbreht mnie dobija :/
![]() |
#1165 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() nie smiac sie, w koncu to nie ja pisalem ;x
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Guest
|
![]() slodkich snow :*:*:*
suv ,Mannow patrzy ! |
![]() |
![]() |
#1167 |
Guest
|
![]() To jak że wracam na Obsidia to zaczne też zamieszczać foty
![]() Zawsze cus >.< ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Użytkownik Forum
|
![]() 22 bp mf:
![]() 34 bp mf: ![]() //szczesliwego nowego rokuuu ; dd ediit: ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 01-01-2007 o 05:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() sylwek przed tibia? pwnt
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Użytkownik Forum
|
![]() Suv ty byłeś gdzies na sylwka?
chyba nie, pewnie poszedłes wcześnie spać zeby wstać dzisiaj na tą 8 godzine na hunta :lol: ![]() Azared dead huhu to się Eternal Team postarał Chociaż raz Pephy coś zrobiłeś dobrze szkoda, że dopiero teraz się obudziłeś jak cie mannow ujebał |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Szamotuły
Imię: Mania'Shah
Profesja: Knight
Poziom: 56
Skille: 77.75
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja bym sie nie zdziwil jak o tej godzinie Suv by wrocil do haty bo ja tego bylem bliski
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Użytkownik Forum
|
![]() to ja was wszystkich zadziwie w okolicy 12 poszlismy sie napic Chateau de Jabol postrzelac fujarkami pozniej wrocilem zajalem hydry i zrobilem nocke ;x
![]() jeszcze nie spalem i trzymię się dobrzę.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 01-01-2007 o 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Zbanowany
![]() |
![]() Tez nie spalem ale muli troche ;d wracam chyba do w3 xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 130
|
![]() Jakiś tam lvl :
![]() Ale zawsze to coś ;p
![]() |
#1176 |
Użytkownik Forum
|
![]() jakis hit
![]() wklejajcie te screeny i komentujcie bo cisza sie robi :d pepi sklejaj cos z wojny moze ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Misterio apropo twojego podpisu to z tego co wiem on byl w laziece bo chyba nie myslisz ze by nie ustawil leczenia na bocie ?
Sorry za offtopic No jeszcze 2 hp i bym przezyl ten "jakis hit" Suva ;p Edit: nie bo akurat jest film z tego pk i jakos dziwnym trafem zareagowal dosyc szybko. Ja tylko powiedzialem co wiedzialem, nie powiedzialem ze nie uzywa bota, ale wtedy zeczywiscie byl w laziece bo nie uwazam ze ktos nie ustawia healera jak bota stawia, Bronie go bo mnie w oczy razi takie cos -.- tak jak "zi0m , siemq , elllo , papatki"etc. Ostatnio edytowany przez Szafa - 03-01-2007 o 19:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Zbanowany
![]() |
![]() zi0m zi0ma broni >.< a to po prostu byl cheater... szkoda ze nie zapislaem tego jak sie etenral flame master tlumaczyl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
![]() |
![]() Boze uczciwy czlowiek sie odezwal .... Czlowieniu ja nawet auto run nie mialem wlaczonych ... po prostu poszedlem w miejsce gdzie bylo malo noobow i dalo sie ryby polowic...myslisz ze "jak" bym spal to od razu po dedzie bym sie zalogowal i od razu polecial zabic go ? a byla 3 w nocy (albo 2 ) pomysl zanim cos powiesz
|
![]() |
![]() |