![]() |
#1301 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() Cytuj:
ciekawe kiedy juz jakas wygrali.. chyba ze na otsach... Oo To widze ze ordo sobie expi to ladnie Miedziany~~ a moze xaemus bedzie lepsze wez koles nie pisz o uzywaniu mozgu jak sam go nie posiadasz ... lepiej zaczniej kolowac kase na mpa dla syna na 18-tke ![]()
|
![]() |
#1302 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok
Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
![]() kilka @up nie wychadza z pz'a ale fraga jakis wbili na ,,potężnym Vanum" Iseru Dec 30 2006, 11:10:44 CET Killed at Level 75 by Silver Chan and by Kootka __ Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1303 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier
|
![]() Cytuj:
Albo ja zle zrozumialem tresc twojej wypowiedzi albo cos zle napisales, pozniewaz Sowqu nie jest w Vanum ![]() A co do wladzy na servie nie powinni tez rzadzic nim zbyt starzy ludzie typu Xaemus. A co do tego fraga to prosze nie pisz w tym temacie tego typu rzeczy bo ty i tak nic nie robisz na wojnie ... poniewaz masz chara na innym servie ![]() A co do tego deda to nie filozuj bo to bylo w ten dzien co Vanum dolonczylo do wojny wiec sie moglo zdarzyc. |
|
![]() |
![]() |
#1304 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
;o zabili przed deklaracja wojny z vanum ? sowqu trzeba odjadz z vanum ale on chyba nie jest ????oO no i co z tego ze grali w kosci ? |
|
![]() |
#1305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny gracz
|
![]() @ola_petrov
zwrocili Ci uwage ze sie mylisz ale nie potrafisz jakos przyznac sie do bledu nie wiem po co sie wypowiadasz jak nie znasz wogle tematu :/ wogle o ile pamietam nie ma tematu na forum ze vanum dalacza do wojny jest tylko temat Xaemusa ze vanum jest w wojnie i xaemus podlicza tam fragi :E no ale coz Iseru zginol o 11:10:44 CET Xaemus zalozyl temat o 11:34:06 jak widzisz to jest 23minuty 22 sekundy puzniej a deklaracji ze strony vanum dalej nie widze wiec nie mow juz nic na ten temat w ten sposob VU organizuje sobie nowych wrogow moze wyszli z zalozenia ze sa juz tacy zajebisci ze sobie poradza nie wiem ale czas pokaze btw skoro grasz na innym servie to moze sie tam zaczniesz udzielac a nie tu :/ bedziesz miala wiecej do powiedzenia pozdor a co do fraglisty jaka podal xaemus to tez mozna miec pewne ale wiec traktowalbym ja bardziej humorystycznie bo obecny wynik jest inny ![]() kwesta jak zaczniemy liczyc fragi bo xaemus liczy fragi zdobyte przez np draga :/ wogle ola jak chcesz sie bic to przyjedz do Dębicy ja sie nie bije ale mam kolegow co sie lubia bic to cie z nimi ustawie ![]() Ostatnio edytowany przez djmtv - 01-01-2007 o 22:10. |
![]() |
![]() |
#1306 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Jeśli chodzi o deklaracje wojny to naprawde nie wiem o co chodzi, ale nawet członkowie vanum mówią otwarcie że frag na Iseru jest fragiem który zalicza sie do wojny. |
|
![]() |
![]() |
#1307 |
Użytkownik Forum
|
![]() skoro oni tak twierdza to sie nie bede klucil xd
edit dlatego tez sie rozpisalem na temat deklaracji bo znowu pani ola sie myli Ostatnio edytowany przez djmtv - 01-01-2007 o 22:14. |
![]() |
![]() |
#1308 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pani Ola wg mnie nie powinna sie mieszac w sprawy o ktorych nie ma pojecia. Z niektórych jej bystrych spostrzezen to nie wiadomo czy śmiać sie czy płakać.
|
![]() |
![]() |
#1309 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok
Imię: _
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
![]() Więc zamiast mnie wyzywac to moglibyscie powiedziec jak jest dokladnie..
![]() |
#1310 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Kraina Latających Siekier
|
![]() Cytuj:
Nikt by cie nie wyzywal gdybys nie zgrywal takiego znawce tematu... A infa zaslyszane od kogos lub przeczytane na forum to se mozesz wsadzic za przeproszeniem w cztery litery.... A co do tego ze VU wygrywa to tez widze ze patrzych tylko na fragi... Jezu ludzie skonczcie robic sie tacy zalosni. Przytocze wam wojne na Valori jaka byla: Bound vs Swat Team Swat kosilo Bound tak samo jak VU kosi we fragach Ordo a to jednak Swat przegralo wojne... |
|
![]() |
![]() |
#1311 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2006
|
![]() Co do Vanum i ich dołączeniu do wojny...to troche inaczej było. Zabijając Kasie i atakując członków VU dołączyli do wojny. Natomiast ten na I... z vanum padł po tym fakcie, także chyba jasne. A co do strategii VU i expieniu Ordo hmm na każdej wojnie są momenty gorsze i lepsze także nie podniecajcie się byle czym
|
![]() |
![]() |
#1312 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: U babci kolo Poznania
Imię: Master Freeq
Profesja: Sorcerer
Gildia: Złodzieje
Poziom: 6
Skille: 11
|
![]() Cybe dolaczyl do wojny bo mu sie kasa konczy. A tak na marginesie to Ordo zawsze szydzilo z cybe wtykali mu na forum itd itd. Teraz dzieki cybe znowu ozywila sie nadzieja ktora niebawem umrze smiercia naturalna gdy Ordo sie dowie ze walczy za psi k...s. Nie liczcie na to ze zobaczycie zlamego grosza. Austryjaczek okradnie was jak nas wczesniej zeby jego grubasy mieli za co padac. Wedlug mnie ordo powinno sie dogadac z viribius i dojebac vanum.
Jesli ktos mowi o no real life to juroqu pisal posty w noc sylwestrowa pietnascie minut po 24 a cale ordo expilo ![]() |
![]() |
![]() |
#1313 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1314 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
powiedział Ci to w tajemnicy a Ty miałes nikomu nie mówic jednak postanowiłes sie podzielic z nami taka informacja dziekujemy Ci teraz już wiemy czego Vanum dołaczyło do wojny xDDDDDDDDDDDDDDDDD a co do sylwestra to generalnie myśle że nie powinno was to obchodzic nie jest to napewno zdrowe i normalne spędzić sylwestra przed monitorem ale sami wybrali, wy (ja też) wybraliscie impreze oni wola Tibie xDDDDDDD |
|
![]() |
![]() |
#1315 |
Użytkownik Forum
|
![]() AntiVir
Found TR/Spy.Delf.TY ArcaVir Found Trojan.Spy.Delf.Ty Avast Found nothing AVG Antivirus Found PSW.Generic2.RPX BitDefender Found BehavesLike:Win32.Keylogger (probable variant) ClamAV Found nothing Dr.Web Found Trojan.PWS.Tibia F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found Trojan-Spy.Win32.Delf.ty Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found Trojan-Spy.Win32.Delf.ty NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found Trojan-Spy.Win32.Delf.ty Na pewno są ciekawe ale nie będe ich otwierał ![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Imię: Arthlig
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 82
Skille: 85/49
Poziom mag.: 17
|
![]() a oto jak wspaniale i niesamowite virbitus stara sie wygrac wojne ;]
tacy pewni siebie a takie rzeczy robia :< http://rapidshare.com/files/10236142...ooool.wav.html -HAAALOO? kaziu? tu smoq! HAHAHAHAHAHHA XD posluchajcie tego bo warto ;] |
![]() |
![]() |
#1317 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Hmm, niehc ktos sprawdzi ten plik
#1318 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający