|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio chodzą pogłoski, że Sunrise jest charakterem CipSoftu. Niedawno rozmawiałem z polskim rookstayerem, i spytałem go, co tak przyciągającego znalazł na rooku. Milczał. Spytałem więc, czy jego celem jest zdobycie levelu wyższego niż ma Sunrise. Powiedział, że to nie jest rywalizacja z nim. Z nim nie da się wygrać. Mówił, że jest to charakter prowadzony przez CipSoft, dlatego dostał się do pomieszczenia z MinoMagiem. Dlatego ma spike sworda i brass armor. Spytałem więc czemu tu jest. Odpowiedział, że chce jako pierwszy rookstayer na Securze zdobyć 100 crystalek. Tego mu też życzę. Obecnie posiada 42 level i ciągle idzie w górę.
Tutaj - jest link do danych o jego profilu ![]()
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 01-01-2007 o 18:51. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: new serv plz!!
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @down, 2down:Ma się te zręczne paluszki ![]()
Masz w domu obiad prawda? Pomyśl, że są dzieci, które nie mają.... Proszę pomóż im --> www.pajacyk.pl www.thewitcher.com www.witcher.phx.pl Ostatnio edytowany przez Elwer Balus - 01-01-2007 o 18:47. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2up
Koleś poprostu mu zazdrościł i tyle. Co do Brass Armora to bardzo możliwe jest że Sunrise go posiada ponieważ podobno kiedyś wypadał z Minosów. Co do Mino Maga to Sunrise zabił go na Test Servie (ale nie w komnacie tylko koło bear roomu) @up Byłeś szybszy ![]()
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 01-01-2007 o 18:41. |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Cytuj:
Po 2 "polski rookstayer"... @up & 2xup Jak pisalem posta to jeszcze was nie bylo :P
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Impalable - 01-01-2007 o 18:42. |
|||
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Mam rokstayera na antice. Kiedy Sunrise mial 97 lvl niekiedy z nim rozmawialem, pewnego razu spytalem sie czy jak zrobi 100 lvl to juz nie bedzie gral, oczywiscie mi zaprzeczyl i powiedzial: Nie, oczywiscie,ze nie. Mowil ze dalej bedzie gral. Zrobil 100 i nie loguje sie
|
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Cytuj:
@Topic A skad ten polski "rockskater" mogl to wiedziec? ....
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czego to ludzie nie wymyślą...
![]() |
#9 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() twoja stara wlasnie z okna skoczyla , uwiezyl bys mi ?
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |