![]() |
#1301 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Tarnów
Imię: Gryka the Slayer
Profesja: Knight
![]() |
![]() Pepsi
Let's rock'n'roll Vylkano Are u gonna be my girl?
![]() |
#1302 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Dokładnie... to samo skojarzenie
![]() Saddam - Mannow Chemiczny Ali - Azared Eagon ] ![]() @Makon Jak to by było gdyby ET wygrało to się można dowiedzieć w jeden sposób, muszą wygrać bo zapewnienia że nie będzie tego i tego można sobie... między bajki włożyć ![]() @Kiroy Hail Wujo xD @ ET Gzzzz ![]() @ Urgothiri Parkaz to największa świnia jaką widziałem i o jakiej słyszałem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() no no ladne szybkie akcje ;p widze ze Pepsi sie jeszcze nie pochwalil hayaletem wiec dodam dla tych co nie widzieli
http://www.youtube.com/watch?v=mljoWXTg360 apropo azareda to on myslal ze go gm bedzie uhal ?bo explo to raczej hp nie dodaje xD |
![]() |
![]() |
#1304 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Parkaz to bylo jedna z takich osob ktorych sie nienawidzilo ale warto bylo miec kogos takiego jako "kumpla/ele" jeszcze za mych czasow tez mnie ostro wqrzala ;s
|
![]() |
![]() |
#1305 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() witam moi Drodzy :
zwracam sie do Was z wielka i goraca prosba o wsparcie ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje slicznie pozdrawiam !! |
![]() |
![]() |
#1306 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1307 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Ostrow wlkp
Imię: Peero
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 115
Skille: -
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1308 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() To nie jest taki zły pomysł, mozna w koncu cos odpalic na szczytny cel
![]() |
![]() |
![]() |
#1309 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fin'er i Awolver wlasnie o to chodzi ten koles jest niepowazny poprostu ale poszczescilo m isie bo wylecialy wtedy z neigo bohy mialem gdzies tego ssa starego na kompie jak znajde to wrzuce
![]() |
![]() |
![]() |
#1310 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z całego serca dziękuje slicznie Wszystkim ktorzy wysylaja nam parcelki z pomoca !! naprawde ta pomoc jest nam ( Mi ) bardzo potrzebna !! ilosc parceli i ich zawartosc przeszla moje najsmielsze marzenia !! bardzo dziekuje i mam nadzieje ze inni beda sie dolaczali do tak szczytnego celu jak jakim jest wykopanie NG z Obsidii i Ay uczynic ten server serverem Polakow !!
Dziekuje rowniez za kazde cieple slowo otuchy pociechy i zyczenia powodzenia ![]() ![]() Rodacy : damy z siebie wszystko aby Was nie zawiesc :* Wuja Kiroy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1311 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica
Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
|
![]() I znowu wojna... Szczerze powiedziawszy, kiedy zobaczyłem, że guildia, w większości złożona z Polaków po raz kolejny próbuje się przeciwstawić hegemonii NG, jakoś nie byłem specjalnie wzruszony. Oczywiście, los Pephy'ego i innych nie był dla mnie bez znaczenia. Jednak kiedy tylko przeczytałem na gulid chacie, że Azared padł, znowu odzyskałem wiarę, że jednak uda się coś działać. Tą samą wiarę, zwykle która traciłem po drugim open battle. Jak będzie teraz? Ciężko przewidzieć. Rozmawiałem z Kiroyem. Członkowie ET chyba nie chcą przyjmować medium leveli (a moze nie do konca high?
![]() @[GUILD]Eternal Team[/GUILD] Choć ostatnimi czasy jestem biedny, mimo tego będę starał się wam pomagać. Uważajcie z tymi snake atakami. Kiedyś na Isarze Polacy lali jakiegoś 150 elite knighta, który był "sam". Wprowadził on naszych graczy do jakiejś jaskini, gdzie zalogowała się jego guildia, czego efektem było pełno fragów straconych po naszej stronie. NG raczej nie składa się z idiotów i nie będą czekali z zawiązanymi rękoma na kolejne deady. Na razie jest bardzo dobrze, jednak musicie zachowywać czujność na każdym kroku. Inna sprawa to h lvlowi Polacy, którzy nie walczą w wojnie. [CHAR]Master Thor[/CHAR] pewnie długo jeszcze się nie naexpi, [CHAR]Shandow Ridixx[/CHAR] ma zamiar skończyć grać, ale może mogliby pomóc? W każdym bądź razie nie mieszam się do waszych spraw, liczę na to, że sami podejmiecie najlepszą decyzję. Na razie jest bardzo dobrze i oby tak dalej! @Suv Mówisz, że trzymasz strone Archina. A Archin? Cytuj:
Trzymajcie się. Życzę wam żeby wojna układała się tak jak teraz, a nawet lepiej. Razem mamy szanse coś zdziałać. Pamiętajcie, że każda potęga ma kiedyś swój koniec. Kiedyś Imperium Rzymskie, później Francja za czasów rządzenia Napoleona, może teraz czas na [GUILD]Next Generation[/GUILD]? ![]() Ostatnio edytowany przez Konzbi - 01-01-2007 o 22:02. |
|
![]() |
![]() |
#1312 |
Zbanowany
![]() |
![]() fajny post ;D
|
![]() |
![]() |
#1313 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Zbanowany
![]() |
![]() cucumber sprzedał postac koelsiowi metr 50 ktroy ma pvp nieobranego jeża ... a o tych pierwszych co sie wyplacii albo spierdolili z dejavu to nie wspominajcie nawet...
|
![]() |
![]() |
#1315 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Edit: Druga rzecz juz nie wjezdzajcie tak na Suva ![]() Ostatnio edytowany przez Ryba_90 - 01-01-2007 o 23:12. |
|
![]() |
![]() |
#1316 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa nasza kochana Rybka 90-tka ma racje
![]() ![]() ![]() a najbardziej mnie smuci fak ze Xusodove zostal w Ng ![]() ![]() niech Moc bedzie z nami ![]() Wuja Kiroy |
![]() |
![]() |
#1317 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Cytuj:
Btw zaraz sie logne i wysle pare groszy na "cele charytatywne" Pozdrowiam i zycze dalszych sukcesow ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1318 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kiroy jezeli chodzi ci o zrobienie drugiego servera Polskiego to ja podziekuje, widze co sie dzieje na Furorze;p
Ja tam to zdeka olewam bo nigdy nie bede mial hunta za PG;p bo watpie zebym dogonil Azareda robiac 50k expa dziennie;P Chociarz gdyby zadzili Polacy to byloby troche lepiej na servie. Moge tylko wam zyczyc wygranej ![]() CO do naszej rozmowy Peero to ty nie masz nic do stracenia a ja jednak mam;p |
![]() |
![]() |
#1319 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Ostrow wlkp
Imię: Peero
Poziom: 115
Skille: -
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1320 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Tarnów
Imię: Gryka the Slayer
Profesja: Knight
![]() |
![]() @up
Czemu cie nie wzieli do ET? Bo widzialem ze przedtem miales inva @Kiroy Wujek, dalem ci 30k. Moze bys mnie pochwalil? ![]()