|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1901 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wale z Axa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: fajna :)
Świat: Furora
Poziom: 50
Poziom mag.: 45
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1902 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Na wyspie
Imię: Na Emeryturce
Gildia: Sunblade
|
![]() a tak pozatym to do vision dojda w ciagu kilku tygodni osoby ktore duzo znacza na serwie i zostanie tylko taifun ktory bedzie pekowal po nocach
![]()
#1903 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() Cytuj:
Jak zwykle 1 info na 20 stron ktore wogole cos wnosi do tego tematu. Bo reszta to tylko tyranie z fejkowych akontow. Sam gram od czasu kiedy serwer byl juz ułozony. Wiec mi tu nie gadac ze nic nie wiem, wiem tyle ze gdyby Sunblade lepiej rozegrało to by przejeli ten serwerek a dokładniej Caltus ten jakze wielki lider Sunblade. Rozmawiałem z jego członkami podczas wojny w ktorej Spoxster karał i mowiłem zeby sie dołaczyli to bedzie juz potezna siła bo Spox~ by ich tam wszystkich ogarnął jak nalezy i moze byłoby zgranie. I naprawde jeb^^ie mnie kto gał tym spoxterem czy petro czy xadam. Wtedy mieli szanse ale nie ogarneli strasznie i sie wpiepszyli w wojne w najgorszym dla nich momencie, gdy spoxter dostał rooka. No ale dobra chcieli byc fajni nie wyszło, trudno. Ale to co teraz robia przechodzi ludzkie pojecie i pokazuje jak marnymi sa ludzmi, oczywiscie nie wszyscy. Po tym jak all mieli hunta i zapowiedzieli nocny pk myslalem ze na dobre pofruneli ale chyba cos nie dokonca bo szybko z tego zrezygnowali i spłacili sie prawie wszyscy. Ale zeby teraz pomagac stronie ktora i tak ma ich w dupie i predzej czy pozniej wywali ich z serwera jak juz nie bede uzyteczni czy tez jak zaczna byc niebespieczni , to juz chyba lekka przesada. Albo jest sie pewnym po ktorej jest sie stronie albo sie lize dupe w obawie o własną, to własnie robi chociazby taki pan jak Yakapushi czy tez Yubov. Z 2 strony szaczunek dla Spaawa i Jamesa ktozy powiedzieli odrazu ze nie bedzie po zadnej ze stron i jak do tej pory podtrzymuja to co powiedzieli. Ps. Zreszta wiekszosc Aberr i czesc dusk to tylko mięso armatnie ktore jest po to by nam uprzykszać zycie. Ale jak juz chyba dało sie zauwazyc to nam juz nie zalezy na tym serwerze i na postaciach. Wiec do kiedy bedzie kaska i bedzie ekipa tak długo bedziemy meczyc Dusk i reszte Furorki. Tyle z mojej strony pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#1904 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1905 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Watpie zeby GM-owie nie byli swiadomi tego ze taifun sharuje(sharowal, nie interesuje mnie to za bardzo) wiec byloby to hipokryctwo
![]()
#1906 |
Użytkownik forum
|
![]() a tak wogole to odbije od tematu...
Dlaczego jak sie przeczyta nick Imargam od tylu to wychodzi Magrami? to sa jakies ziomki czy jaki h**? |
![]() |
![]() |
#1907 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() O RLY?! -.- '' to byli koledze tak jak imargam i taifun, ale sie poklicily, no coz, bywa.. lajf is brutal end samtajms kopas w dupas wery mocno
![]() |
#1908 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
O RLY? a mnie sie wydawalo ze obaj przyszli z morgany tylko jak ownerzy sie zmienili to i kontkaty sie rozeszly;f |
|
![]() |
![]() |
#1909 |
Użytkownik Forum
|
![]() do Tarina
Drogi Tarinie Rafal czyli Spoxter i moj stary kolega Rafal Rycerzyk z morgany( bo tam sie poznalismy) byl dlamnie dobrym kuplem.Byl troche takim szalonym chlopakiem i nawet taifun niemogl go sobie podporzadkowac ale w tym czasie niemoglem mu pomoc. Po 1. Niebylismy gotowi. Po 2. Duzo osob od nas obawialo sie, ze po wygranej wspolnej wojnie z dusk, pasterze z ktorymi tak sie nielubilismy beda chieli sie nas pozbyc z serwa. Po 3.Sunblade wykrecalo wtedy najlepszy exp na serwie kiedy to duski sie laly. Po 4.Ekipa Spoxtera zabila nam czlonka (avelorie i chyba kogos jeszcze)Sunblade. Po 5.Mieli zaplacic 500k za ten czyn, obiecali czekalismy, potem pisali ze jak skancza jedna akcje,niestety moze to moim bledem bylo ale za duzo osob z mojej glidy nalegalo zeby dobic ekipe spoxtera no i wtedy wydalem rozkaz zeby udezyc;/ Po 6. Zbieralismy sie do ataku na dusk ale za 2-4 tygodnie, niestety imargam ze zwidkiem sprawili ze stalo sie to po 1 tyg i byl ojak bylo. Po 7. W Sunblade kazdy sie liczyl a do kogo dojsc glosy wachaly sie pol na pol. mozna tak gdybac i gdybac ale gdyby szafa miala sznurek to by byla winda Moze to byl blad ktorych wiele sie wtedy popelnialo... Spoxter i tak zaraz zlapal haka i bysmy walczyli sami tak jak na poczatk userwa Black rose poprosilo nas o pomoc w walce z dusk.(war na 40-60 lev) wpadlismy na kanion dusk ucieklo za 2h niebylo juz black rose. Sunblade wtedy walczylo same a po 2 dniach zaplacilo payament 200k (tylko tyle bo w ekipie dusk i sun byli ludzie z morgany co razem walczyli z avis) Tak ze Tarin mozna ksiazke napisac o histori furory a jakie kto podjol decyzje nalezy uszanowac. Czasem ludzie wybieraja mniejsze zlo ![]() Sory za bledy ale jeszcze niedoszedlem do siebie po sylwku ![]()
#1910 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: kiedys Tarrin Kerrax
|
![]() Caltus tak jak juz mowilem wczesniej nie znam dokładnej histori Furory od samego poczatku serwera wiec nie wiem dokładnie jak to było , bo rozmawianie i słuchanie od innych nigdy nie jest w pełni prawdziwe i obiektywne jakby sie to przeżyło na własnej skorze. Ja tylko wypowiedziałem sie jak wyglądała sprawa z mojego punktu widzenia, tak jak powiedziałes w czasnie wojny duskow z ekipa Spoxstera Sunblade kreciło niezłe wyniki na erigu, wiec trzeba było troszke poczekac, ogarnac i cisnac na maksa jak sie da. Z tego co pamietam aveloria / feliana nie była az tak ważna osobą w Sunblade / Sunblade Se. Jest chyba kolezankna Kolka z RL, wiec mozna było sobie podarować taki atak smieszny i nieprzygotowany. Bylem wtedy ze Zwidkiem w gildi jak jeszcze miał jakis 70 lewelek i siedział na hydrach i krzyczy na Ts ze go biją ludzie z sunblade. Jak dobiegłem do respa był juz tam Ima i Pare osobek z Sunblade. Po czym zaczeło sie piekło, jak dla mnie kompletnie nierozważne posunięcie ze strony Lidera gildi. Jezeli zaczyna sie grubą wojne zabija sie najlepiej Lidera Gildia albo najwyzszy LvL/ najbardziej niebespieczną osobę. A nie wpada sie w trapa ~ po ktorym pada prawie cała ekipa. Ale tak jak mowisz kazdy popełnia błedy i na ich podstawie wyciąga wnioski. Nie wspominając faktu jak w bardzo dziwny sposob postawiłes mi warunek ze albo wychodze z Sunlade albo moj RL ziomek ma płacic 50k =./ Tez troche dziwne no ale okej juz nie wnikajmy. Pozdrawiam.
Ps. Nic jednak nie tłumaczy ludzi z dawnego Sunblade, poprostu boją sie o postacie no ale kazdy ma własny honor i własne poglądy.
WIERNOŚĆ >>>> Dzisiaj wrogu, wczoraj bracie <<<< Ostatnio edytowany przez Tarinek - 02-01-2007 o 19:44. |
![]() |
![]() |
#1911 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() @caltus
Mogliscie tez wtedy zapewnic spokojna gre dla smerfow ktorzy dobrze sie zgrali, jednak w razie gdyby smerfy wygrywaly wojne i tak mieliscie (mimo deklaracji neutralnosci) pomagac dla dusk~ Mozesz mi powiedziec ze to byly noobki jednak oni przeniesli sie na danubie, powbijali ladne lvl i robia tam teraz co chca. Mieliscie tez w gildi (sunblade) kabli ktorzy na bierząco donosili o waszych krokach dla Taifuna, no i baliscie sie o swoje postacie. Czlonkowie sunblade robili tez sporo problemow innym graczom a wy nic z tym nie robiliscie i straciliscie poparcie wielu graczy. I prosze nie nazywajcie mnie nobkiem bo mialem na furorze kilka postaci (wszystkie byly w top 25 expa) i dobrze znam stara i nowa historie furory. @ima wiem to z pewnych zrodel, mianowicie od osob ktore pomagaly przyszykowac wojne z katrila, wtedy istnialo jeszcze sunblade i oni ponownie byli na muszce taifa(rozwiazanie i podzial sunblade ochronil ich przed atakiem taifa) Aha jeszcze slowo do Tarrina. Z calym szacunkiem, ale taif myslal ze i tak wbije szybko 300 lvl. Uwazal sie za niepokonanego ale jego tok myslenia zmienila gildia vision ktoa zabila go bez wiekszych problemow. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez alahakbar - 02-01-2007 o 19:47. |
![]() |
![]() |
#1912 |
Użytkownik Forum
|
![]() A to w ramach ciekawostek sklad Sunblade z Marca 2006
The guild was founded on Furora on Jul 12 2005. It is currently active. The official homepage is at... Their home on Furora is Darashia, Eastern Guildhall. The rent is paid until Mar 21 2006. Caltus ,Darshil,James Caros,Spaaw,Yenx, Barles Karste,Frytson,Kijancz,Laen Loys,Sendrius,Tarrin Kerrax Tryku,Yakapushi Mastah,Yamahaha,Fazest,Glovar Fanstar,Gremar Muay Thai Fan,Nelvotta,Nevol,Pizaro,Teemer Karste,Teshe el'Baq, Verbatov,Wayne'Braveheart,Yeebak ,Yubov,Comandor Bloker,Dalanthi Grze'cho,Kolek el'Baq,Maziqu,Nagassh,Pavodi,Sagore,Siva Pantera,Stigandi to byl chyba najlicznieszy sklad ale niebawem nadeszla selekcja i wybrani zostali tak zwani loyal (hehe jakie to powszechne a jak nic nieznaczace slowo na Furorze ![]() ![]() Ale zaden z ttych loyal niewyszedl podczas wojny z Duskiness ![]()
#1913 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1914 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() wojna jest ymy bije 150 lvl imargam znowu wbija 200 falla~ wybiera sei z teamem na dh Oo Do Vision pare osob doszlo, ale przyjmowanie w trakcie wojny z dusk 70 lvli knightow, ktorzy sa jak maja pecha na burst + sd taifuna to nie wiem, ale przynajmniej więcej osóbi pare sorków.
Ah i mógłby ktos wmieszany powiedziec czmeu montura nie walczy? i doszedł do jakiejś gildii 40-50 lvli nie jest hunted? |
![]() |
![]() |
#1915 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2006
|
![]() @up
Montura doszedl do tej noob gildi bo lubi liderke, Silna monisie, o reszte pytaj jego. |
![]() |
![]() |
#1916 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2006
|
![]() Zaraz wejdzie Pan ' eloelo520 ' i wam wytłumaczy " przeciez to Spoxster.'
![]() |
![]() |
![]() |
#1917 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
|
![]() Noo... wreszcie rozmowy na poziomie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1918 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() pierdol sie ****u! Chodziło mi o to, że po co taki Taifun jest tutorem skoro olewa obowiązki? Na dodatek sam sharuje i prosze was bardzo (to do jego przydupasów) nie mówcie, że gra sam! Wątpie, czy jedna osoba przez półtora roku by wytrzymała non stop granie po kilkanaście godzin dziennie -.-
|
![]() |
![]() |
#1919 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
|
![]() Sorry za offtopa, ile jest we fragach?? ;>
![]() --------------------------------------------------- ~*>†††<*~ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ~*>†††<*~ --------------------------------------------------- ![]() |
![]() |
![]() |
#1920 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Carlin
Imię: HIDDEN
Profesja: Paladin
Gildia: SZUKAM!!!!
Poziom: 8+
Skille: 22/18
Poziom mag.: 2
|
![]() Forum.tibia.com wiem ze po angielsku, Ale.. O fragi nie tak trudno się tam dowiedziec. Gorąco polecam.
|
![]() |