Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 02-01-2007, 17:29   #401
Massior
Użytkownik Forum

Massior's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko

Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
Domyślny

Ten temat po ostatnim update pownien kwitnąć... WIĘC WIELKI BUMPZOR!

http://img209.imageshack.us/my.php?i...guardiahj1.png

Dodam że screen nie pochodzi z otsa...

http://img70.imageshack.us/my.php?image=rarerp7.jpg

Antica...

http://tibia.gamigo.de/forum/attachm...hmentid=190964

Domek Mateusza~

OWNED?

Jeden mach
Jestem w snach
Słodkich tak, że chciałbym tu zostać
Łatwo jak piach jest je rozwiać
Jeśli tylko prawde chcesz poznać...
01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii
01:08 Evuller [8]: ))
01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda
01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem
01:09 Everanor [110]: xD
Massior jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-01-2007, 18:09   #402
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny Bravo... n/c

Gratuluje wszystkim tych niesamowitych RAR Itemków...
Mpa, Demon Helmet, G Legi i MMS tego typu itemki to nie są RAR itemy...

Ale nie prawdą jest, że Magic Sword, SCA czy Thunder Hammer to nie RAR, to są RAR. Widać u wszystkich 100 lvl przechwałki, kiedyś jak widzieliscie MS czy SCA to sraliście w gacie z wrażenia a teraz udajecie wielkich Masterów Tibi bo macie 100 lvl a jak już widze jak 100 lvl na NON-PVP mówi, że MS czy SCA to nie jest RAR item to mi się płakać chce z Nooba... Non- PvP to jest tak jakbyś grał na OTS... tylko, że mniejszy exp... i to wszystko... wiem bo grałem na NON-PvP... i widziałem 100 lvl, który nie miał nawet pojęcia o Tibii tylko o Expie... wszystkie itemki, które nawet na starych servach kosztują ponad 500k TO RAR ITEM!!! Błagam was!!! Nie mówcie więcej, że MS, SCA czy TH nie są RAR Itemami bo jakby tu jakis człowiek zajżał i to sobie jakoś przetłumaczył to nasza reputacja była by cudowna n/c....
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2007, 19:05   #403
Don^Mokate
Użytkownik Forum

Don^Mokate's Avatar

Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Siedlce

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don Mokate
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Luminera
Poziom: 104
Poziom mag.: 67
Domyślny

nie obrazaj graczy non pvp... jakos oni pierwsi wykonali poi a ze znalazles na pvp kogos kto jest noobem a ma 100+ twoja sprawa ja na pvp moge kogos takiego znalesc moze nie kazdy lubi wary i bezsensowne pk 30 evul drutow na 13 lvlowych skilujacych knightach? gralem na pvp i non pvp tu i tu mialem podobne lvle ale wiecej przyjemnosci czerpalem z gry na non pvp... a moim zdaniem rarami sa rzeczy RZADKO spotykane w tibii a jakos sca czy sov to mi tu nie pasuja... ze dostepne tylko z questow? iron hammer tez...
@down
ale ja Ciebie ani razu nie obrazilem wiec o co Ci chodzi? a jak mi wiadomo calmera to non pvp

Ostatnio edytowany przez Don^Mokate - 02-01-2007 o 19:58.
Don^Mokate jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2007, 19:46   #404
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Domyślny Lol

Bravo za to POI... Inteligencji ci dużo brakuje myśl człowieku... Akurat Anni, DH Quest i POI na NON-PvP to Questy na pare sekund... Bo Sorkowie nie muszą się obawiać że jak walną UE to kogoś pozamiata tylko moga bić... druga sprawa na Non-PvP nie można się pomylić i uderzyć w kogoś z SD... Pomyśl co by się stało jakby jacyś sorkowie na PvP wyszli do Roomu i zaczęli walić UE, przecież każdy by padł... Na PvP też widziałem 100 lvl tylko chodzi mi o to, że na NON-PVP każdy wbije 100 lvl choćby expił na Larvach to w końcu by wbił ten 100 lvl, a na PvP można niby tak samo, ale pomyśl na larwach nei zarobisz na G Legi nawet.... nie wspomne o MPA... a na PvP musisz mieć dobre Eq żeby przeżyć... Sorek na PvP bez bohów by nie przeżył... więc Non-PvP- Questy duuuuuużo łatwiej zrobić, przeżyć każdy może, o to że ma kijowe skille i eq też nie musi się martwić bo nikt go nie ubije... więc nie mów mi, że NON-PvP to taki cudowny świat, wiem, że jest tam wielu dobrych graczy, ale właśnie o to mi chodzi, że oni się tam marnują bo prawdziwą grę zaczyna się na PvP tam trzeba walczyć o przetrwanie, a nie tylko expić... chyba przyznasz mi racje...
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2007, 20:13   #405
Frapper
Użytkownik Forum

Frapper's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Funreal World
Wpisy bloga: 1

Frapper ma numer GG 1002880
Domyślny

up@
Świat: Calmera

odezwał sie

http://mroziak.blogspot.com/
Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty.

<Tompior> ale najlepsze z kont evana
<Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw
Frapper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2007, 20:28   #406
Master Mind
Użytkownik Forum

Master Mind's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: W RL'u

Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 55
Skille: 81
Domyślny Rare...

@up ---> właśnie xD

@topic
Jak by to powiedziec tak klótnia nie ma sensu.
Rare - zalezy od tego ile server ma lat , jak czesto cos wypada z danego potwora, ile osob zrobilo quest z tym itemem.
Ktos napomnial ze rare zaczyna sie od 500k+ czyli od mpa , i tu nie mozna sie do konca zgodzic - to pojecie wzgledne.

Mysle ze autor tematu "Rary" mial na mysli te itemy które wypadają z bossów (Th) ,należą do najtrudniejszych questów (Sca) lub wogule nie da ich się zdobyć (Demon legi)

Nie powinniśmy dawać ss'ów z tymi itemami które można zlootować na zwykłym huncie. (mpa ,g-legi itp.)
Master Mind jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2007, 20:36   #407
Ev_
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
Bravo za to POI... Inteligencji ci dużo brakuje myśl człowieku... Akurat Anni, DH Quest i POI na NON-PvP to Questy na pare sekund... Bo Sorkowie nie muszą się obawiać że jak walną UE to kogoś pozamiata tylko moga bić... druga sprawa na Non-PvP nie można się pomylić i uderzyć w kogoś z SD... Pomyśl co by się stało jakby jacyś sorkowie na PvP wyszli do Roomu i zaczęli walić UE, przecież każdy by padł... Na PvP też widziałem 100 lvl tylko chodzi mi o to, że na NON-PVP każdy wbije 100 lvl choćby expił na Larvach to w końcu by wbił ten 100 lvl, a na PvP można niby tak samo, ale pomyśl na larwach nei zarobisz na G Legi nawet.... nie wspomne o MPA... a na PvP musisz mieć dobre Eq żeby przeżyć... Sorek na PvP bez bohów by nie przeżył... więc Non-PvP- Questy duuuuuużo łatwiej zrobić, przeżyć każdy może, o to że ma kijowe skille i eq też nie musi się martwić bo nikt go nie ubije... więc nie mów mi, że NON-PvP to taki cudowny świat, wiem, że jest tam wielu dobrych graczy, ale właśnie o to mi chodzi, że oni się tam marnują bo prawdziwą grę zaczyna się na PvP tam trzeba walczyć o przetrwanie, a nie tylko expić... chyba przyznasz mi racje...
Skoros taki madry to wbija 80+lvl i idz pokaz nam jak robisz w pare sekund PoI questa
  Odpowiedz z Cytatem
stary 02-01-2007, 21:34   #408
ICE MAN
Użytkownik Forum

ICE MAN's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Bielsko-Biala

Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 137
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
Domyślny

fakt faktem ze wiekoszsc ludzi z non-pvp nic innego nie robi tylko expi , choc nie wiem po co skoro nigdy nie zaznaja tej przyjemnosci zabicia kogos lub brania udzialu w wojnie. Kazdy moze cie obrazic , i robic co chce , ale to juz ich wybór ze graja na non-pvp.

Moze dlatego PoI zostal wykonany pierwszy przez non-pvp swiat ,poniewaz wiekszosc starych pvp swiatow jest w trakcie wojny? np. Antica,Nova..

Lecz to nei temat by dyskutowac o tym ktory typ swiatow jest lepszy.
ICE MAN jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 00:05   #409
Serilven
Użytkownik forum

Serilven's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 64
Skille: 81/55
Poziom mag.: 17
Szczęśliwy

hail,
@topic: fajne te niektóre ss'ki (jak znajde cos u siebie to dam )
@rarki: co do tego to zależy od punktu widzenia, niektóre itemy sa rarem dla jednych dla innych nie.
@rodzaj swiata: a co to pvp i non-pvp to którko: co kto lubi
@up: a testy serva to co tam to dopiero jest jedna wielka wojna i chary z non-pvp tez tam graja
Serilven jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 07:27   #410
Sesef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa

Domyślny

Cytuj:
Co do PoI to się zgodzę szczególnie było to widać na filmie z harmonii, wchodzą do rooma walą spam gfb i koniec na PVP już tak nie zrobią.

Cytuj:
kiedyś jak widzieliscie MS czy SCA to sraliście w gacie z wrażenia
Kto srał, ten srał mogłem mieć dostęp do tych itemów od 8 lvla.
Sesef jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 09:05   #411
Visqn
Użytkownik Forum

Visqn's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki

Świat: Celesta
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
Domyślny

Cytuj:

Odezwal sie master of PVP. Taki madry ? to zrob te wszystkie questy to pogadamy. Nie kazdy quest na NO-PVP wyglada tak, ze wbija banda sorcow wali ue i sie ciesza. Na NO-PVP mozna sie pomylic i uderzyc w kogos sd ;o. Powiadasz dobre eq na PvP zeby przezyc, to tam kazdy 100+ ms biega w MPA, G legach itp. ? Ostatnio jak robilismy PoI quest to zapytalem 160 msa czemu nie idzie z nami, to uslyszalem odpowiedz: "po co mi ten quest?", "mam isc zeby pasc", wiec stwierdzam, ze po cholerze jest takich noobow na NO-PVP i akurat w tamtym dniu tylko 1 osoba padla, bo weszla nie tam gdzie trzeba. Chociaz i tak zrobila ten quest. A i wogole to nie mow ze PoI sie robi w pare sekund u nas co dopiero chyba za 5 podejsciem zrobilismy. I tez robilismy moze z 6h~. A i na PoI sie nie wali ue...bo jak podleci do ciebie hellhound, czy juggernaut to nie masz many w pare sec...
13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist
13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull
Visqn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2007, 10:26   #412
Lillius
Użytkownik Forum

Lillius's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Tam gdzie nie dochodzi światło

Świat: Hiberna
Domyślny uhm

Cytuj:
Gratuluje wszystkim tych niesamowitych RAR Itemków...
Mpa, Demon Helmet, G Legi i MMS tego typu itemki to nie są RAR itemy...

Ale nie prawdą jest, że Magic Sword, SCA czy Thunder Hammer to nie RAR, to są RAR. Widać u wszystkich 100 lvl przechwałki, kiedyś jak widzieliscie MS czy SCA to sraliście w gacie z wrażenia a teraz udajecie wielkich Masterów Tibi bo macie 100 lvl a jak już widze jak 100 lvl na NON-PVP mówi, że MS czy SCA to nie jest RAR item to mi się płakać chce z Nooba... Non- PvP to jest tak jakbyś grał na OTS... tylko, że mniejszy exp... i to wszystko... wiem bo grałem na NON-PvP... i widziałem 100 lvl, który nie miał nawet pojęcia o Tibii tylko o Expie... wszystkie itemki, które nawet na starych servach kosztują ponad 500k TO RAR ITEM!!! Błagam was!!! Nie mówcie więcej, że MS, SCA czy TH nie są RAR Itemami bo jakby tu jakis człowiek zajżał i to sobie jakoś przetłumaczył to nasza reputacja była by cudowna n/c....
Odezwał się master of the might sorcerer with 20 mlvl i myśli, że jest kozaq i podnieca się jak małe dziecko rzeczami typu MPA... W ogóle n/c. Ta i ta mega Calmera co za lamuchy tam grają chodzą z lagami całe życie xD nie ma o czym gadać to jest Troll of the Forum.tibia.pl aha i tak w ogóle to na Magic sword się mówi SOV.

btw. to Dark Modoor jest z mojego miasta :O

Ostatnio edytowany przez Lillius - 03-01-2007 o 10:38.
Lillius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2007, 00:01   #413
Basteq
Guest

Domyślny

To co widac na 1 miejscu w bp
12:57 You see a ruthless axe (Atk:49 Def:15).
  Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2007, 00:49   #414
grzelu8
Użytkownik Forum

grzelu8's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: sk-ce

Świat: MapleStory
Poziom: 3x
grzelu8 ma numer GG 5359575 Send a message via Skype™ to grzelu8
Domyślny

rarem jest jeszcze blessed shield i chyba amazon helmet amazon armor i amazon shield

Ukryty tekst:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MortaroDelToro666 Pokaż post
Muj ziomek mateusz dargon wielki wyslal mi super filmy i na nih som jego kolegi i on sam i oni tam grajom rozne scenki zresztom co wam bende gadal sami se luknijcie
grzelu8 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2007, 01:00   #415
morisek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
Domyślny

Basteq: A mógłbyś dać na PW link do filmiku z tym axem?
morisek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-01-2007, 01:51   #416
Dodzio_Szczodre
Guest

Domyślny

Basteq ja też bym porposił o linka, żebym mógł sasać
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-01-2007, 12:56   #417
kazu-the-rox
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: ByDgOsZcZ

Profesja: Elite Knight
Gildia: Overlords
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Skille: lol/lol
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nosfe Draconis Pokaż post
No troche przesadziles, nie ma demon legów, horned helmeta ani great shield'a co do reszty to pasuje ...
demon legi sa i to nawet kilka -.-
ale tych great shieldow i horneda nie ma
kazu-the-rox jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-01-2007, 13:38   #418
Dawids
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Poznan

Świat: Saphira
Poziom: 65
Poziom mag.: 55
Domyślny

@up
Horend jest enternal ma...

Great shielda mial [CHAR]Sashra[/CHAR]
ale jak wiadomo zostal zhackowany i nie wiadomo gdzie sie podziewa jego shield

Ostatnio edytowany przez Dawids - 08-01-2007 o 13:48.
Dawids jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-01-2007, 16:25   #419
Frapper
Użytkownik Forum

Frapper's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Funreal World
Wpisy bloga: 1

Frapper ma numer GG 1002880
Domyślny

Na securze Noola mial demon legi, na eterni chyba midukan. Great shield ponoc zostal zlootowany przez Unit z Titani z orsha, blokowal Rostein.

http://mroziak.blogspot.com/
Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty.

<Tompior> ale najlepsze z kont evana
<Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw
Frapper jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-01-2007, 16:53   #420
Master Green
Zbanowany

Master Green's Avatar

Data dołączenia: 04 09 2005
Lokacja: ToRuŃ

Świat: Secura
Poziom: 111
Poziom mag.: 71
Domyślny

@Up.
Nie Noola Tylko Uncle Barry ze swoim Bratem Marshallem Pierwszy Ownerem Demon Legsów na securze Byl hmm ? Cos tam Fantasy ;<

Horned Helmet Na securze posiada [CHAR]Phantom Shadows II[/CHAR]
Master Green jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania