| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #41 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 06 2006 Lokacja: Bydgoszcz Posty: 302 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: nonPvP Poziom: 25 Skille: 65/65 Poziom mag.: 4 | Cytuj: 
 2. Nie musisz brać BoH - i tak uciekniesz, a jak w razie kicka/laga padniesz to ich szkoda. 3. Nie bierz UHów, na 20 lvlu masz czar Exura Vita, więc możesz się nim leczyć i pić manasy (taniej i rośnie ci mlv). | |
|  |   | 
|  | 
|  | #42 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 03 2006 Lokacja: Zielona Góra Posty: 532 Stan: Początkujący Profesja: Master Sorcerer Świat: Fortera | Cytuj: 
 | |
|  |   | 
|  | #43 | 
| Guest Posty: n/a | @up W p-secie bloczyles guardy? Powodzenia... @topic Tak sie sklada, ze dzis przez godzinke bloczylem ziomkowi guardy (14 palek). Skille 63/62 i do tego crown armor i crown shield. Hity praktycznie nie wpadaly. Zapamietalem tylko jeden za 60, ale przez caly hunt to praktycznie po 0 bily. Jak gralem sorciem na Guardii to pamietam od 28 lvl (bodajze), woce i 2 monki. Wez tylko 2 bp manasow na summon monkow i ewentualne exury gran. Ja zawsze jeszcze nosilem pare hmmów i gfb, tak na wszelki wypadek... Apropo expu to jest nawet spoko, ale loot porownywalny do tego z soldow. Czasem tylko steel wyleci i po ptokoch. | 
|   | 
|  | #44 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 12 2006 Posty: 5 |  Mam takie pytanie. Czy pokonam Witch'a jak mam 11 lvl EQ : -Leather boots -Brass legs -brass armor -beholder shield -snakebite rod (jak nie dziala to poison dagger) -bronze amulet -steel helmet pewnie nie. ale prosze o odpowiedź | 
|  |   | 
|  | #45 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 12 09 2006 Posty: 98 | @up idź spoko idź na nią potem szybko załóż boszki po wyjściu z swiątyni i rzuc haste żeby zebrać wszystkei rzeczy i znowu walić witcha po jakims czasie może ją pokonasz.... | 
|  |   | 
|  | #46 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 06 10 2006 Lokacja: Bydgoszcz Posty: 127 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: Calmera | Cytuj: 
    wyjdzie taniej!!POZDRO! | |
|  |   | 
|  | #47 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 12 2006 Posty: 5 | A gdzie są witch'e? nawalają z dystansu? | 
|  |   | 
|  | #48 | 
| Guest Posty: n/a | Dasz rade ale uważaj bo on czasem walnie nawet za 85 albo 86  | 
|   | 
|  | #49 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 29 06 2006 Lokacja: Wohyń Posty: 83 Stan: Na Emeryturze | @Kokilo 1.Witche mozna spotkac ,np. w Amazon Camp (na quescie) .Jest sporo miejsc gdzie mozna spotkac te potworki.| 2.Tak Witche strzelaja na dystans. 
				__________________ Pamietaj ,że po drugiej stronie komputera też siedzi człowiek... | 
|  |   | 
|  | #50 | 
| Guest Posty: n/a |  | 
|   | 
|  | #51 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 12 2006 Posty: 5 | no jak tyle zabierają z dystansu to na 200 życiach chyba jednak nie dam rady  | 
|  |   | 
|  | #52 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 27 12 2006 Posty: 3 | Mam jedno pytanie czy na 14 lvlu knightem ze skillami 60/61, 4 mlvl-em moge expic na dwarf soldierach z eqiem c armor p legi steel helmet fire axe i medusa shield? Czy zakładać na siebie axe ringi ? Ile bedzie srednio expa na godzinke ? Przepraszam ze nie pisze na temat ale to moj pierwszy post czy jak to tam sie zwie | 
|  |   | 
|  | #53 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 05 11 2004 Lokacja: tam gdzie moja (L)egia Posty: 16 Imię: ***** Profesja: Knight Świat: Selena Poziom: 13 Skille: 69/67 Poziom mag.: 4 | up:Wg. mnie mozesz spokojnie expic ;p wez kilka GFB na awarje. Ostatnio edytowany przez kamil94 - 02-01-2007 o 21:41. | 
|  |   | 
|  | #54 | 
| Użytkownik Forum | eeee...  czy pokonam witha 15 lvlu sorcem? eq: scale armor soldier helmet chain legs wand of dragonbreath dwarfen shield protection amulet prosze o szybko odpowiedz, plix plix plix! 
				__________________ Ukryty tekst: 
 | 
|  |   | 
|  | #55 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 30 12 2006 Posty: 5 | gdzie można znaleźć Witch'a?? | 
|  |   | 
|  | #56 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 10 2006 Lokacja: Tam gdzie nie dochodzi światło Posty: 90 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: Hiberna | btw. to wiem, że koleś chciał się popisać eq... temat do zamknięcia! 
				__________________ Tylko nie mówcie "żal!". Ostatnio edytowany przez Lillius - 03-01-2007 o 11:15. | 
|  |   | 
|  | #57 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 03 01 2007 Lokacja: Nie daleko Łodzi ^^ Posty: 6 Stan: Aktywny Gracz Imię: Xacek Sorcerer Profesja: Sorcerer Gildia: Narazie nie posiadam :/ Świat: Zanera Poziom: 21 Skille: Niskie Poziom mag.: 19 | Spokojnie dasz rade jak idziesz na malego hunta wez przynajmniej 1 bp manasow i wal, najlepiej na guardach sie expi od 32 lvl bo jest WOI i se uciekasz i walisz ^^ ale gorzej jak zlapiesz na tym lvl kicka to na bank obudzisz sie w swiatyni... | 
|  |   | 
|  | #58 | 
| Guest Posty: n/a | Co do guardow ... to loota im pogorszyli .. Bardziej wychodze na + bedac na soldach nic na guardach ... Tak tak .. mam knighta na 82lvlu ze skillami 85/81 i na balanced mode po prostu mnie bija. Nie daje na full bo ryja bardziej. Biegam z tarcza i toporkiem. Po prostu nieoplacalny potworek ;/ | 
|   | 
|  | #59 | 
| Guest Posty: n/a |  | 
|   | 
|  | #60 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 12 2006 Lokacja: Gdańsk Posty: 42 Stan: Aktywny Gracz Imię: Krzysiek elet Profesja: Knight Świat: Morgana Poziom: 37 Skille: 68/68 Poziom mag.: 5 | Możesz biegać i z różdziki walić albo 2 monki se walnąć | 
|  |   |