Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 02-01-2007, 20:49   #3821
Fejkowiec
Użytkownik Forum

Fejkowiec's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.

Domyślny

Potempik silny, pamietam jak on mial 50lvl~ i dalem mu golden armora, jakies inne rzeczy [nie pamietam juz, to bylo z 1,5 roku temu] i troche kasy xD

Galana stare czasy xD

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-01-2007, 20:51   #3822
Vienek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 Pokaż post
@Navoxiv
Chlopie ty mnie do grobu doprowadzasz! :/
kto Ci powiedzial ze go'thia byla sharowana?buahaha splamiles sie teraz poważnie... gral Pastuch i raz na jakis czas wbil jego mlody ale on nie expil wiec mi tu synu niepierdol bo plakac sie chce co ty mowisz...
Bo masz kolege z Debicy... buahahahhaa daje glowe ze chodzi o Perma Coloriona albo hetnanoza... tyllko ze oni w rl wogule sie nie znaja

huahuahauahauahauahuaahbuahua sam sie splamiłeś idioto
Ziom Eternal Crew znasz? sharował i to ostro, i to on grał go'thią w sumie to było ich 3
i nie mów że to nieprawda
Vienek jest offline  
stary 02-01-2007, 21:10   #3823
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GALLana_ANONIM Pokaż post
Nie zapominajmy że dla tharrina rl life jest 100razy ważniejsze niż tibia, a ten lvl to wbil grając po godzinkę dziennie, w koncu jest super przystojniakiem
inteligencja forum :*
nie, ten level wbil grajac na galanie 2 lata z przerwami. co do bycia przystojniakiem, wiesz mi jesli nie preferuejsz lalek barbie, to 90% normlanych dziewczyn zwraca uwage na inne aspekty osobowosci. ale pewnie sie tego jeszzce nie nauczyles, wszsytko przed toba(oby ) nie mam kompleksow pod wzgledem wygladu, najwyrazniej ty masz, moje zdjecia sa ogolnie dostepne w photobuckecie, a gdzie sa twoje?

nalesnik to ty sie osmieszasz, sam nie wiesz o czym mowisz, mysle ze duza czesc z nas tutaj sie zmieje z tego co piszesz

gothia graly co namniej 2 osoby, dostep miala takze lady slodziutka i nie tylko.
kazdy kto byl w temacie i mial jakies pojecie o tym co sie dzieje na serwerze to wie.
stary 02-01-2007, 21:36   #3824
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny ...

Wydaje mi sie ze to co napisal gall do tharrina podloze do pewnej zasady
NAjwiecej na pewien temat (w tym przypadku wygladu) gada osoba,ktora sama ma z tym problem. Nie mozna stwierdzic, ze tharrin nie ma kompleksow,bo pokazuje foty,ale jak sam tak mowi, to nalezy ufac albo przjesc obojetnie. Zaloze sie, ze jestes taki bazyl,ze zadna laska cie nie chce i dlatego tak gadasz.
Jaka bedzie twoja riposta

Hahaha poznanski, wyruchalem 1207y7 lasek i nie pamietam ich imion taki maczo ze mnie.

Jako ja
nie chce zebys mi odpisywal, bo ja widze twoje infantylne, bezpodstawne komentarze to moge stwierdzic MAM DO CZYNIENIA Z DZIECIEM NEOSTRADY>

RL life moze byc wazniejszy nie wazniejsze. Jakbys trollu czytal, tharrin nie napisal ze gra godzine dziennie. w 2 lata zrobil 120, ja w niecaly rok zrobilem 95 wiec... Osiagnalem to dzieki sharowaniu, przyznaje bez bicia. Jak bym nie przestal grac w maju to bym mial wyzszy lvl niz tharrin... bo bylem przed cue cumber'em w expie i expilem okolo 50k exp wiecej niz on.

Nie wiem czy jakas osoba jest w stanie wy3mac 22 godziny przed kompem i nie usnac... Sharing

Dam se reke uciac ze tharrin jest 72 razy ladniejszy od galana anonim.
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 02-01-2007, 21:36   #3825
Wapivos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kędzierzyn - Koźle

Imię: Wapivos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 85
Skille: 87/66
Wapivos ma numer GG 6160558
Domyślny

Hehe i tak jestes lepszy ode mnie
Ja przez 2 lata z malym okladem nawalilem 41 lvl

Widze, ze na Galanie dalej jajca=) Huehuehue...
Same good, old sh*t.
Cos mi sie wydaje ze jak w koncu zaloze neta to wroce jak do domu Ci bija tych a tamci jeszcze innych... W kolko to samo.
Heh... Az sie lezka w oku kreci xD
Wapivos jest offline  
stary 02-01-2007, 22:23   #3826
GALLana_ANONIM
Użytkownik forum

GALLana_ANONIM's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006

Poziom: big
Poziom mag.: 60
Domyślny

nie, poznanski slabo mnie oceniasz, a tak na serio....
to trzeba miec chociaz troche wdzieku, potem czas na wnętrze ;D
taaaaa, mam problemy z wyglądem, jestem przeciętny,[irony] ale to starczyło żeby zbajerować 5000 lasek poznanski huh......[/irony]

bo mam juz dosc flamowania inteligencji kazdego pokolei przez tharrina i jego pseudo madrych tekstow, to tyle, pomijajac fakt ze nienawidze wszystkiego co sie rusza w PN wiec nie jestem obiektywny
GALLana_ANONIM jest offline  
stary 02-01-2007, 22:29   #3827
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Domyślny ...

Haha myslisz ze ja ich toleruje?
Wrzucalem im na guild chacie i mnie z gildi wywalili, ale mam na nich zwis... Jak bedzie mi sie chcialo to dorwe jednego poza pz z kims i go zabije ^^ . Ale jakos nie chce mi sie tibi sciagac.
Btw Dzieki ze mnie nie zawiodles i napisales o tych laskach. Uwierz mi ze jak laska jest pijana to nie musi byc wdzieku ^^.
Tez mnie irtyuje wymadrzanie sie tharrina, ale mu nie jade, zakopalismy topor wojenny, bo wiemy co o sobie myslimy.

Tak wiec, "juz dosyc swiat nie jest zly" jakos tak to szlo= slowa dody ^^ haha
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 02-01-2007, 22:42   #3828
Nalesnik102
Guest

Domyślny

Prawda.Ziomem gralo nawet , ale ziom to byl ziom a go'thia gral pastuch sam.
Prawda ze lady miala dostep mial tez Corlic ale oni nie grali tym. wiec ze ktos ma pasy do kogos to jest sharing? najz I wes juz niekomentuj glupio wszystkich po kolei bo masz sie za kto wie co a tak naprawde jestes jakas cipeczka

stary 02-01-2007, 23:23   #3829
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
nie, poznanski slabo mnie oceniasz, a tak na serio....
to trzeba miec chociaz troche wdzieku, potem czas na wnętrze ;D
taaaaa, mam problemy z wyglądem, jestem przeciętny,[irony] ale to starczyło żeby zbajerować 5000 lasek poznanski huh......[/irony]

bo mam juz dosc flamowania inteligencji kazdego pokolei przez tharrina i jego pseudo madrych tekstow, to tyle, pomijajac fakt ze nienawidze wszystkiego co sie rusza w PN wiec nie jestem obiektywny
jak tu nie najechac komus na inteligencje, albo raczej wiedze, jak nie rozumie slow jakich uzywa? ja po prostu lubie odpisywac na wasze posty

flaming to jest dokladnie to co robisz, moje posty, kazdy z osobna, sa poparte jakimis argumentami i juz samo to powoduje ze ciezko je nazwac flamingiem, tak dlugo jak trzymaja sie kupy i zachowuja logiczna calosc ,

chocbym sie staral jak moge ciezko to powiedziec o twoich ale to moze dla tego ze nie staram sie za bardzo i latwo sie zniechecam
a co do PN, jestem tam od bardzo niedawna, ale zakladam ze zabilem cie w czasie pa, pkingu lub ci to po prost uniemozliwilem, dzieki, twoja zlosc to dla mnie satysfakcja ;*
stary 02-01-2007, 23:24   #3830
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
z wami to trzeba jak w przedszkolu - wszystko krok po kroczku, no to jeszze raz:

po 1.
napisalem ze nie mial zycia badz sharowal koles ktory wbil lev 33 w 3 dni, nie w tydzien, to taka "delikatna" roznica

po 2.
napisalem takze sam - wiec twoja blyskotliwa dedukcja nie jest tu potrzebna - ze mialem pelno wolnego czasu + sprawialo mi to przyjemnosc (mialem do tego zapal). dodaj to sobie i da ci to lev 50 na luzie w 3 tygodnie - grajac efektywnie - a tak gralem(czyl;i caly czas on line = tylko i wylacznie train or exp, zadnego stania pod dp itp) wystarczy do tego ok 6-7 h na dzien, wypisac ci to z detalami czy tak ci wystarczy? dodam do tego ze byl to grudzien + swieta, ale w sumie to nie bylo decydujace

a teraz ty mi z detalami wyjasnij w ktorym momencie sam sobie zaprzeczylem?
a no wg mnie chodzby w tym momencie gdy krytykujesz kogo kolwiek za to ze siedzial po 8 godzin dziennie by wbic 30 level w tydzien a nastepnie chwalisz sie tym ze grales kiedys po 6-7 godzin dziennie

Jezeli potrzebujesz moge Ci wstawic pare cytatow ktore wg mnie o tym swiadcza :

"w tydzien 35? no to gratuluje 3 ownerow albo totalniej glupoty i uzaleznienia"

"ja tharrinem lev 50 z dobrymi skillami osiagnalem grajac solo w 3 tygodnie, tyle ze mialem duzo czasu an gre, poza tym wtedy sprawialo mi to przyjemnosc."

sam mozesz latwo dostrzec, iz stwierdziles ze wbijajac 35 level w tydzien trzeba miec 3 ownerow, byc totalnie glupim albo totalnie uzaleznionym.

Nastepnie kilka postow dalej wpisales ze wbiles w tygodnie 50 level co mniej wiecej mozna porownac do wbica w tydzien 35 co jest jednoznacznym wg mnie, iz sam sie okresliles.

P.S - dopiero teraz to zauwazylem, moj blad. Ty sobie nie zaprzeczyles Ty sie sam okresliles ;-) sorrrrry.

P.S 2 chociaz nie ja juz sam nie wiem jak to nazwac i o co Ci wlasciwie chodzi

Ostatnio edytowany przez sliver - 02-01-2007 o 23:32.
sliver jest offline  
stary 03-01-2007, 00:11   #3831
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Haha myslisz ze ja ich toleruje?
Wrzucalem im na guild chacie i mnie z gildi wywalili, ale mam na nich zwis... Jak bedzie mi sie chcialo to dorwe jednego poza pz z kims i go zabije ^^ . Ale jakos nie chce mi sie tibi sciagac.
Czekam robaczku
Ascario jest offline  
stary 03-01-2007, 00:14   #3832
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver Pokaż post
a no wg mnie chodzby w tym momencie gdy krytykujesz kogo kolwiek za to ze siedzial po 8 godzin dziennie by wbic 30 level w tydzien a nastepnie chwalisz sie tym ze grales kiedys po 6-7 godzin dziennie

Jezeli potrzebujesz moge Ci wstawic pare cytatow ktore wg mnie o tym swiadcza :

"w tydzien 35? no to gratuluje 3 ownerow albo totalniej glupoty i uzaleznienia"

"ja tharrinem lev 50 z dobrymi skillami osiagnalem grajac solo w 3 tygodnie, tyle ze mialem duzo czasu an gre, poza tym wtedy sprawialo mi to przyjemnosc."

sam mozesz latwo dostrzec, iz stwierdziles ze wbijajac 35 level w tydzien trzeba miec 3 ownerow, byc totalnie glupim albo totalnie uzaleznionym.

Nastepnie kilka postow dalej wpisales ze wbiles w tygodnie 50 level co mniej wiecej mozna porownac do wbica w tydzien 35 co jest jednoznacznym wg mnie, iz sam sie okresliles.

P.S - dopiero teraz to zauwazylem, moj blad. Ty sobie nie zaprzeczyles Ty sie sam okresliles ;-) sorrrrry.

P.S 2 chociaz nie ja juz sam nie wiem jak to nazwac i o co Ci wlasciwie chodzi

nigdy nie napisalem ze nei bylem uzalezniony, lev 50 byl moim celem priorytetowym wtedy, bo zalezalo mi na tibii, wiec poswiecalem temu dosc duzoo wolnego czasu (poza weekendami bo wtedy zawsze mialem inne plany).
przykro mi ze cie rozczaruje ale ja nie wstydze sie do tego przyznac ba, zdazalo sie nawet ze bylem on line 10+ h na dzien, ale nigdy 7 dni w tygodniu przez 31 dni w miesiacu, nie wysiedzialbym tyle. poza tym po lev 50 ci co mnie wtedy znali wiezda jak wygladalo moje expienie, zdarzalo sie ze robilem w tydzien 2 levele a zdarzalo sie ze robilem 1 lev na miesiac, wszsytko zalezalo od nastroju, bo czas by sie znalazl

PS:
przy granicy tego lev, z lev 49-50 potrzeba prawie 113k expa, przy dobrym tempie spawnow jest to ok 3.5h na pohu(liczac ze ma sie lev 49)
stary 03-01-2007, 09:54   #3833
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

zeby nie bylo, nie mam nic do tego. To jest Twoja sprawa i za bardzo mnie to nie obchodzi dlaczego tyle siedziales bo to totalnie nie moj interes . Poprostu nie rozumiem jak mozesz krytykowac kogos ze siedzial/siedzi tyle godzin skoro sam tak robiles. Nie wazne mniejsza, w sumie.

Nie chce mi sie juz wyliczac kto ile siedzial ile expa zrobil, to nie potrzebne.

Ostatnio edytowany przez sliver - 03-01-2007 o 10:00.
sliver jest offline  
stary 03-01-2007, 14:21   #3834
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartol1 Pokaż post
Co do Go'thii ta postac miala 2 ownerow. Wiem ze jeden jest stosunkowy mlody (14 lat bodajze) bo mam znajomego z ich miasta (Debica)
Mylisz sie. Go'thi to jeden i ten sam owner.

stary 03-01-2007, 16:21   #3835
Trialowiec
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
to nie ja nie gram juz na galanie i nadal pisze glupoty na forum no lifer style ?
Musialem Cie zainteresowac skoro sprawdzales moj comment albo ilosc godzin online
Co moj retired ma wspolnego z forum? Nic.
Narka Szparka

stary 03-01-2007, 17:25   #3836
FajerWarjor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Profesja: Brak (Rookgaard)
FajerWarjor ma numer GG 1979984
Domyślny

LOL galana anonim, wszystko co sie rusza w PN hahaha
A jakos spojrz na loyal people.. PN niesa az takimi dupowlazami
FajerWarjor jest offline  
stary 03-01-2007, 17:33   #3837
Kisiel Paladyn
Guest

Domyślny

ja najbardziej lubie pythere i gitarra

stary 03-01-2007, 17:43   #3838
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nalesnik102 Pokaż post
wiec ze ktos ma pasy do kogos to jest sharing?
Dokładnie tak.

Cytuj:
nienawidze wszystkiego co sie rusza w PN
Hehe brzmisz jak Sir Babolek. Może to ty?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FajerWarjor Pokaż post
PN niesa az takimi dupowlazami
PN wogole nie sa dupowlazami.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 03-01-2007 o 17:45.
Ajron 88 jest offline  
stary 03-01-2007, 18:31   #3839
Dzumior
Guest

Domyślny

Pawlon jak pierdolnie posta tutaj albo w rl to wszystko jasne i <cicho siedzisz bo cie zatkalo>
Btw Pawlon powinienn isc na prawo

stary 03-01-2007, 19:00   #3840
GALLana_ANONIM
Użytkownik forum

GALLana_ANONIM's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006

Poziom: big
Poziom mag.: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FajerWarjor Pokaż post
LOL galana anonim, wszystko co sie rusza w PN hahaha
A jakos spojrz na loyal people.. PN niesa az takimi dupowlazami
Nie chodzi o bycie dupowłazami, nienawidze PN od zawsze na zawsze. Powody? Prawdopodobnie takie same jak reszty ludzi o podobnych "upodobaniach"
Sir Babolek? Nie, to nie ja.

HAHA Wielkie brawa dla Pana który stwierdził że Tharrin powinien iść na prawo You made my day!
Odpowiedni wygląd, poglądy, język, potrafi sie przypierdolic do wszystkiego i stanąć przeciwko każdemu, no może powinien umiec jeszcze dochowac tajemnicy i miec honor, ale to sie wypracuje. (Czekam na "mądry" wykład na temat ostatniego zdania Panie profesorze)
GALLana_ANONIM jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 5 (zarejestrowanych: 0, gości: 5)

Zasady postowania