![]() |
#3821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: OldSchool.
|
![]() Potempik silny, pamietam jak on mial 50lvl~ i dalem mu golden armora, jakies inne rzeczy [nie pamietam juz, to bylo z 1,5 roku temu] i troche kasy xD
Galana stare czasy xD
|
![]() |
#3822 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() Cytuj:
huahuahauahauahauahuaahbuahua sam sie splamiłeś idioto Ziom Eternal Crew znasz? sharował i to ostro, i to on grał go'thią w sumie to było ich 3 ![]() i nie mów że to nieprawda ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3823 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() nalesnik to ty sie osmieszasz, sam nie wiesz o czym mowisz, mysle ze duza czesc z nas tutaj sie zmieje z tego co piszesz gothia graly co namniej 2 osoby, dostep miala takze lady slodziutka i nie tylko. kazdy kto byl w temacie i mial jakies pojecie o tym co sie dzieje na serwerze to wie.
![]() |
#3824 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Wydaje mi sie ze to co napisal gall do tharrina podloze do pewnej zasady
NAjwiecej na pewien temat (w tym przypadku wygladu) gada osoba,ktora sama ma z tym problem. Nie mozna stwierdzic, ze tharrin nie ma kompleksow,bo pokazuje foty,ale jak sam tak mowi, to nalezy ufac albo przjesc obojetnie. Zaloze sie, ze jestes taki bazyl,ze zadna laska cie nie chce i dlatego tak gadasz. Jaka bedzie twoja riposta Hahaha poznanski, wyruchalem 1207y7 lasek i nie pamietam ich imion taki maczo ze mnie. Jako ja nie chce zebys mi odpisywal, bo ja widze twoje infantylne, bezpodstawne komentarze to moge stwierdzic MAM DO CZYNIENIA Z DZIECIEM NEOSTRADY> RL life moze byc wazniejszy nie wazniejsze. Jakbys trollu czytal, tharrin nie napisal ze gra godzine dziennie. w 2 lata zrobil 120, ja w niecaly rok zrobilem 95 wiec... Osiagnalem to dzieki sharowaniu, przyznaje bez bicia. Jak bym nie przestal grac w maju to bym mial wyzszy lvl niz tharrin... bo bylem przed cue cumber'em w expie i expilem okolo 50k exp wiecej niz on. Nie wiem czy jakas osoba jest w stanie wy3mac 22 godziny przed kompem i nie usnac... Sharing Dam se reke uciac ze tharrin jest 72 razy ladniejszy od galana anonim. |
![]() |
![]() |
#3825 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe i tak jestes lepszy ode mnie
![]() Ja przez 2 lata z malym okladem nawalilem 41 lvl ![]() Widze, ze na Galanie dalej jajca=) Huehuehue... Same good, old sh*t. Cos mi sie wydaje ze jak w koncu zaloze neta to wroce jak do domu ![]() Heh... Az sie lezka w oku kreci xD |
![]() |
![]() |
#3826 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Poziom: big
Poziom mag.: 60
|
![]() nie, poznanski slabo mnie oceniasz, a tak na serio....
to trzeba miec chociaz troche wdzieku, potem czas na wnętrze ;D taaaaa, mam problemy z wyglądem, jestem przeciętny,[irony] ale to starczyło żeby zbajerować 5000 lasek poznanski huh......[/irony] bo mam juz dosc flamowania inteligencji kazdego pokolei przez tharrina i jego pseudo madrych tekstow, to tyle, pomijajac fakt ze nienawidze wszystkiego co sie rusza w PN wiec nie jestem obiektywny |
![]() |
![]() |
#3827 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Haha myslisz ze ja ich toleruje?
Wrzucalem im na guild chacie i mnie z gildi wywalili, ale mam na nich zwis... Jak bedzie mi sie chcialo to dorwe jednego poza pz z kims i go zabije ^^ . Ale jakos nie chce mi sie tibi sciagac. Btw Dzieki ze mnie nie zawiodles i napisales o tych laskach. Uwierz mi ze jak laska jest pijana to nie musi byc wdzieku ^^. Tez mnie irtyuje wymadrzanie sie tharrina, ale mu nie jade, zakopalismy topor wojenny, bo wiemy co o sobie myslimy. Tak wiec, "juz dosyc swiat nie jest zly" jakos tak to szlo= slowa dody ^^ haha |
![]() |
![]() |
#3828 |
Guest
|
![]() Prawda.Ziomem gralo nawet , ale ziom to byl ziom a go'thia gral pastuch sam.
Prawda ze lady miala dostep mial tez Corlic ale oni nie grali tym. wiec ze ktos ma pasy do kogos to jest sharing? najz I wes juz niekomentuj glupio wszystkich po kolei bo masz sie za kto wie co a tak naprawde jestes jakas cipeczka ![]() |
![]() |
#3829 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() flaming to jest dokladnie to co robisz, moje posty, kazdy z osobna, sa poparte jakimis argumentami i juz samo to powoduje ze ciezko je nazwac flamingiem, tak dlugo jak trzymaja sie kupy i zachowuja logiczna calosc ![]() chocbym sie staral jak moge ciezko to powiedziec o twoich ![]() ![]() a co do PN, jestem tam od bardzo niedawna, ale zakladam ze zabilem cie w czasie pa, pkingu lub ci to po prost uniemozliwilem, dzieki, twoja zlosc to dla mnie satysfakcja ;*
![]() |
#3830 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
Jezeli potrzebujesz moge Ci wstawic pare cytatow ktore wg mnie o tym swiadcza : "w tydzien 35? no to gratuluje 3 ownerow albo totalniej glupoty i uzaleznienia" "ja tharrinem lev 50 z dobrymi skillami osiagnalem grajac solo w 3 tygodnie, tyle ze mialem duzo czasu an gre, poza tym wtedy sprawialo mi to przyjemnosc." sam mozesz latwo dostrzec, iz stwierdziles ze wbijajac 35 level w tydzien trzeba miec 3 ownerow, byc totalnie glupim albo totalnie uzaleznionym. Nastepnie kilka postow dalej wpisales ze wbiles w tygodnie 50 level co mniej wiecej mozna porownac do wbica w tydzien 35 co jest jednoznacznym wg mnie, iz sam sie okresliles. P.S - dopiero teraz to zauwazylem, moj blad. Ty sobie nie zaprzeczyles Ty sie sam okresliles ;-) sorrrrry. P.S 2 chociaz nie ja juz sam nie wiem jak to nazwac i o co Ci wlasciwie chodzi Ostatnio edytowany przez sliver - 02-01-2007 o 23:32. |
|
![]() |
![]() |
#3831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3832 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nigdy nie napisalem ze nei bylem uzalezniony, lev 50 byl moim celem priorytetowym wtedy, bo zalezalo mi na tibii, wiec poswiecalem temu dosc duzoo wolnego czasu (poza weekendami bo wtedy zawsze mialem inne plany). przykro mi ze cie rozczaruje ale ja nie wstydze sie do tego przyznac ![]() ![]() PS: przy granicy tego lev, z lev 49-50 potrzeba prawie 113k expa, przy dobrym tempie spawnow jest to ok 3.5h na pohu(liczac ze ma sie lev 49)
![]() |
#3833 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() zeby nie bylo, nie mam nic do tego. To jest Twoja sprawa i za bardzo mnie to nie obchodzi dlaczego tyle siedziales bo to totalnie nie moj interes . Poprostu nie rozumiem jak mozesz krytykowac kogos ze siedzial/siedzi tyle godzin skoro sam tak robiles. Nie wazne mniejsza, w sumie.
Nie chce mi sie juz wyliczac kto ile siedzial ile expa zrobil, to nie potrzebne. Ostatnio edytowany przez sliver - 03-01-2007 o 10:00. |
![]() |
![]() |
#3834 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3835 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3836 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
![]() |
![]() LOL galana anonim, wszystko co sie rusza w PN hahaha
A jakos spojrz na loyal people.. PN niesa az takimi dupowlazami |
![]() |
![]() |
#3837 |
Guest
|
![]() ja najbardziej lubie pythere i gitarra
|
![]() |
#3838 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Dokładnie tak.
Hehe brzmisz jak Sir Babolek. Może to ty? ![]() PN wogole nie sa dupowlazami.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 03-01-2007 o 17:45. |
![]() |
![]() |
#3839 |
Guest
|
![]() Pawlon jak pierdolnie posta tutaj albo w rl to wszystko jasne i <cicho siedzisz bo cie zatkalo>
Btw Pawlon powinienn isc na prawo ![]() |
![]() |
#3840 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2006
Poziom: big
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
Sir Babolek? Nie, to nie ja. HAHA Wielkie brawa dla Pana który stwierdził że Tharrin powinien iść na prawo ![]() Odpowiedni wygląd, poglądy, język, potrafi sie przypierdolic do wszystkiego i stanąć przeciwko każdemu, no może powinien umiec jeszcze dochowac tajemnicy i miec honor, ale to sie wypracuje. (Czekam na "mądry" wykład na temat ostatniego zdania Panie profesorze) |
|
![]() |