![]() |
#7181 |
Użytkownik Forum
|
![]() jedz po mnie jeszcze, tak mi rob tak mi dobrze... ale nie zasmiecaj forum...
jak cos pisz na priv,gg albo tibi. a nie pierdolisz takie smuty ze az sie na forum nie chce wchodzic... "zal.pl" heh stare to juz, zmien plyte
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Leon Zawodowjec - 01-01-2007 o 22:18. Powód: "zal.pl" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#7182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Majestic Lords
Świat: Calmera
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7183 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() @3x up
Koronowany rycku.. Jeżeli te opinie mu nie odpowiadają, to ma prawo Ci nawtykać, bo to co Ty tutaj wypisujesz jest poprostu żałosne. Będzie najlepiej jak przestaniesz się wogóle 'odzywać' ![]() Gratuleacje 4all Ostatnio edytowany przez Agnes - 01-01-2007 o 22:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Wstretne Bogucice
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Mercy
Poziom: 100
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Ehh klotnie to sobie przeniescie na priv albo gdzies, rycek nawet jesli kupil to co? Wogole co masz do no mercy? nie zamulac ryja pierdolami na forum...
"Dowódcy na froncie dzielą się na dwie grupy: ci, co krzyczą "Naprzód!" oraz ci, co krzyczą "Za mną!"" "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana" "Nie ma mowy o odwrocie. Zwycięstwo albo śmierć" "Zwycięzcy nikt nie będzie pytał, czy mówił prawdę." ![]() http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=133120 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7186 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Płock
Imię: Dublas
Gildia: Bloody War
Poziom: 90
Poziom mag.: 7
|
![]() 64lvl
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Koro - 02-01-2007 o 13:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7187 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@Koro, Leo i inni Ten temat nie jest do klutni -.- Az sie czytac nie chce jak patrze i widze ze ktos sie wyzywa... Jak cos macie i widzicie ze zaczyna sie klotnia (1 post) to raport do modka a ty do tej osoby na pw i tyle i tam sie klucic mozecie @Przemo Nie taki maly ten mglvl ![]() @Gz wszystkim i dobrego roku, oby ten byl lepszy nie poprzedni ![]() A i zeby bez ss nie bylo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7188 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2006
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gz all pozdro dla kumpli ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7189 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Rycek Ziom'al
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
|
![]() <bysz> słabo0o0 =(
![]() @barca sovik pokazuje swoja siŁe @prezmo i pajonk gratz pierscionka, me wanna 2x 4 qŁest ;< @koro & leon & all zbuntowani dont kŁutta sie :| @gauczus noŁ tajm tu waste , get the haste... wracaj do naaas @dark (nie darkene, nie ty ![]() gratz lvlów, dsmka... ale mocnego nie przebijesz ;] ~pg @tidi Ładnie ;] 50 lvl... pamietam jak ja taki mialem... stare dobre czasy ![]() @all pozostali gratz tego i owego (powtarzam sie nie?)
![]() |
#7190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Stalowa Wola/Warszawa
Imię: Kamelia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 142
Skille: 20/27
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Mario of Calmera
Profesja: Druid
Poziom: 94
Poziom mag.: 67
|
![]() Gratz for ALL :>
o.O Czyżbym zaliczył pierwszego.....Adva w tym roku? Ohh tak ![]() ![]() ![]() Plox nie kłućta się...
![]() |
#7192 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: ****** ******
Profesja: Knight
Gildia: -----
Poziom: 42
Skille: 70/68
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @No ładnie ładnie ;p
@ dawajcie więcej fotek plx @ szukam gildi ![]() @ foteka mi nie dziala niestety |
![]() |
![]() |
![]() |
#7194 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Łowicz
Imię: Darkene
Gildia: Majestic Lords
![]() |
![]() Zabraklo mi uhow a ze nie lubie ich kupowac postanowilem ze sam sobie je zrobie ;] przy robieniu 2 bp bonus...
![]() @2x up a jak nie to troche dalej up Nie zaczynac mi tu kolejnej sprzeczki.. @rycek nup ![]() @all Oczywiscie gratulacje, zycze dalszych osiagniec i przelamania kolejnych barier
![]() |
#7195 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Imię: Keris Traught
Gildia: SZUKAM
Świat: Nerana
Poziom: ~30
Skille: rosną
Poziom mag.: ~5
![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7196 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() tak jak tam napisalem a nie skilluje poniewaz mam skille taki jakie mi sie podobaja i tyle i nic ci do tego maniaku skillowania ^^ dobra nie ma co pisac bo to dziecko ma 10 lat moze ![]() przepraszam wszystki ze tu pisze ale nie mogelem sie powstrzymac ![]() @All Fajne sski pozniej moze zedytuje i cos wrzuce ![]() @down widzisz kogos glupszego od siebie ? nie, to wypad a pozatym nawet czytac nie umiesz bo mowilem zeby na pw... To swiadzczy o tym ze masz mniej niz 10 lat bo jak bys mial wiecej to bys cos wiedzial... Ostatnio edytowany przez Skrzat - 03-01-2007 o 21:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7197 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Lakamen
Poziom: 20
Skille: 65~/65~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() ciekaw jestem z kogo sie beda smiac...mialem z toba dalej rozmawiac zebys mi przezywal rodzicow?mialem do Ciebie napisac "dorig panie 14 latku..." ?
Ostatnio edytowany przez Pan Goner - 03-01-2007 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7199 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2006
|
![]() @Pan Goner
Do zielonego parasolka, to jest temat w którym mają znajdować się zdjęcia, a nie Twoje nędzne kłótnie, wypowiedzi, etc. które nas guzik obchodzą. Więc z łaski swojej zamknij się już. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Imię: Rycek Ziom'al
Poziom: 124
Skille: 90/82
Poziom mag.: 8
|
![]() @gacek
where am I?! To bylo chamskie ='( jk ![]() gratz @inni (tak, ci nie z calmery, nie wszyscy ofkorz) gratz mUzgÓ... ze nie lubie sie klucic na forum mowie lagodnie: papa wam ;0
![]() Po prostu Calmera- forum thread All friends are in my mind... _____ O |\_O )) \\ bySz Ostatnio edytowany przez Ziomal Dawidsol - 03-01-2007 o 23:00. Powód: musiałem wiec edytowałem |
![]() |
![]() |