|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#62 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 04 2006
|
![]() Znam baxa nie od dziś i nie byl on największym PA na elysi. Jego kontoo zostanbie doblokowane w ciagu 4 dni takze zarabiscieXD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() Ale Cip Soft'u nie obrazac
nie podoba ci sie to Cie tu nikt nie trzyma Ci co beda chcieli kupic pacc'a to go kupia Ci co kupoja pacc uczciwie dalej beda tak robic a co do kupna pacc'a??? to ja kozystam z Firmy Drom ![]() szybko i pewnie a co do delete to bardzo dobrze im 2 nOObkow mniej Doris jak czytalem te przykłady to myslalem ze sie przewroce ze smiechu np. z kafelkarzem ale ja mysle ze to wyglada tak Jestem Kafelkarzem(Cip) mam zlecona robote(pacc) ide robie dostaje kase(przelew karta) za ok.5 dni przychodzi zlecenio dawca i bierze mi kase ktora dał(cofka kasy) biore młot 5 Kg wpadam i robie demolke(delete) Bardzo proste i mam nadzieje ze nic sie nie zmieni decyzja była dobra poprostu miarka sie przebrala no i Zonk Ello Tonek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2006
Stan: Niegrający
Imię: Zen~ Zeen~ Zen~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra, Celesta
|
![]() lajtowo jeszcze reszte td niech zbanuja albo zrobia delate acoont i bedzie miod w tedy elysia bedzie lepszym swiatem i nikt nie bedzie robil PA co mnie nie raz spotkalo mialem wlasnie placic panom z TD chetnie bym z nimi poprowadzil wojne pozdro Haila Elysia
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() mysle ze jedyna gildia ktora moglaby zrobic cos TD to zhentarim
![]() cris lowe padl na gs muahahah |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]() na elysii powstala gildia Tenebras Finest ,w ktorej sa jedni z najlepszych graczy z serva <nawet chris lowe>
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Stan: Niegrający
Świat: Elysia
![]() |
![]() Oni maja pilnowac porzadku na Elysi. narazie sie dobze zanosi xD Bo Tras Lowe nie ma prawa grać =]. Wiec teraz jesli chcesz kogos zabic to musisz podac prawdziwy powod. Juz nie po pekujesz sobie Noob charami bo jest sie ktos dowie jaki masz main char to masz hunta od calego TF xD. Wiec narazie zanosi sie na rewelke.
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Kielce
Stan: Aktywny gracz
Imię: Shara Zades
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 18
Skille: 47/42
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() żal mi tych wszystkich, którzy ciężko pracowali na wysoki poziom i zostali skasowani, ale najwyraźniej zasłużyli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Anglia
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Titania
|
![]() Nikt ci nie cofnie pacc jeśli kupisz przez kartę, i jeśli kupisz SAM SOBIE za WŁASNE PIENIĄDZE.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() a mi szkoda Bax'a to moj byly protector
![]() Ps. Oni nie zostali zbanowani za oszukiwanie .... poprostu kupywali pacca za "TIBIA MONEY" i ludzie oszukiwali ich ... i w ten sposob kasacja plx -,- |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() Aeternitas is back
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Askara
Poziom: 9
Skille: 68/30
Poziom mag.: 10
|
![]() Pomyślcie jak Wurzel skasowali 200+ knajt koles przez cale zycie w tibie gral ja bym sie załaamałł.. ;]
|
![]() |
![]() |