![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Trimera
Poziom: 23
Skille: 10/10
|
![]() Niema sie co podniecać ;S Pacca dostaną jacyś farciaze ,napewno nie ja .
btw. Bendą jakieś zasady co do losowania ;s? Każde acc może wygrać naweto to która ma 1 postać z 2 lvl :O? |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quelis
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 27
Poziom mag.: 25
|
![]() IMHO komputer rozlosuje 1000 PACCów ludziom, którzy:
- mają spersonalizowane(teraz: zarejestrowane) konto - nie mieli jeszcze PACC[ja odpadam :s] - nie mają PACC - jakiś konkretny lvl[30+] - mają jakiś staż w Tibii[min. 2 miesiące] Dlaczego? PACC żeby załadować trzeba mieć konto zarejestrowane. Ma to być swoista promocja[damy ci trochę za free, ale tylko trochę, bo i tak Ci się spodoba i kupisz znowu] dlatego ludzie z PACC odpadają. Ludzie, którzy mieli PACC również odpadają, ponieważ kupili, skończył im się, a teraz nie kupują bo: a) nie mają kasy, b) PACC im do szczęścia niepotrzebny, A CipSoft jak każda firma jest łakoma na pieniądze, więc po co zafundują komuś free PACC, który już miał[PACC], więc i tak nie kupi później. Lvl - ludzie nie oszukujmy się, ale komu jest potrzebny bardziej PACC? Gościowi, który ma 10 poziom czy 30? To samo tyczy się stażu. Komu dadzą PACC? Komuś kto zaczął grać tydzień temu i nawet nie będzie wiedział, że dostał free PACC czy człowiekowi, który gra już jakiś czas[osobiście gram 3 lata, ale pierwszy raz spotkałem się w 2003]. Zastanówcie się.. Cip woli dać PACC człowiekowi który ma większy lv i dłużej gra w Tibię. Dlaczego? Ponieważ ten człowiek słyszał tylko jak to fajnie jest etc. A gdy pozna ten smak jak to fajnie sobie siedzieć na tombach i z 30lv awansować[pod koniec PACC] na 50-60 to ten zapragnie więcej. Sam kiedyś chętnie grałem i PACC mi zwisał. Później uszperałem trochę kasy i kupiłem. Miałem wielką frajdę przez te 3 miesiące, że aż zapragnąłem więcej, ale niestety człowiek nie sra pieniędzmi... A dlaczego Cip nie da PACCa człowiekowi z ~10lvl i krótkim stażem? Dla 10lvl Tibia jest jeszcze tylko grą, którą raczej łatwo rzuci, ponieważ nie jest związany aż tak z nią. Nie przekonał się na własnej skórze jak to jest zabić Giant Spidera solo, ani jak uniknąć zamachu na życie przez grupę PK. Gdyby taki człowiek dostał PACC[i ktoś by go o tym uświadomił] to dużo by nie zrobił albo tylko noobił i prosił o itemki na Hydrach(o ile nie zostanie ubity przez słonie ![]() - bardziej chamscy ludzie[trudno wytrzymać gdy ktoś prosi Cię o itemki, gdy ty sobie spokojnie huncisz] - trudne potwory[eksploracja terenów na PACC Area często dla takiego niedoświadczonego 10lvla kończy się śmiercią] - domek mnie nie obchodzi[10lv nie miałby co włożyć do domku] Czyli po skończeniu się PACCa taki 10lv by poprostu stwierdził, że to to samo co FACC tylko mniej ludzi, więc nie ma z kim pogadać i z kim pokłócić się. Przez to CipSoft by stracił 20000€(ponieważ może ich nie wydają, ale też przez to nie zarobią). Ogólnie Cip postawił na kasę. Zainwestowali 1000 PACC i oczekują tego, że zachęcony mid-lvl kupi ponownie PACC za 3 miesiące, a razem z nim jego koledzy. Pozdr Ostatnio edytowany przez Nortonus - 04-01-2007 o 17:16. |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 19
Skille: 14/20
Poziom mag.: 15
|
![]() Jeah ale troche szkoda że mikolaja skasują ale nie napewno ciekawe jakie to żeszy wbiją... ALE JA CHCE PACCA ZA FREE OD CIPÓW!!!!jak mi go nie dadzą to sie trochę wkurzę
![]() ![]() !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2004
|
![]() Nortonus już to wyżej pisałem
![]()
#166 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przydałby się , bo mój się kończy za 25 dni ; ddd
Bym nie musiał marnować kaski ; p |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie wiem co wymyśli CipSoft ale mam nadzieje że będzie to coś mądrego..
Dla mnie mogłoby być tak że do każdego gracza zostanie wysłany lotery ticket i wystarczy kliknąć na to będze napisane czy wygrałem czy nie ![]() ![]() ![]()
#168 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() albo jeszcze taki liścik byłby do wypełnienia adres e-mail, dane osobowe, i nick postaci i go wysłać ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ZdicH - 04-01-2007 o 17:44. |
|
![]() |
#170 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2006
|
![]() Fajnie byloby dostac nowego pacc'a zwlaszcza ze moj sie konczy za 3dni!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CIPSOFT WYLOSUJ MNIE! xD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ___________________________ Co by tu napisac??!!..... |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2007
Lokacja: Margonin
Imię: postac
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 66/44
Poziom mag.: 13
|
![]() Szanse na PACC sa bardzo duże.Gracze bardzo sie z tego ciesza ,że CIPSOFt przygotowal dla nich taka niespodzianke.To beda chuczne obchody 10lat TIBI
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wydaje mi sie, ze nie dostane PACC'a, mam za malo szczescia a po drugie istnieje za mala szansa abym go dostal za darmo.
Jak chcecie to badzcie optymistami i robcie sobie nadzieje, ja nie zamierzam nastawiac sie na to a potem zalowac ![]() Oczywiscie milo byloby dostac Premium Account za friko, napewno poprawiloby mi to humor, wam zreszta tez. Mysle, ze Cipsoft powinien nas czesto zaskakiwac takimi niespodziankami, tym samym zyskalby lepsze zdanie u niektorych graczy i urzytkownikow forum. ![]() P.S Życze wam w razie czego szybkiego expienia i nie zajetych expowisk rzecz jasna. ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik forum
Lokacja: Białystok
Stan: Zbanowany
Imię: Vercon
Profesja: Paladin
Gildia: Dark Soldiers
Świat: Astera
Poziom: 34
Skille: 65/30
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cipsoft z tym przesadził 1000 free pacc jak te 1000 pacc wejdze na servy to nie będzie wolnych expowisko dla ludzi z pacc
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
Lokacja: Ząbki
Imię: Sir Sedzio
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 60
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mało kto z nas dostanie pacca bo są jeszcze inni gracze z innych krajów. Więc szanse są małe ale trzeba być optymistą. Ja wierzę, że dostane
![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sedzio - 04-01-2007 o 19:44. |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]() Co trzeba zrobić, żeby dostać PACCa? Być jedną z 250 osób? Czy co?
|
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
Lokacja: Szczecin
Profesja: Sorcerer
|
![]() Moim zdaniem losowanie 1000 paccow jest super pomyslem ale jezeli jakis 1 lvl na rooku dostanie pacca
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
![]() |
![]() Cytuj:
dzielac 1k pacc przez liczbe servow wyjdzie ze na jeden serv dojdzie ok. 14/15 pacc, a nooby beda w najwyzej blokowac dp wiec expowiska powinny byc wolne. ja tam sie tym narazie nie przejmuje bo i tak pewnie nie dstane tego pacc |
|
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]() no nie nieczaje ludzi którzy piszą że nie dostaną pacc.. ja chce dostać i pisze że chce bo robie sobie nadzieje a tym bardziej jeżeli będą to robić w pomysł jednego z użytkowników forum ale udoskonalony prze zemnie
![]() Ostatnio edytowany przez ZdicH - 04-01-2007 o 19:53. |
![]() |
#180 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Ab'dendriel
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Zrob se ktos z 25 postaci na jednym accouncie i masz pewnosc ze pacca dostaniesz. Predzej kaktus wyrosnie mi na dloni niz Cipsoft da 1000 paccow . Ta jasne . Duzo mowia malo robia
|
![]() |