|
|
#3901 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
@ktos tam
keylogger wazy 0,374 MB i jest zapisany .src = zal.pl @Vake gz @Omo w niedziele?... wiesz ja gram wtedy w tibie max 30min bo starzy sa w*****eni ze gralem caly piatek i sobote wiec wiesz -.^ Edit: z tego co wiem pirate outfit: 1. Dawergo 2. Potus 3. Wiadrociag A jesli chodzi o tego pacca to jak bym zaplacil a by mi ktos nie kupil to bym wzial ctrl + r i "Nick is selling premium account for tibia cash" Tak.. tylko ze GM sie loguj na silvere raz na pol roku popytaj moze Ho'lu co masz zrobic, byc moze jako tutor i przyszly senior ma jakies kontakty z ta "wyzsza sfera", zeby sie przynajmniej jakis GM wlogowal na silvere ![]()
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM Ostatnio edytowany przez Michael Rzotkiewka - 03-01-2007 o 23:40. |
|
|
|
|
|
|
#3902 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
@Asen
Napisal ci ze ci nie kupi?Bo jak tak to jest j***** q***.Ale to nie jest jeszcze powod zeby nie grac .@Skejt O co chodzi ,darmowy pacc?? @Vake Nice screens |
|
|
|
|
#3903 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
No a ja chciałem napisać że już mogę dalej grać w Tibię
bo internet mi już poprawnie działa . Transfery poszły w górę a pingi w dół ![]() Teraz pozostaje mi wić 90/90 skilla i poexpić oraz pobiegać na questy bo wielu nie zrobiłem ![]() Pozdro i gratki advensów ![]()
|
|
#3904 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Przeworsk [POLSKA]
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tede Kazoron
Profesja: Druid
Gildia: Blood Shaman King
Świat: SILVERA
Poziom: 32
|
Obczaj stronę główną tibia.pl, lub jak wolisz tibia.org.pl
|
|
#3905 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Łodź
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 65
|
holu nic niezrobi bo on moze tylko namelocki dawac jak jest tutorem(niemowie o ctrl+r)
|
|
|
|
|
#3906 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: eLwuO
Imię: Wejk Stót
Poziom: 119
|
Cytuj:
lol te kolory mialem moim MSem na beryli tak dawno ze zaden polak na silvie niewiedzial co to pirate outfit... |
|
|
|
|
|
#3907 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
Cytuj:
world trade blx?zgadajmy sie tu/tibii
|
|
|
#3908 |
|
Zbanowany
Lokacja: Łódź
Imię: Emeric Luca
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
[quote=Michael Rzotkiewka;1171711 -.^
A jesli chodzi o tego pacca to jak bym zaplacil a by mi ktos nie kupil to bym wzial ctrl + r i "Nick is selling premium account for tibia cash" Tak.. tylko ze GM sie loguj na silvere raz na pol roku popytaj moze Ho'lu co masz zrobic, byc moze jako tutor i przyszly senior ma jakies kontakty z ta "wyzsza sfera", zeby sie przynajmniej jakis GM wlogowal na silvere [/QUOTE]www.tibia.com w dziale Gamemasters ;p Btw Holasz, ja tez to zrozumialem jako 2 outfit na Silverze. A ja sam nie wiem co robic ;< Nie chce mi sie robic od nowa chara, a Neoxer ma hunta u 99.9% Silvery ;> |
|
|
|
|
#3909 |
|
Zbanowany
|
17:10 You advanced to magic level 54.
![]() Neoxer zapraszam na Harmonie ![]() btw. http://img412.imageshack.us/img412/5...estjpegxv0.jpg ziomek na Hamroni...to nie fake ![]() |
|
|
|
|
#3910 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
[ironia mode off/] Chodz na berylie or hunted or die!
|
|
|
#3911 |
|
Użytkownik Forum
|
Dalej coś się dzieje bo nie mogę się wbić ;/ Może przez ten nadchodzący up date.
|
|
#3912 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
@Rekin
nie kumam ![]() napisz na gg (ostatni Twoj post)
|
|
#3913 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
|
@SKejt
Juz looknolem .Plx dla mnie pacc ale to bedzie srednio dla 14 osob na serwer.A czy oni daja tez dla jakis nieaktywnych np na rok czy tylko dla aktywnych?Ktos wie? |
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
pierw pograj na harmoni...... bo co na silverze bylo ze mpa kosztowalo 900k nic ci niedalo... wiesz ja jakos gram i zarabiam mimo ze dsm nie kosztuje 400k boh 200k a plate arma nieselne za 3k -.- duzo ludi... i co z tego... przynajmnije masz 2x wiekszy resp i mozna np, we 2 na tobmie siedziec a nie tak jak na silv ze dla ciebie respa nawet niebylo.... lootbaga niekazdy kradnie... na pvp tez kranda i co? chuj ci to dalo bo kradl to ziomek 8 lev i mogles mu nafikac bo zaraz loga dawal...tia pojdzie na dragi i co? ma taki sam zarobek jak na silverze... a zanim pojdize nie wime na demce dle... no to coz... troszke czasu mzoe minac... ceby boh rh etc.(to co z hydr) jest raczej taki sam prawie na all servach...(bo chodzi prawie tyle co djin...)... fakt to straszne...bo co na beryli jest all dorzsze o 10 k? >.< tak wiem co to ironia, ale tym postem nieodpowiadalem na twoj, tylko ogolnie... btw. jak umiesz pchac lootbaga to ci go nawet 100 lev+ niezajebie, pare razy ja tak mialem...(samemu majac 20 lvl+ 30+ 40+i 50+.......) jedyny minus... brak mozliwosci zabijania.... |
|
|
|
|
|
#3915 |
|
Użytkownik Forum
|
jezeli uwazasz to za minus...to na cholere grasz na non pvp?zazwyczaj na takim servie graja lujdzie,ktorzy nie lubia zabijania ;D ale to nic
![]()
|
|
#3916 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
A co mialem isc z wami na iridie? i po 2 dniach wyleciec? "takim servie graja lujdzie,ktorzy nie lubia zabijania ;D" Mylisz sie i to jak cholera... www.fasole.pl Fajne zajecie... jak ktod by sie logowal plx niech mnie wpisza ze im polecilem ![]() ([email protected]) ;] za 9600 fasolek masz pacca do tibi na 3 miechy... ja juz mam 9 fasolek ;] Ostatnio edytowany przez Kasztaniaczek - 05-01-2007 o 01:34. |
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Użytkownik Forum
|
@up
Spoko strona tylko trochę się trzeba nazbierać Dostałeś chyba 10 pkt za to że poleciłeś ;D
|
|
#3918 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
@Markizek
Odemnie tez dostales ![]()
|
|
#3919 |
|
Zbanowany
Lokacja: Łódź
Imię: Emeric Luca
Świat: Iridia
Poziom: 45
|
@Markizek
Nie cierpie swiatow NON-PVP, a w szczegolnosci starych gdzie C Arm po 5k mozna kupic :/ @Rekin Berylia too sux! Nie znam, ani nie znasz wogole tego serva a pchasz sie do niego ostro. @Leo Back wkoncu na te Silvere! ![]() |
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
c-arm 5k.... jak w sklepie 12k... super.... mowie... nie znacie serva to sie niewypowiadac... |
|
|
|