Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Selena

Notki

Selena Wydarzenia z Seleny.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-01-2007, 17:27   #141
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Niegrający
KubaGuzikkk ma numer GG . KubaGuzikkk ma login Tlenu rs6biturbo@tlen.pl
Domyślny

@up
Nie bede z Toba wiecej konwersowac bo szkoda nerwow.

A jesli Ci chodzi o wczorajsza battle to ja i duzo moich znajomych wiedzieli o tym (I o tym ze EQ dolaczy do Ultimation tez) od dobrych kilku dni o ile nie od tygodnia...
Więc jeśli chodzi Ci o to, pisząc że tego nie rozumiesz, to znaczy że srasz się, że nie potrafisz sam od kogoś wyciągnąć informacji ? ;o

Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 04-01-2007 o 17:31.
KubaGuzikkk jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-01-2007, 19:17   #142
Master Vader
Użytkownik forum

Master Vader's Avatar

Data dołączenia: 29 05 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Świat: Selena
Master Vader ma numer GG 5409742
Domyślny

Jak by nie było..chyle czoła dla kotiego i spółki!!!
Chcieliście dobrze, niestety nie wyszło...
Next time will be better...!!!!!
Master Vader jest offline  
stary 04-01-2007, 19:53   #143
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk Pokaż post
@up

A jesli Ci chodzi o wczorajsza battle to ja i duzo moich znajomych wiedzieli o tym (I o tym ze EQ dolaczy do Ultimation tez) od dobrych kilku dni o ile nie od tygodnia...
Więc jeśli chodzi Ci o to, pisząc że tego nie rozumiesz, to znaczy że srasz się, że nie potrafisz sam od kogoś wyciągnąć informacji ? ;o
Skoncz wyladowywac swoja zlosc na nim, dobrze chlopina gada.

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 04-01-2007, 20:20   #144
AxenRemo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 12 2006
Lokacja: Łowicz

Stan: Początkujący
Imię: Axen Remo
Profesja: Knight
Gildia: Hood
Poziom: 64
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
Domyślny

Nie kłóccie się na forum
AxenRemo jest offline  
stary 04-01-2007, 20:34   #145
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń

zalfik ma numer GG 2130859
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KubaGuzikkk Pokaż post
@up

Kuba zrozum... ja probuje podkreslic to, ze chlopaki musza sie zebrac porzadnie i wyeliminowac problem braku zaufania.
Poza tym nie ukrywam ze NIE jestem PVPmasta i moge nie miec racji co do "taktyki" w tej wojnie. Poprostu pisze swoje obiektywne sugestie - uszanuj to!

A to, ze nic nie wiedzialem? Nie wiedzialem dopoki nie przeczytalem tutaj. Nie wchodze na Tibie i nie pytam chlopakow z Ultimation czy EQ: "a kiedy zaatakujecie tych wrednych swe?????".
Czekam poprostu na informacje wlasnie tutaj, wiec nie unos sie.
[A jesli nie masz zamiaru ze mna dyskutowac - ignoruj moje posty, jakos z tym przezyje ]

Zaje*iste koszulki ^_^
Poradnik korzystania z HijackThis
www.ortografia.pl

Ostatnio edytowany przez zalfik - 04-01-2007 o 20:35.
zalfik jest offline  
stary 04-01-2007, 20:39   #146
Orius
Zbanowany

Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Saruman Army
Poziom: 23
Skille: 66/66
Poziom mag.: 4
Orius ma numer GG 949103
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komin Pokaż post
Watpie, czy ktorykolwiek Polak chcialby przegranej Polakow... No ale moze tacy sa. Dobrze, ze Arvit zrobil film, to widac to z perspektywy Polakow. Plan byl dobry, jednak... No cóz. Mam nadzieje, ze sie nie poddacie :> Gl next time

Ja chcę przegranej polaków... I co zonk?? Bo jestem zły be fe i wszystko ogólnie -.-
Orius jest offline  
stary 04-01-2007, 20:41   #147
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik Pokaż post
Kuba zrozum... ja probuje podkreslic to, ze chlopaki musza sie zebrac porzadnie i wyeliminowac problem braku zaufania.
Poza tym nie ukrywam ze NIE jestem PVPmasta i moge nie miec racji co do "taktyki" w tej wojnie. Poprostu pisze swoje obiektywne sugestie - uszanuj to!

A to, ze nic nie wiedzialem? Nie wiedzialem dopoki nie przeczytalem tutaj. Nie wchodze na Tibie i nie pytam chlopakow z Ultimation czy EQ: "a kiedy zaatakujecie tych wrednych swe?????".
Czekam poprostu na informacje wlasnie tutaj, wiec nie unos sie.
[A jesli nie masz zamiaru ze mna dyskutowac - ignoruj moje posty, jakos z tym przezyje ]
1. Właśnie o to chodzi że chłopaki się zebrali porządnie i cały "misterny plan poszedł w pi****du" Przez 1 hmm... Można to uznać jako "błąd" gry?
2. No w sumie, masz racje, nie każdy zna kogoś z któreś stron wojny, niepotrzebnie naskoczyłem, sory. To chyba wina tego że mam dużo nauki teraz :\
3. Just call me Maroooooon ! :\ Nie lubie swojego imienia. Mimo iż mam na imie Jakub a nie Kuba, dużo luda uważa (niestety błędnie) że to jest to samo imie, a co za tym idzie: "Kuba to imie dla psa - by Jełopmer "xD

Edit:
@up
To, że wolisz wygraną Cruoris to można było się zorientować czytając Twoje poprzednie posty (nie w tym topicu ofc) i nie jesteśmy zdziwieni i zresztą w nosie mamy Twoje zdanie/opinie (przynajmniej jeśli o mnie chodzi).

@Mali
KIEPQ TEN BŁĄD TO BYŁO WŁAŚNIE TP XDDDDD

Ostatnio edytowany przez KubaGuzikkk - 04-01-2007 o 21:45. Powód: Apologize :@
KubaGuzikkk jest offline  
stary 04-01-2007, 21:16   #148
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Domyślny

@Maroooooon
Spoko luz bagieta

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orius Pokaż post
Ja chcę przegranej polaków... I co zonk?? Bo jestem zły be fe i wszystko ogólnie -.-
Dlaczego? <10 znakow>

Zaje*iste koszulki ^_^
www.ortografia.pl

Ostatnio edytowany przez zalfik - 04-01-2007 o 21:21.
zalfik jest offline  
stary 04-01-2007, 21:30   #149
sir Tifejo
Użytkownik Forum

sir Tifejo's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic

sir Tifejo ma numer GG 4203085
Domyślny

Cytuj:
1. Właśnie o to chodzi że chłopaki się zebrali porządnie i cały "misterny plan poszedł w pi****du" Przez 1 hmm... Można to uznać jako "błąd" gry?
Przez tp tez. Ale, wg mnie oczywiscie, mieli wyciek od kogos kto znal sprawe od podszewki i raczyl poinformowac co, jak i gdzie.

Cytuj:
3. Just call me Maroooooon ! :\ Nie lubie swojego imienia. Mimo iż mam na imie Jakub a nie Kuba, dużo luda uważa (niestety błędnie) że to jest to samo imie, a co za tym idzie: "Kuba to imie dla psa - by Jełopmer "xD
Jakob, bardzo ladne imie, doprawdy nie rozumiem Twojego oburzenia

[email protected]
sir Tifejo jest offline  
stary 04-01-2007, 22:05   #150
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Ok moge wam powiedziec jak wygladala cala ta bitwa, a wiec:

Arvit sobie biega po fibuli udajac ze expi oni wbiegaja i go gonia , sa na mino cavie (2 cavy na pomoc od dragow). Arvit wbiega w korytarz na 1 sqm i rzuca m walla za siebie w tym czasie loguje sie Laros pomiedzy m wallem i arvitem. Szwedzi ( bylo ich wtedy tam 3-4) czekaja przed m wallem az zniknie.
Do tej pory wszystko dzialalo jak trzeba..... Teraz loguje sie 5 sorcow 100+ obok nich i wali UE-teoretycznie wszyscy z nich powinni spasc jednak tutaj mielismy pecha bo byly problemy z serwerem logowania i logowanie na chary trwalo od 7 do 15 sekund wiec sorce nei zalogowaly sie w tym samym momencie , jednak i tak UE bylo ok bo evalor i gady mieli black hp po tym. Jakas sekunde po sorcach wlogowalem sie ja po mnie jeszce z 3 osoby przy polnocnej krawedzi jednak wiadomo ze teraz nei mozna atakowac przez pierwsze 10 sekund od zalogowania( wiedzielismy o tym oczywiscie ale mojego teamu zadaniem bylo tylko oslaniac sorcow aby uzupelnili mane itd i dolaczyli do bitwy od razu po tym). No niestety nie zabilismy tam ich Szwedzi zdolali sie wycofac do drzwiczek ze zlotym kluczem( jak ktos choc troche zna deep fib to wie gdzie). Tam ja bloczylem probowalismy przesunac gadiego no ale nie wyszlo stalismy tam i sie po prostu sdkowalismy nawzajem. W tym czasie Szwedzi wezwali posilki ( qu boone itd). Oczywiscie przewidzielismy to dlatego mielismy 3 knightow na moscie pomiedzy Fibula na THais ( przy lavie) i pare noob charow ktore blokowaly most. Glowny team swe byl strapowany w deep fib i nie mial drogi wyjscia. Mielismy do wyboru w tym momencie wyslac sorcow na posilki swe lub na team w deep od drugiej strony. Wybralismy ta pierwsza opcje co bylo dobrym pomyslem ale nie przewidzielismy jednego .. ze oni dadza TP ( co jest oczywiscie niedozwolone ale watpie ze oni teraz bany dostana za to:/) Nasze Sorce poszly na most miedzy fib a thais zabic QU i reszte jednak sorce swe po TP przyszli znowu na fib i tam zabili naszych blokerow na combo. Nasze sorce wycofaly sie na deep fib, jednak wtedy to oni bylo tam strapowani od dwoch stron ;/ No i nie trudno sie domyslec ze padli. W tym momecie wiadome bylo ze bitwa jest przegrana dlatego. Dlatego wszscy co mogli to dali loga jednak ja mialem walke gdyz bloczylem Szwedow caly czas. Zaczalem uciekac przeszedlem przez dragi i dle wyszedlem teleportem jednak po drodze 2 noobchary swe blokowaly mosty to ich zabilem. Mialem 15 minut pz, biegalem w kolko okolo 10 minut pomiedzy carlin kazo a ab'dendriel. Chcialem uciec do MOLS jednak nikogo tam nei mielismy aby otworzyl dziure w koncu ich sie zlecialo z 10+ trapneli mnie i padlem na combo
Koniec opowiesci
I hope you enjoyed it
KotiConqueror jest offline  
stary 04-01-2007, 22:42   #151
Darco
Użytkownik Forum

Darco's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2006

Imię: Darconix
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 41
Domyślny

Koti mam nadzieje, ze polacy sie niepoddali i beda dalej walczyc. Zgadlem? (Prosze powiedz, ze tak!)
Darco jest offline  
stary 04-01-2007, 22:52   #152
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Domyślny

koti namawiajcie jakis doswiadczonych graczy 60-80lev do walki, każde sd sie liczy. rzeczywiscie dobry był plan gdyby nie te tp swe, mam wielką nadzieje ze ta wojna potrwa jeszcze gdzieś tak do lutego .)) (wtedy bede w stanie dołączyc ;p)
Lenrock jest offline  
stary 04-01-2007, 23:24   #153
Peterer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 10 2006

Domyślny

Cytuj:
koti namawiajcie jakis doswiadczonych graczy 60-80lev do walki, każde sd sie liczy. rzeczywiscie dobry był plan gdyby nie te tp swe, mam wielką nadzieje ze ta wojna potrwa jeszcze gdzieś tak do lutego .)) (wtedy bede w stanie dołączyc ;p)
Kazde sd i kazdy latwy frag dla przeciwnika?

Dobra ide spac. bb..
Peterer jest offline  
stary 04-01-2007, 23:33   #154
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Peterer Pokaż post
Kazde sd i kazdy latwy frag dla przeciwnika?

Dobra ide spac. bb..
trzeba umiec grac .) napisalem doswiadczonych graczy, a nie noobow co tylko expic umieja
Lenrock jest offline  
stary 04-01-2007, 23:36   #155
zalfik
Użytkownik Forum

zalfik's Avatar

Domyślny

@Koti
Wycofuje wszystko co wczesniej powiedzialem. Rzeczywiscie plan wygladal na swietny. Widac, ze jednak sie na PVP slabiutko znam

Mam tylko pytanie co do Twojej ucieczki: Nie lepiej bylo w Thais wskoczyc na statek i smigac pomiedzy miastami albo cos w tym stylu?

Zaje*iste koszulki ^_^
www.ortografia.pl
zalfik jest offline  
stary 04-01-2007, 23:41   #156
KubaGuzikkk
Użytkownik Forum

KubaGuzikkk's Avatar

Domyślny

@up
Mial pz bo nooby go bloczyly na moscie fibula-thais wiec musial ich ubic :S :/
@Lenrock
Jak tam Twoj tata "informatyk" x)?
KubaGuzikkk jest offline  
stary 04-01-2007, 23:52   #157
Ascario
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Askara
Domyślny

W takiej wojnie nie maja znaczenia fragi, w takiej wojnie liczy sie lojalnosc i chcec zwyciestwa Ja mialem podobna wojne na galanie i przegralismy, dlatego ze zabraklo nam wiary w zwyciestwo
Ascario jest offline  
stary 05-01-2007, 00:54   #158
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Norwegia/Drammen

Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 96/92
Poziom mag.: 8
Domyślny

Sumujac wszystko:

My mamy lepszych taktykow i pomysly. Pokazalismy to tym trappem, malomowiac ja tez bylem gosciem od taktyk w ostatnich wojnach z Nocturnami. Mamy lepsza druzyne jezeli chodzi o ilosc sorcow i ilosc graczy.

Szwedzi za to maja duzo lepiej zgrana drurzyne, bardziej powazniej podchodza do wojny (nps siedzieli od godziny 20-06.30 tylko zeby sprobowac zabic kotiego). Graja juz razem przez 2 lata i wiedza co jeden umie a co drugi nieumie. Byli juz w wielu wojnach, i mieli high lvle na innych serwach. Sa lepiej zorganizowani i moga do siebie dzwonic o 5ej w nocy gdy jest akcja, i gosc wstanie i sie odrazu wlogguje.

Jezeli nam sie uda zrobic zgrana druzyne, co umieja za kogos cos zrobic, niemyslac "ja niemialem tam stanac, wiec mam to w dupie" gdy widza ze ktos sie niepostawil tam gdzie mial, co umieja sie spotykac o umuwionej godzinie i sluchac gracza ktory dowodzi atakiem mysle ze spokojnie wygramy wojne.

Trap ktory zaprojektowalismy z Kotim i Alu byl genialny, ale poprostu mielismy niefatra + ludzi ktorzy niesluchali co sie do nich mowi.

Najlepiej popisal sie Iomer ktory umial trzymac swoja pozycje az do deada. Szacunek. Trzeba tez wyssac lek przed szwedami, ktory ma ponad polowa guildi.
LarosFeleon jest offline  
stary 05-01-2007, 01:00   #159
LarosFeleon
Użytkownik forum

LarosFeleon's Avatar

Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Norwegia/Drammen

Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 96/92
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zalfik Pokaż post
@Koti
Wycofuje wszystko co wczesniej powiedzialem. Rzeczywiscie plan wygladal na swietny. Widac, ze jednak sie na PVP slabiutko znam

Mam tylko pytanie co do Twojej ucieczki: Nie lepiej bylo w Thais wskoczyc na statek i smigac pomiedzy miastami albo cos w tym stylu?
Ja pernicze stary, nabij se PZta i sprobuj sobie smigac miedzy miastami. Jezeli by mogl wejsc na statek to by mogl wejsc do DP ...
LarosFeleon jest offline  
stary 05-01-2007, 04:17   #160
KotiConqueror
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Kraków

Gildia: Silent Hill
Poziom: 180
Skille: 104
Poziom mag.: 24
Domyślny

Kocham Larosa :********~~~~~~~~
KotiConqueror jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania