![]() |
#3881 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Babolek był przypadkowy. Bawiło sie pod depo w pking 2 gości i dowalili w siebie raz gfb tak że dostało 3 osoby oprócz nich. Zauważyli że babolkowi zszedl blood hit a nie z many niebieski. Więc zebrali szybko na vent jeszcze 3 osoby, obserwowali babolka czy nie uzywa czaru na M shield a potem combo.... Odkąd jest vent~ to i knight sie składa na combo a co mówić o sorcu. To już nie te czasu gdy sie klepało knighta na 100 lvlu dotąd aż skonczą mu sie uhy.
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ THE END \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ Picture of the Day 17/03/2007 http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918 My Proposals "About faster Selling loot" http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999 http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/ |
|
![]() |
|
![]() |
#3882 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
mmm nie było ventrillo?! ;o to ciekawe mmmm sadze ze od dawna sa dostepne programy typu ventrillo/ts a nawet jestem pewien tylko kiedys malo kto tego uzywal z roznych powodow (slaby komp\lącze, brak zgrania, bariera jezykowa) |
![]() |
![]() |
#3883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Rzecz moim zdaniem idzie o coś zupełnie innego. Cipsoft ostatnimi updatami rozwalił wcześniej świetnie funkcjonujący system, bowiem przed nimi każda profesja posiadała naturalne ograniczenia. Teraz postacie magiczne zostały ich pozbawione. Expią szybko, nie muszą skupiać się nad mlvlem, jedyną ich blokadą tak naprawdę jest czas poświecony na grę. Palek i knight, nie mają najmniejszych szans im dorównać, czego wynikiem jest maksymalne rozpasanie tych pierwszych.
Ja osobiście czuję się z deka oszukany, dorobiłem się przyzwoitych skilli poświęcając na to mnóstwo czasu, jednak w przełożeniu na mechanikę gry nic mi one już nie dają. Mało tego lepiej jest porzucić swą pierwotna postać i rozpocząć karierę magika. Przykre, ale prawdziwe. Nic widać trza czekać na lepsze czasy, aż ktoś w końcu pójdzie po rozum do głowy. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3884 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
Zrobic teraz niezlego sorca (60-100lvl) to kwestia checi, nie trzeba do tego wielkich umiejetnosci ani pokladow czasu. Ogolnie boty wprowadzone przez CIPy zmienily cala mechanike wojen, stad powszechne uzywanie Ventrillo.
![]() |
#3885 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
Jak mnie to denerwuje jak ktos cos takiego pisze ze sorc najlepszy i wogule, jakos kiedys na starych servach bylo 85% knightow i nic nie mowilisice o tym... I jak tak mowicie 60-100 sorc to kwestia czasu to zbierzscie sie w 8-10 osob zrobice takich sorcow i serv wasz -.- GL |
|
![]() |
![]() |
#3886 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Secundo: Knightow mogło być i 90% i więcej, póki istnieli w postaci defensywnej o niczym to nie świadczyło. Pkowanie i paowanie samymi knightami nigdy nie było dobrym rozwiązaniem, ponieważ każda profesja miała środki do obrony przed nimi. Sytuacja teraz wygląda diametralnie inaczej, ponieważ żaden rycek nie ma szans na obronę przed combo. Tetrio: W grach might and magic jedni lubią grać postaciami walczącymi wręcz inni magicznymi. Ja osobiście nie preferuje tych drugich, czy to oznacza, że mam se dać spokój z grami rpg? Trzeba mieć zloty środek na wszystko i tego w tej chwili mechanice Tibii brakuje Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Tragicall - 05-01-2007 o 13:31. |
|
![]() |
![]() |
#3887 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3888 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
No to też prawda, sorec zawsze ma dużo kasy. |
|
![]() |
#3889 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Argument, że sorc ma mało hp jest w sumie nic nie warty, ponieważ spójrz ile rycek ma many, a mana shielda i tak mu poskąpili.
W sprawie kickow to szansa na przeżycie zazwyczaj jest taka sama. Po prostu zależy na czym expisz i na czym cię wywali. Knight kickniety w sytuacji, gdy ma długi ogon padnie szybciej niż ty na jednym monsterze. Btw. Jeżeli uważasz że wszystko jest w mechanice w porządku to zrób knighta lub palka w dwa miechy tak, aby efektem końcowym był setny level, nawet mając plecy. |
![]() |
![]() |
#3890 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3891 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() jak juz sie kazdy rozpisal o tych magach, to tez cos dorzuce:
- tansze i bardziej wydajne manasy -rozdzki -hydry i wszsytko jasne, cofnijcie mi te 3 i zoabczymy kto tu jest the best ![]() a ja i tak najbardziej lubie grac palkiem, ale przegieli z ograniczeniem zasiegu kuszy i te beznadziejnie kiepskie hity z bolcow...:/
#3892 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#3893 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() moze to czysta kalkulacja ze strony cip shitu? Teraz wiekszosc gra sorkami a sork bez paca nie pociagnie, knajtem palem z dobrymi skilami jeszcze czasem na guardach wysiedzisz, dlatego wszystkie postacie magiczne musza posiadac pacca praktycznie non stop jezeli chca grac i to sie bardzo oplaca cip softowi.
|
![]() |
![]() |
#3894 |
Zbanowany
|
![]() Wiec nie marudzcie tylko zacznijcie robic sorcow bedziecie miec maszyny do zabijania, duzo many, rozdzki, szybki exp, i duzo kasy. Wiem ze zara napiszecie ze szkoda chara no ale ktos napisal ze 100 lvl to tylko chec do gry
![]() |
![]() |
![]() |
#3895 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3896 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktos wie cokolwiek na ten temat?
Hakzim Jan 04 2007, 23:18:08 CET Killed at Level 82 by Dredix Dredix aka Cuddlesnooze Jan 04 2007, 23:20:18 CET Killed at Level 65 by Rica Thim Az tak im sie nudzi? ![]() |
![]() |
![]() |
#3897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
|
![]() Pucol
Jan 05 2007, 19:40:01 CET Killed at Level 87 by Gain Tina and by Favete |
![]() |
![]() |
#3898 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() finally, nasz forumowy walczak adelao padl
Wielkie gratz dla mojego plywaka rumcia za fraga LUV YA :* Jan 05 2007, 20:34:45 CET Killed at Level 60 by Rumcio and by Favete |
![]() |
![]() |
#3899 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co wyscie w tej Zlotej popili czy co?
Ehhh... Bywa i tak ![]() Raz pod wozem a raz z wozem na plecach xD Cos mi sie widzi ze CIP Soft nam szykuje jakas niespodziewanke na 10 urodzinki gry. Forum dalej nie aktywne... Nie ma jak pokomentowac ![]() Btw... @ up and upper x) To ze chlopaki z LOEM padli to chyba normalene jak walcza... Te fragi wczesniej to akurat HWL sie nudzi ![]() Ostatnio edytowany przez Wapivos - 05-01-2007 o 22:06. |
![]() |
![]() |
#3900 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
|
![]() ;o Alex znowu gra na Wanosie ;d
Ostatnio edytowany przez Morbom - 05-01-2007 o 22:32. |
![]() |