![]() |
#2481 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ols
|
![]() Wahuu zmiluje sie nad Toba i kupie troche shituu
![]() ![]() @Skonczcie sie klocic i wstawcie cos ss'ow |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2483 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Crosback
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 50
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
|
![]() TERAZ PEWNO WEZME SIE ZA SKILOWANIE A POZATYM TO GRATULUJE ALL ADVANCOW:>POZDRAWIAM
http://s124.photobucket.com/albums/p12/Crosback/ Zapraszam do mojego albumu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Wodzisław Śląski- Centrum Dowodzenia Światem ...
Imię: ...
Profesja: Paladin
Poziom: 58
Skille: 78/60
Poziom mag.: 15
|
![]() moj domek ktory mi ziomek kupil ;p tzn ten domek maja 4 osoby ja,hiberna fenix,elemiss,xagrooz
![]()
![]() |
#2485 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez Cashtan - 04-01-2007 o 21:26. Powód: Lubie edytowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2486 |
Guest
|
![]() Saus Gejuszu expic idz na te malkpy i zbieraj dla mnei ape fury jzu!
|
![]() |
![]() |
#2487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Profesja: Royal Paladin
|
![]() siema ;P
wlasnie siedze u kolegi ktory zostal oszukany ;o mianowicie... jak zwykle w dp siedzial 81 rp 'Saatchi' ktory gral w 'Dice' z ludzmi ![]() widzialem jak przegrywal i byl uczciwy i nie oszukiwal (dawal po 40k nawet) ![]() wtedy moj kolega 14 knight 'LOrd difas' zagral z nim o 10k, i o dziwo wygral ;o potem zagrali o 20k i znow zucil wiecej niz Saatchi lecz wtedy saatchi zaczynal sie wykrecac ze da 20k i rh do puli jak zagra z nim jeszcze raz ![]() moj kolega sie nie zgodzil i ... ![]() i dal loga ![]() ![]() troche sie rozpisalem... to taka przestroga dla innych zeby uwazali ![]() /urs Rao~
~Raozee~54 ms - Retired ~Raozetori~45 ms - Retired ~Cziczon~54 rp - Retired "Bądź miły dla ludzi gdy pniesz się w góre bo możesz ich spotkać gdy będziesz spadać w dół" ![]() _______________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2488 |
Guest
|
![]() @up. Dobra,nie płacz.
|
![]() |
![]() |
#2489 |
Użytkownik Forum
|
![]() lal, jakis problem z czytaniem?
![]() btw. nie ja tu placze ..i nie ja zabijam swojego blokera ![]() ![]()
~Raozee~54 ms - Retired ~Raozetori~45 ms - Retired ~Cziczon~54 rp - Retired "Bądź miły dla ludzi gdy pniesz się w góre bo możesz ich spotkać gdy będziesz spadać w dół" ![]() _______________________________________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2490 |
Guest
|
![]() Oj drogi Raozee...
To było przypadkowe, a ta cała sytacja co się wywiązała to przez SP. A tu masz loot z blokera : ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2491 |
Użytkownik Forum
|
![]() no loocik miodzio
![]() ![]() widzialem tylko tyle ze ubiles blokera ![]() ok, koniec offtop bo to juz ktorys raz z koleji... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2492 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ten Saatchi serio sobie grabi, Mialem na sell troche orow ale nie chcialem selnac ich za jego cene to on do mnie taki text: "mam nadzieje ze dotkniesz ktoregos z moich kumpli" Koks taki? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2493 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czajcie ten nick
![]() ![]()
![]() |
#2494 |
Użytkownik Forum
|
![]() @temox
dupa nie koks ![]() chce sie poprostu latwo wzbogadzic oszukujac ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() A ja powiem tak: To nie jest ta Hiberna co 2 lata temu, to juz nie ci sami ludzie, te same przyjaznie. Poprostu DNO. Tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2496 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2497 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niebyło tyle nobków, PA co teraz. Kiedyś kazdy sobie pomagał i było git xD
![]() |
![]() |
#2500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Wodzisław Śląski- Centrum Dowodzenia Światem ...
Imię: ...
Profesja: Paladin
Poziom: 58
Skille: 78/60
Poziom mag.: 15
|
![]() hue hue heu
![]() ekipa z OF ;p hueheu heu niezle co ;p ![]() OF ![]() ![]()