Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-01-2007, 12:15   #1461
Floy
Użytkownik Forum

Floy's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 70
Domyślny

@3up
Masz racje, Kiroy byl ku**a kiedyś za czasów kiedy był w Ng, huntował kogo chciał za nic (przykladowo mojego rl), ale mi sie wydaje że zrozumiał swój błąd, poznał sie na szwedach i przeszedł na stronę SOBS i walczył przeciwko NG. Teraz szanuje tego człowieka i po wypowiedziach na forum nawet go polubiłem. Co do ciebie kiroy, Masz racje nigdy nie wygracie wojny w 10 osób, co najwyżej możecie czasem zabić paru podczas sneak atacku, ale i tak oni raczej nie zrobią sobie nic z tego. A ludzie boją sie dojść pewnie po przegranej SOBS. Moim zdaniem trzeba polować na głównego motora i stratega NG, mowa oczywiście o Mannowie, wtedy napewno NG zacznie sie bać a do ET bedą dochodzić ludzie.

Ostatnio edytowany przez Floy - 06-01-2007 o 12:16.
Floy jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-01-2007, 12:17   #1462
Gawlarz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 02 01 2007
Lokacja: Gostyń

Domyślny

Axio, Tobie juz dziekujemy Wsparles nas ogromnie a teraz juz lec do ' swoich rodakow '
Swoje wywody zachowaj dla siebie i 'zamknij dupe'.
Nie chcesz im pomoc to nie. Obejdzie sie bez Ciebiebo takich ludzi nikomu nie potrzeba, zarowna ET a NG to juz w ogole.
Don w pierwszej akcji bral udzial bodajze, i padl.
Hail konformiści & kolaboranci <irony>
Gawlarz jest offline  
stary 06-01-2007, 12:19   #1463
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

@Tibijczyk1984
1. Wróc do szkoły panie dorosły
2. Padło juz 7 moich rl za to ze sa moimi rl
3. Również pozdrawiam
zielaq jest offline  
stary 06-01-2007, 12:21   #1464
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

Ty się kórwa uznajesz za 88? A piszesz jak J3b4|\|y kretyn. Chyba się pisze przez Ch a nie samo h -.-'. Jakbyś nie wiedział to NG też zabiją rl ET więc o co Ci chodzi...
stary 06-01-2007, 12:21   #1465
Floy
Użytkownik Forum

Floy's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibijczyk1984 Pokaż post
Zgadzam Sie Z PrzedmÓwca ^^ Pozatym Watpie Zebyscie Puzniej Byli
Fer Wobec Wszystkich Ng Przynajmniej Jakis Zasad Przestrzega A Wy Lejecie All Niskie Levele Za To Ze Ich Znaja Np Yellow Canary KtÓry Jest Rl Zibil-han I Dlatego Padl? Zal Mi Waszego Toku Rozumowania Ale Tak Maja Dzieci 14-15 Letnie Nie Podejrzewam Was O Wiecej GÓwno Mnie Obchodzi Wasza Wojna Oni Pomagaja Kazdemu Niskiemu Levelowi Znajomemu A Wy Macie Ich W Dupie I Tak Bedzie Jak Wygracie Zycze Duzo DedÓw Od Ng

Pozdro Dla Ryby Bo Jemu Zalerzy A Wy Jestescie Poprostu Falszywi I Tyle Pephy Hyba Juz Zapomnial O Tym Ze Jak Byl W Ng Tors Mu Nie Znikal I Lal Wszystkich Niesadze Ze Teraz Bedzie Inaczej W Razie Waszego Zwycieztwa Chyba Ze Dorosniecie Pozdrawiam Prawdziwych PolakÓw A Nie Te Falszywe Swinie 88/14
Po pierwsze poćwicz ortografie, po drugie nie pisz każdego wyrazu z Dużej Litery bo się niewygodnie czyta.
stary 06-01-2007, 12:26   #1466
Gawlarz
Użytkownik Forum

Domyślny

Tibijczyk1984, Twój styl pisania i ortografią ukazują bardzo trafnie Twoj wiek. Jestes juz na tyle dorosla osoba zeby czlonkow ET nazywac dziecmi w wieku 14-15 lat. Masz takie pojęcie o nich jak o ortografii.
Na sytuacji na Obsidii tez znasz sie rewelacyjnie. Ale nie byl bym takie pewny kto pierwszy zaczał bic przyjaciol czlonkow gildii z która walczą. Za wojny SOBS vs. NG padl moj rl kumpel. Dlaczego ? Mial przy nicku wpis " sister of sol the wolf ".
Ng pomaga niskim lvl, tak oczywiscie. Pephemu pomagalo jak mial 90 ms. Jak mial 130 to nie tylko zaprzestalo pomocy ale go ubilo. Za taka ' pomoc ' to nawet marne ' dziekuje ' sie nie nalezy.
Nie wazne ze ktos byl kiedys w błędzie, wazne ze sie nawrocil. Jednak Ty posiadasz inny system wartosci, gdzie liczy sie tylko ' moja dupa '.
Zycze powodzenia nie tylko w grze ale i zyciu, na pewno sie przyda.
Gawlarz jest offline  
stary 06-01-2007, 12:26   #1467
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
Domyślny

Mnie nie obchodza ZIOMALE ktorzy ubija mnie przy lada pretekscie main lub noobcharem. Mam w dupie pana hunted 4ever Kiroy Wind i Pephy dobrze ze juz nie graja bo byly z nimi i ich kolegami same probolemy cwaniaki. Nie znam ludzi z NG bo nie mialem z nimi problemow, problemy mialem z polakami tymi ziomami ktorzy teraz sa tacy mili na forum.

Dbam tylko o siebie bo nikt z was nie dba o mnie!

Nie potraficie prowadzic dyskusji na forum, umiecie tylko pisac o ortografii i o tym ze ktos to dzieciak.

Napiszcie jeszcze Axio90 robisz bledy, nie wstawiasz przecinkow i widac ze masz 9 lal i nie masz reala i masz 20 lev w tibii i jestes noob bo gadasz nie to co wszyscy mylsa.

mam was w dupie

Ostatnio edytowany przez axio90 - 06-01-2007 o 12:30.
axio90 jest offline  
stary 06-01-2007, 12:35   #1468
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE

Domyślny

Hehe pozyjecie zobaczycie sami ale zastanawia mnie po czyjej stronie bys byl Pephy jak bys nie padl i dostal inwa do ng .Watpie ze po tej co jestes . A co do mojego 88 to pozwul ze sam bede to ocenial. To sa sprawy rl wiec zostaw je w spokoju. Ja sie twoich nie czepiam bo ja juz swoje wywalczylem za ta sprawe i to nie przed kompem tylko w rl. A i wyroki tez juz mam za CHWDP. Za literówki sory ale nieprzywiazuje do tego uwagi . a juz powiedzialem ze rybe szanuje bo on wykazal sie juz w walce za polaków wiec Ryba = pelny szacunek. reszta zeby mogla dalej by siedziala w ng i walczyla po ich stronie.
To sa fakty.

88
Tibijczyk1984 jest offline  
stary 06-01-2007, 12:37   #1469
Gawlarz
Użytkownik Forum

Domyślny

Pisalem o Twojej ortografii bo okreslasz innych dzieciakami a Twoj styl pisania w pierwszym poscie nie bardzo ukazywal 'doroslosc'. Jednak jak widzisz, gdy chcesz potrafisz i pisac. Jestem/smy skory na dysputy z Toba o sytuacji na Obsidii jednak przy zachowaniu odpowiedniego poziomu rozmowy.
Z NG nie miales problemy bo byc moze nie miales lvla 100+ badz nie ubiles zadnego z ich noobcharow czy rl kumpli.
Szanuje Twoja opinie na temat Kiroya i innych jednak ja mam odmienna choc tez mialem raz przykre zdarzeniem z Kiroyem, dlatego probuje Ci ukazac inny sposob patrzenia na to.
Nie dbaja o Ciebie? Przepraszam, ale przywrocenie ladu na Obsidii i normalnej gry dla Polakow lezy w interesie rowniez Twoim, jesli polskosci sie nie wyrzekles.
Pozdrawiam
Gawlarz jest offline  
stary 06-01-2007, 12:40   #1470
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Domyślny

"Jednak Ty posiadasz inny system wartosci, gdzie liczy sie tylko ' moja dupa '"

hehe Bez komentarza nieznasz mnie wiec niegadaj takich bzdur bo zygac sie chce eh

co do dbania to ma kto o mnie dbac i ja tez mam o kogo dbac. A jak zabilem noob hara to mi ktos z ng tylko napisal zeby niezabijac wiecej a on nie bedzie atakowal wiecej tego goscia.Wiec uwazam ze ok sie zachowal . Rowniez POZDRAWIAM

ps.

watpie ze za waszych rzadów bedzie lepiej (ale to tylko moje zdanie)

Ostatnio edytowany przez Tibijczyk1984 - 06-01-2007 o 12:47.
stary 06-01-2007, 12:41   #1471
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Poziom: +++
Domyślny

@Gawlarz

myli Ci sie chyba Tibijczyk1984 z Axio90

dla informacji - jest nas DWOCH.
axio90 jest offline  
stary 06-01-2007, 12:41   #1472
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

W sumie osób takich jak Ja 40~lvl nie dotyczy ta wojna jeśli nie chcą się wybijać, ale dotyczy nas szybszy resp bo narazie to Obsidia jest chyba jednym z 5 servów na których online jest 400 osób max. [ ;
stary 06-01-2007, 12:45   #1473
Gawlarz
Użytkownik Forum

Domyślny

Ehh. Masz racje nie znam Cie, ale po tym co piszesz trudno zeby Cie upodabniac to wiekszosci ludzi z tego forum, ktorzy w rozny sposob staraja sie pomoc NG. Szanuje Twoje zdanie jednak lepiej bedziemy jak stonujemy troszke. Mnie moze lekko rowniez ponioslo.
Pozdrawiam.
Gawlarz jest offline  
stary 06-01-2007, 12:49   #1474
Gawlarz
Użytkownik Forum

Domyślny

Tak Axio, masz racje. Moj bład. Przepraszam.
Gawlarz jest offline  
stary 06-01-2007, 12:58   #1475
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Domyślny

No widzisz i mozna spokojnie wymienic poglady .Tak dla zasady mam 23 lata i nieprzekazuje im co tu sie pisze wiec o kolaboranctwo itp prosze mnie nie posadzac . Pozdrawiam
stary 06-01-2007, 12:59   #1476
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

Spam Spam Spam spamuj razem z nami >.<
nie widze sensu w pisaniu przez 3 strony takich glupot ( ja tez juz zmadrzalem xD!)

axio po czesci ma troche racjii , ta wizja odkupienia Polski z rak niedorbych Szwedow jest troche przesadzona wujku ale to tylko polityka aby uzyskac poparcie Polakow grajacych w tibie (czyli w wiekszosci idiotow ;s )
i nie spamujcie wiecej
^Awolver^ jest offline  
stary 06-01-2007, 13:12   #1477
Gawlarz
Użytkownik Forum

Domyślny

Dobrze ze emocje opadly.
Uwazam ze zle o NG mowia tylko Ci ktorzy tego doswiadczyli. A Ci ( tak jak Ty Tibijczyk ) po prosty nie maja powodow. Jednak co bys zrobil na miejscu Pephego, gdy Mannow dzien wczesniej pisze ze mozesz go spokojnie przexpic a na nastepny dzien padasz? Tez bys raczej NG blotem obrzucal.
Jak ET by doszlo do wladzy to PA tez bedzie, wszedzie jest. Ale explocki to cos patetycznego sadze.
Ja stoje za ET ze wzgledu na dwa aspekty:
1. stalem sie ofiara NG, oczywiscie bez powodu, i nie tylko ja ale moi rl rowniez
2. jestem Polakiem wiec raczej wole przy wladzy PL, troszke logiczne chyba
Szymon
Gawlarz jest offline  
stary 06-01-2007, 13:16   #1478
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

@Tibijczyk1984
gdybym nie padl nie bylo by wojny .
Over and Out
zielaq jest offline  
stary 06-01-2007, 13:18   #1479
Floy
Użytkownik Forum

Floy's Avatar

Domyślny

No i chyba stało się, zobaczył że ta wojna staje sie troche poważniejsza to zaczął expić.... tak jak za czasów wojny SOBS vs. NG kiedy wcześniej był żadko online a jak zaczeła sie wojna to zaczął expić i wbil z 120 na 130. ;/ Ale tym samym włącza sie możliwość zabicia go na expie GL
stary 06-01-2007, 13:25   #1480
Capy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2007

Profesja: Sorcerer
Capy ma numer GG 6145289
Domyślny

Hmmm, Gram na tym serwerze juz troszke P Teraz zrobilem nowego chara poniewaz Dostalem hacka i sie troszke wkurzylem P Zapoczatkowalem Gre Sorcem, wiem co sie dzaiło w tamtej wojnie i co sie dzieje teraz ;] mam wielka nadzieje ze mannow wreszcie padnie i Et wygra. Pozdro
Capy jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania