|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: ZG
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 75
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam. Przeglądając serwis aukcyjny allegro.pl natknąłem się na taką aukcje:
http://www.allegro.pl/item155705648_..._tylko_tu.html Jak zapewnia sprzedawca dzięki jego programowi można zdobyc passy do każdej postaci, wystarczy wpisac nick. Zastanawia mnie w jaki sposób jest to możliwe i co wy o tym sądzicie? @Edit Ok temat do zamknięcia. Ostatnio edytowany przez MasterInvictus - 06-01-2007 o 18:03. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() Wątpie, żebyśmy się musieli bać "programu do łamania chasel". Kolejne oszustwo.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Lorient
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nicolas de Neuvic
Profesja: Paladin
Świat: Luminera
Poziom: 33
Skille: 65/31
Poziom mag.: 13
|
![]() Spadłem z krzesła ze śmiechu. Ilość błędów ortograficznych w ofercie wskazuje że jest to osoba w wieku 10 - 15 lat która nie wierzy w to co pisze xD Nie ma możliwości aby wydobyć hasła które są w dodatku szyfrowane i przechowywane na specjalnych serwerach CIP Soft. W dodatku właściciel aukcji twierdzi iż napisał ten program w około 1 dzień śmiech na sali. Nie ma obaw
![]() @down To jest 1 błąd i uwierz mi wiem jak wygląda wieża i wiem co to to jest wiara ![]() Błąd od razu poprawiłem. Napisałeś posta żeby spamować czy wytknąć mi błąd. Ostatnio edytowany przez Nicolas de Neuvic - 06-01-2007 o 15:18. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Buhehehhehhehehhe...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W 1 dzień takie coś napisać. A tak w ogóle to by nikt akiego programu chyba nie sprzedawał tylko włamywał się na postacie innych np. Eternala Obliviona itp. |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: --OSTR--
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ro'lax
Gildia: Crank Hunters
Świat: CeLeStA
Poziom: 96+
Skille: low
Poziom mag.: 7
|
![]() A w dodatku ilośc komentarzy tego gościa, świadczy iż zrobił sobie konto na allegro tylko po to aby sen shit sprzedać. I założe się, że ten co to kupi otrzyma keylogera i sam zostanie shakowany
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kiedyś na płocie zauważyłem napis "Dupa". Uwierzyłem i wbiłem sobie drzazgę :/
Jaki z tego morał? Nie wierz we wszystko, co przeczytasz ![]() W wolnym tłumaczeniu: nie, nie musimy się bać. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() zobaczcie jego inne przedmioty
oszust na większą skale |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Haha, nie no to wymiata... Kórde trza siem bać!!!!!!!!!!!!!1<one><one>jedenjeden!! Bo nas zhakuje! Fag! hAcklil mi mojego 7 druida! Niech to szlak! Ten Progream działaaaaaaaaa!!111<one>!!
A tak na serio, to nie ma co się bać. Tak, wykonać taki program w jeden dzień... ![]() ![]() @Do autora tematu. Nie wiem po co w ogóle zakładałeś ten temat, może tylko dlatego, że byłeś taki tępy (bez urazy), żeby się nabrać. ![]() P.S. Taa, "chasło", hehe ![]() Ostatnio edytowany przez Me$z - 06-01-2007 o 19:00. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaa... ja już ide z moją postacią do schornu -.-, Przecierz jagby mógł "łamać postacie" to by "złamał" jakiegoś 120~ i zaczą sprzedawać na allegro, że to jego (nie namawiam! do takich żeczy - niezgodne z Prawem Tibii). No a wiec : nie ma się czego bać, że wam "złamią" postać i dostaniecie tylko jedną połówke
![]() Pozdrawiam |
![]() |