![]() |
#3501 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Venturas
Profesja: Knight
Gildia: Solo Style RoX
Świat: Astera
Poziom: 27
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]()
|
![]() |
#3502 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
po 1: pokaz jeszcze cala rozmowe... jak zeszlismy z towera (bo byl zajety) to zaczeles do nas z tekastami typu wpier...laj nooby itp, a my szlismy po kumpla ktory mial do nas dolaczyc po 2: sprawdz co to znaczy noob dokladnie bo uzywasz go srednio 5 razy na sekunde a zapewnie nie wiesz co to znaczy po 3: myslalem ze wiecej osob w wieku augustowa na Asterze nie gra... a jednak czlowiek sie mylil... po 4: teraz mam czekac na bana tak? bo twoja babcia matki cioci ze strony ojca jest kuzynem pomocnika gm'a tak? Juz leje w majty po 5:nieprzypominam sobie zebym "twojego" draga udezyl... nie wiem czy widzisz sens walenia draga z serpent sword, no coz jak widac ludzie sa roznow. ps: na forum tez dam ci ignora bo nie mam zamiaru prowadzic bezsensownej klotni z 5-latkiem. papa @topic Zeby nie bylo offtopa gz all, astera rosnie w sile @edit Cytuj:
![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Xagar - 06-01-2007 o 18:00. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3503 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() @ Skyman
Nie prowokuj go więcej, ok? Bo bez obrazy, ale widze ze bardzo Cie bawi jeżdzenie po nim i różne pyskówki. A jesli nadal chcesz sie nim tak zabwiac to chociaż nie dawaj tego na forum bo nie wiadomo co mu odwali i czy przez niego tematu nam nie zamkną ![]()
![]() |
![]() |
#3504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Abaendanox Leond
Poziom: 159
Skille: 99/74
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() deldziu nei rzpejmuj sie nubasem xd
poszedlem tam pobic dragi a ten mi sie wpierniczyl zaczol lurowac zajebal dragon hammy a pozniej je do bagna wyrzucil Ostatnio edytowany przez Camel_m - 06-01-2007 o 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3505 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kojotes
Haha wykrakałeś właśnie mu coś odwaliło xd Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3506 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 170
Poziom mag.: 9
|
![]() @Bolt~
Daj sobie spokoj juz xd Adv... ![]() gratz all pzdr
![]() |
#3507 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Imię: Julo the Restless Soul
Gildia: Sinestesia
Poziom: 176
Skille: 106/93
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3508 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz Dragon~ jeszcze 6!
![]() Apropo 6. Troche pozno ale coz takie zycie ![]() Noi jakies tam 2 hity z explo ![]() 1. 2. Sorki ze taka slaba jakosc ale to JPG.. A bmp jakos mi nie wchodzi na FTP ![]() Noi niema wiecej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3509 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ssy w akcie rozpaczy:
66 lev. : ![]() 19 mlv. : ![]() Oraz najs exp \m/ : ![]() Więcej ss dlugo nie bedzie bo mam nieoczekiwane problemy i nie gram za duzo... See You in Tibia & Gz for naps ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3511 |
Użytkownik forum
|
![]() Tu taki maly adv odemnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3512 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
Lokacja: Kcn
Stan: Niegrający
Imię: Darth'ravenn
Gildia: Brigade
Poziom: 150
Skille: 93/89
Poziom mag.: 8
|
![]() Moj loocik z cultow
![]() ![]() Jakby ktos chcial zobaczyc to macie tez filmik http://rapidshare.com/files/10537362...darth.rec.html
21:01 Saor Sira [73]: siema darth ;P 21:01 Darth'ravenn [129]: elo 21:02 Saor Sira [73]: wyjebisty jestes i tyle ![]() 10:34 Dark knight hector [25]: wow 10:35 Dark knight hector [25]: 142 10:35 Dark knight hector [25]: you are my super hero |
![]() |
![]() |
![]() |
#3513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
|
![]() Gratz loota Darth
![]() Ja zarzuce pare ss'ów ;P 1. ![]() 2.82 Axe : ![]() 3. ![]() 4. ![]() Trzymac tak dalej! ![]() Pozdr0wienia ![]()
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#3514 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Venturas
Gildia: Solo Style RoX
Poziom: 27
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() sry aba ze do ciebie tak powiem ale jestes prymitywny nie dosc ze te d hamy wylocilismy z dragow po pierwsze .... po drugie nie lurowalem ci draga skoro walilem z kuplem up dragi ... po 3 nie wyrzucilem d hamow do bagna tylko wlozylem do draga a bag z maca wyrzucilem i jestestes bardzo naiwny i oczerniasz ludzi .. wposzczuje rulesom ze maja taka osobe w guild
![]() |
#3515 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Darth calkiem fajny loot
![]() ![]() @ do tych co zalatwiaja swoje sprawy na forum: Kurcze, jak macie jakies problemy itp to proponuje zalatwiac to w grze... co chwila ktos daje sski albo pisze jaki to ktos nie jest zly bo bloczy resp itp. wiecej gry mniej klucienia sie ![]() Sski bardzo ladne gz all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Kujawsko-Pomorskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lucker Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Poziom: 124
|
![]() Graty awansow a co do Augustowa to juz sie zaczyna nudne robic :/
zeby nie bylo offtopa to daje screena juz troche starego lecz wartego uwagi, Squint Zebra jako pierwszy osiagnal 90 Fishinga na Asterze. Mam nadzieje ze pojawi sie niedlugo na pierwszej stronie serwisu tibia.pl ![]()
Patrolineusz [179]: ja jak mi mama daje do sql na drozdzowke Patrolineusz [179]: to odkladam do skarbonki i zbieram na pacca Patrolineusz [179]: UAHUSHAUSHAUHS 21:13 Barthez the Traucer [199]: ja z 300 mam 21:13 Barthez the Traucer [199]: same pozytywy 21:13 Barthez the Traucer [199]: nawet gacie mam z allegro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3517 |
Guest
|
![]() Gratulacje ... Jesteś chyba jednym z najlepszych wędkarzy
![]() ![]() CZekamY na 100 Go Go ![]() Ostatnio edytowany przez STORMEGOR - 07-01-2007 o 15:08. |
![]() |
![]() |
#3518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Gildia: Rulers of dark
Poziom: 161
Skille: 99/97
|
![]() @ up up
ciekawe na jakim bocie popyla kolo @up zajebisty avatar, już cie lubie ziom ;p
07.05.2006 01:22 You advanced from Level 99 to Level 100. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3519 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() Witam.
Gratulejszyn for wszyscy(no...nie całkiem) Pierw jakieś dworce. ![]() ![]() Potem dist)66( ![]() I lvlik ![]() Pzdro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3520 |
Użytkownik Forum
|
![]() @fax
na cip bocie... Kto jak kto ale Zebra napewno by nie uzywal botow-.- Po prostu on jest cierpliwy ![]()