![]() |
#201 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Scotty Dermyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Polska Peppol
Świat: Selena
Poziom: 70+
Skille: 80+/50+
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
![]() jesli chodzi o tp... dzis na nebule byl gm... zagadalem i przedstawilem sytuacje z tp szwedow.... powiedzial ze filmik nie moze byc dowodem ale nastepnym razem postara sie siedziec na niewidce podczas bitwy o.O ale czy to tylko obietnica ? @Lars daj mi inva do guildi wkoncu xD |
|
![]() |
|
![]() |
#202 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#203 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Norwegia/Drammen
Stan: Na Emeryturze
Imię: Laros Feleon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Section Eight
Poziom: 150
Skille: 96/92
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Na Selenie to jest juz trzecia wojna ktora doslownie prowadze. |
|
![]() |
![]() |
#204 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: polack
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pl brothers in caves of hunt
Świat: selena/xerena
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one? |
|
![]() |
![]() |
#205 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Kraków Nova Huta
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niegdyś Rophix
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom mag.: 56
![]() |
![]() A propo wojny Gralem kiedys na Selenie jak Laros sie szczycil 90lvlem
![]() i Feleon Famili to byl respect potem Gusar hundet i Roxiaro sprdzedał chara. Ale nie o tym chcialem powiedzieć . Poprostu ja bym zrobil tak Zlatwicie swobie Hostera i potrenujcie na oTs zgranie podzielcie sie na ekipy i trenucie pozatym Z filmikow zauważyłem ze Swe uzywaja Tibia Ng (Combo shot) Albo porostu sa ze soba w stłym kontakcie na Team Speaker na TS macie wieksza szanse zgrania sie zanim cos napiszesz moze byc zapuzno lepiej rozmawiac xD powodzenia Your~ |R (O) |P |H| |I| >X< |
![]() |
![]() |
#206 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Kraków
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Imię: Goddess Hathor
Gildia: Schfiftyfive
Poziom: 75
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Poznan - Poland
Imię: Quivee
Profesja: Knight
Poziom: 50
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() @Dodziak
Moglbys przestac na mnie najezdzac ? Ty zaczales wszelkie klotnie. Nie wiem czy pamietasz, ale powiedzialem jednemu z naszych wspolnych przyjaciol, ze Karde chca Cie zabic. Nie moglem ich powstrzymac tym bardziej ze mieli swietny reason, chodzi o DODZIAKA PALADYNA. W kazdym razie zabili Cie. Ty wyskoczyles z ryjem na mnie, ze jestem "sprzedawczykiem pierdolonym". Ostrzeglem Cie, zebys przestal mnie insult. Wtedy zapewniles mnie, ze padne. Doskonale pamietam grozby wobec mojej osoby i za wszelka cene staram sie udowodnic, ze nie ja tu polegne. Ostatecznie olalem sprawe... Jednak wtedy na POHu, przed temple znowu pokazales spory kawalek swojego charakterku. Po raz kolejny zaczales klotnie. Pech chcial, ze akurat zrobiles sobie skulla... 4 minuty pozniej padles by Karde family. To byla moja zasluga bo dalem znac Gadiemu, ze masz skulla i gdzie jestes. Chcialem sie dolaczyc do bitwy, ale wtedy okazalo sie, ze jestes zamieszany w wojne. Wiec nawet nie atakowalem. @ To all Btw. Jestem bardzo blisko z Karde, przede wszystkim z Gadym. Xan nie jest dzieckiem bo ma jakies 17 lat z tego co wiem. Dany jest bratem Gadiego i ma zajebiste pvp. Oni sa SLO, a nie SWE... Z reszta nawet gdyby byli Szwedami to nie widzialbym powodu zeby ich nie lubic. Podajcie mi narodowosc oprocz pl , ktora lubimy! Musicie jeszcze rozwazyc fakt, czy bedzie nam dobrze gdy polacy beda rzadzic... jestem przekonany ze gorzej niz teraz. Patrzcie co sie dzieje na Furorze. Polakom niestety nie mozna ufac - powodem jest brak inteligencji wsrod wiekszosci. (Patrz --> Rell Crick, przerost miesni nad rozumem ![]() @ Koti, Laros Z pewnoscia macie szpiega w ekipie. Zastanowilbym sie czy nie jest to Saphir Thor. Nie strzelil nawet SD podczas tej wojny, nawet gdy atakowaliscie Norteca. Na Fibuli rowniez sie nie zjawil. Ale moze to tylko przypadek... Take care ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 01 2007
|
![]() Czyli 3 wojny w tym pierwsza którą pamietam była z gildią Merhiona która posiadała 6 sderów plus 3 rycerzy zdolnych do walki na gildie niemal 40 osobową. Druga smieszna wojna Rederiet vs S8, która trudno było niewygrać. Trzecia o tej nic mi niewiadomo.
Trzymam kciuki za was. |
![]() |
![]() |
#210 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
|
![]() spotkałem sie z fajną sytuacją teraz na selenie. Nelots 88ek i Nerandil 58ms (szwedzi) zaczeli mnie na*******ac bo jestem "(Rl Lizard Feleon)".
|
![]() |
![]() |
#211 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#212 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Imię: Goddess Hathor
Gildia: Schfiftyfive
Poziom: 75
|
![]() @Quivee
Taa, zgadzam się z Tobą, wątpie, że gdy Polacy wygrają tą wojne będzie lepiej na Selenie, gdzie Polak będzie robił pa na Polaku (patrz Rell Crick, który powiedział mi że Viva Pszczoła go insultowała, ubiliśmy ją a później się okazało że on nie miał żadnego powodu aby to zrobić i do tego mnie w to wciągnał -.-). Nawet mi powiedział ze po wojnie padam bo nie będe już miał pleców, ale pamiętaj ze Szwedom charów nie zrookujesz i zawsze mogą się zalogować i Cie ubic xD |
![]() |
![]() |
#213 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Baaa szwedzi beda tak sneakowac nocami ze bedzie duzy problem z tym bo szwedow jest duzo w nocy
![]()
![]() |
![]() |
#214 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez LarosFeleon - 07-01-2007 o 15:22. |
|
![]() |
![]() |
#215 |
Użytkownik forum
|
![]() Jeszcze Polska nie zginęła,
Kiedy my żyjemy, Co nam obca przemoc wzięła, Szablą odbierzemy. Marsz, marsz, Dąbrowski, Z ziemi włoskiej do Polski, Za twoim przewodem Złączym się z narodem. Przejdziem Wisłę, przejdziem Wartę, Będziem Polakami, Dał nam przykład Bonaparte, Jak zwyciężać mamy. Marsz, marsz, Dąbrowski... Jak Czarniecki do Poznania Po szwedzkim zaborze, Dla ojczyzny ratowania Wrócim się przez morze. Marsz, marsz, Dąbrowski... Już tam ojciec do swej Basi Mówi zapłakany - "Słuchaj jeno, pono nasi Biją w tarabany." Marsz, marsz, Dąbrowski... |
![]() |
![]() |
#216 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie miej pretensji o lizanie dupy bo sam dawales sobie to robic ze chyba ci do az jelita dojezdzali.
![]() |
![]() |
#217 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Płock
Imię: Gabax Tribunal
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hell of Gate
Świat: Danubia
Poziom: 44+
![]() |
![]() Jestem takiego samego zdania choć gram od nie dawna i mój głos jest tu pewnie mało istotny ale wkurza mnie to jak polak mówi ze Polacy przegrają kurde ludzie co wy robicie boicie sie i uciekacie trzeba walczyć do konca a co z tego ze narazie przegrywamy ja wierze tutaj w kilku chłopaków na Selenie którzy pokaż co to znaczy POLSKA SIłA
|
![]() |
![]() |
#219 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie do Larosa
Czy twoi koledzy z rl : Alexandrios Feleon i Nemis Feleon też wezmą udział w wojnie? |
![]() |
![]() |
#220 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Imię: Darconix
Poziom: 41
|
![]() Przed wojna Laros, Koti bali sie atakowac kogos kto mial plecy u swe. Mam nadzieje, ze juz tak niejest. A np. Puge i spulka nawet niezwracali uwagi co ktos ma w tittle. Poprostu Nap********* bez zastanowienia.
|
![]() |