Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-01-2007, 12:50   #1561
shemhazaiiii
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 01 2007

Domyślny :d

Ehh ci polacy... zal.pl
Nirwy sie dzisiaj nie popisal ^^ .Sry pephy i inni ale czarno widze to wasze panowanie nad serwerem...Teraz zaluje ze wyslalem ci te skromne kilka<nascie> ;p K ...Powaga...Ale w sumie jebie mnie że tak powiem to, co sie dzieje na tym shitowskim serwerze, bo i tak jush tu nie gram - Sasha gratz 4u ..
shemhazaiiii jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-01-2007, 12:56   #1562
Nirvy
Użytkownik Forum

Nirvy's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shemhazaiiii Pokaż post
Ehh ci polacy... zal.pl
Nirwy sie dzisiaj nie popisal ^^ .Sry pephy i inni ale czarno widze to wasze panowanie nad serwerem...Teraz zaluje ze wyslalem ci te skromne kilka<nascie> ;p K ...Powaga...Ale w sumie jebie mnie że tak powiem to, co sie dzieje na tym shitowskim serwerze, bo i tak jush tu nie gram - Sasha gratz 4u ..

Co masz na myśli? mówiąc, że się dzisiaj nie popisałem?

Ostatnio edytowany przez Nirvy - 07-01-2007 o 13:00.
Nirvy jest offline  
stary 07-01-2007, 13:00   #1563
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki

Domyślny

A ja mam pytanie do Kiroy Winda.

Dlaczego wszyscy padli a ty nie padles w ostatniej bitwie ?
Dlaczego w bitwie na Darashi Wszyscy SOBSI padli a Ty jeden nie padles ?

Czy twoje PVP bylo tak niesamowite ze nigdy nie padasz ?
Jestes na tyle lpeszy od Ryby czy Galaxy ze oni padaja jak muchy a Ty w latwy sposob zmykasz do dp ?

A moze to ty ich poprowadziles na smierd do Hellgate moze to bylo ustalone juz wczesniej ze tam ET zostanie rozbite bo latwo jest zbloczyc Helgate.
Bo ze to byl trap na ET to przeciez nie ulega watpliwosci- nawet Loneblis sie lognal i Mannow a przeciez oni juz prawie nie grali.
Czekali na was, Slajpan byl przyneta, a ze padl - tak wyszlo. Ale napewno sie im to oplacilo.

Wiec powiem wprost- Ryba - Uwazaj na Kiroya i Suva - bo to sa zdrajcy. Jak ktos raz zdradzi ten nie ma zahamowan. W zadna ich poprawe nie wierze.
strazak jest offline  
stary 07-01-2007, 13:03   #1564
shemhazaiiii
Użytkownik forum

Domyślny ;]

Nie chce sie kłocić tu na forum, ale wiesz...Znasz vari? Ufasz mu na słowo? Gdyby ci powiedzial ze aruda mu dala SoVa tesh bys uwierzyl? Skad kurwa mozesz wieedziec ze go ZA FREE ojebalem na 80 k? Nirwa ci powiedzial? Aha to sry, jezeli tak to przepraszam...
stary 07-01-2007, 13:04   #1565
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

@axio90
To jest server PvP więc mogą sobie PKować do woli... Ich sprawa czy stracą uznanie w oczach osoby, którą zabili. Po co srać się o spokój ze strony NG jeśli wiesz, że nie wbijesz 100+. Jedyne za co mogą Ci przysapać to za to, że zabiłeś ich rl ; P. Lepiej żeby po wygranej wojnie ET (daj Boże) przejął władze polski Mannow i trzymał PA bo jeśli będzie 'zostaw tego bo to dobry koleś' to stanie się rozłam w ich szeregach i będzie wojna do której mogłoby dołączyć NG
stary 07-01-2007, 13:09   #1566
Nirvy
Użytkownik Forum

Nirvy's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła

Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shemhazaiiii Pokaż post
Nie chce sie kłocić tu na forum, ale wiesz...Znasz vari? Ufasz mu na słowo? Gdyby ci powiedzial ze aruda mu dala SoVa tesh bys uwierzyl? Skad kurwa mozesz wieedziec ze go ZA FREE ojebalem na 80 k? Nirwa ci powiedzial? Aha to sry, jezeli tak to przepraszam...

Ty mnie stary z kims chyba pomyliłeś.
Nirvy jest offline  
stary 07-01-2007, 13:10   #1567
Konzbi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 10 2005
Lokacja: Legnica

Imię: Konzbi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rambo Style
Świat: Obsidia
Poziom: 100
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pyro Aris Pokaż post
mozna by zrobic jakas gildie w stylu GG ,tylko ze 40+ lvle ;d
Tak, zeby NG nastukala sobie xxx fragow?

Mentor wczoraj ladnie sie zachowal. Stoimy sobie w depo, on podbija swoim noob charem (chyba myslal, ze nie wiemy, ze to on) i zaczyna tam sie bawic w jakies trapy. Pozniej Van chyba mu cos powiedzial, to Mentor zaczyna:
"co wy ku*rwa myslicie, ze ku*rwa silni jestescie ja pierd*le jestescie pojeb*ani kur*wa co lvl tylko sie liczy a i tak ku*rwa nie pogracie ku*rwa na serverze bo szwedzi was wszystkich rozje*bia a wy ku*rwa boicie sie walczyc ku*rwa zal mi was nara".
Ech...
Konzbi jest offline  
stary 07-01-2007, 13:13   #1568
axio90
Użytkownik Forum

axio90's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun

Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misterio Pokaż post
@axio90
To jest server PvP więc mogą sobie PKować do woli... Ich sprawa czy stracą uznanie w oczach osoby, którą zabili. Po co srać się o spokój ze strony NG jeśli wiesz, że nie wbijesz 100+. Jedyne za co mogą Ci przysapać to za to, że zabiłeś ich rl ; P. Lepiej żeby po wygranej wojnie ET (daj Boże) przejął władze polski Mannow i trzymał PA bo jeśli będzie 'zostaw tego bo to dobry koleś' to stanie się rozłam w ich szeregach i będzie wojna do której mogłoby dołączyć NG
Wybacz ale ja nic z tego nie zrozumialem co tu napisales, chyba za glupi jestem
Oczywiscie ze serwer jest PVP ale to nie znaczy ze jak ktos ma 130 lev i 20 kolegow z klasy grajacych na Obsidi to moga zabijac wszystko co sie rusza i do DP nie uciaka a tych ktorzy uciekna beda huntowac bo jak mogli uciec przeciez powinni pasc.
Zabijaja wymuszaja to ludzie sa temu przeciwni.
Nic wiecej nie mowilem przeciez.
axio90 jest offline  
stary 07-01-2007, 13:16   #1569
shemhazaiiii
Użytkownik forum

Domyślny

Dobra mniejsza z tym. Jendnakze chce powiedziec, ze dwulicowosc polakow jest przerazajaca.. Nie bede wypisywal kto i gdzie, bo pewnie zeszloby mi do 20. Obsidia nie ma przyszlosci , Ng czy polacy - jeden chuj - i tak jest do dupy...Zalle tejparn mysli ze jest bogiem bo ma w nicku "Tejparn" ,kozaczy i bije kazdego kto stoi przed depo , no ale sory jezeli ktos ma 35 lvl to upowaznia go to do tego... Chcialem naklonic 27 sorca zeby mi pomogl go ubic , to taka byla jego odpowiedz " No co ty, niepowazny jestes! Przeciez jego kumpel ma najwiekszy mlvl na obsidii i 128 lvl" ..Blysnal inteligencja...Taka jest odwaga polakow...
stary 07-01-2007, 13:22   #1570
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE

Domyślny

CO DO PEPHEGO TO ON SAM NAPISAL DO PEWNEJ OSOBY ZE TO JEGO RL WIEC DAJCIE SOBIE SPOKUJ Z TYMI GADKAMI ZE JAKIS NOOB NAPISAL ZE JEST PEPHY I DZIWICIE SIE ZE CORAZ WIECEJ OSÓB MA WAS DOSC? pephy mówi ze ma w dupie czyjs level ale manow tez mu tak mówil .Wiec jaka mam pewnosc ze on nie robi tego samego zeby zyskac tylko poparcie jak to mówicie nobów na niskim levelu bez nich nie wygracie tej wojny bo wojna to propaganda a wam wasi rl PK robia zajebista propagande mówiac ze moga zabijac kogo chca i kiedy chca a MR.Pephy puzniej pisze do kogos ze jest to jego rl i po wojnie bedzie placil do konca zycia dlamnie to takie troche zryte jest. Ale i tak znowu bedziecie mnie krytykowac i mam to w dupie RYBA JESTES MOIM IDOLEM!!!!!!!!!

POZDRAWIAM
Tibijczyk1984 jest offline  
stary 07-01-2007, 13:30   #1571
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Axio i reszte anty Et Ludzikow : wporzadku skoro mowicie ze tak ebdzie to macie racje oczywiscie przeciez napewno graciew tibie tak jak ja kolo 5-6 lat ?? alczylsicie na kolo 8-10 serverach ... o wszystkim wiecie zapewno lepiej no ok poczytajcie nizej to tez do was

Strazak : kurde a juz myslalem ze sie nikt nie dowie kurde Tak amasz racje jestem Spy zawsze bylem a jak byla wojna Ng vs Boom to szpiegowalem dla boomu i nie bylem lojalny zapytaj ryby ten door trap to bylo wszystko dla picu zrobilem go rybie aby ng sie nie domyslilo kurde ty jestes stary madry a nikt sie nie domyslil ale mi psozl oco ?? ladnie wszyscy z et prawie padli i ten Pephy i ryba co ich tak nie lubie ale psoko jutro moze wszyscy padna ale nikomu niemow to nasza mala taka slodka tajemnica kurde moze cie wezme do et ?? z takim kims jak ty ebdziemy rzadzic razem ebz pa i pk ty jeden jestes jedyny sprawiedliwy tak samo jak Axio i Tibijczyk Idealiscie kurde moze ludzie z et oddadza wam chary wygracie wojne i zrobicie nam Arcadie i kazde mpa co zlootujecie oddacie na rzecz powodzian z Obsidii kurde w sumie nadalibyscie sie do polityki łąpowek byscie nie brali wszystko bezinteresownie robicie w sumie pewnie pracujecie za darmo w rl bo po co brac pensje jak mozna ja oddac szefowi i nastudiach jak ktos kolokwium nie zda to etz chcecie 2 po co kumpel ma sam oblac i babunie przeprowadzacie na przejsciach i jeszcze im paczki kupicie bla bla bla tylko pozazdroscic Moherowe bereciki
Kiroy jest offline  
stary 07-01-2007, 13:33   #1572
Misterio
Użytkownik Forum

Misterio's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Gorzów Wlkp.

Imię: Elvinuz
Gildia: Husaria
Misterio ma numer GG Napisz na pm
Domyślny

PvP to PvP. Nie ma w 'Tibia Rules' takiego punktu jak "Nie robić PA i nie bronić kumpli z klasy" więc o co chodzi ; >? Niech rl kumple ekipy ET wybijają sobie kogo chcą, to jest tylko gra w której padniesz, ale tutaj niestety nie ma takiej opcji jak Save i nie wrócisz do tego samego eq, lvla, mlvla i skilli za pomocą Load Game [ ;. Wole żeby polacy szerzyli PA niż szwedzi taka mała wojna domowa ;'o
stary 07-01-2007, 13:39   #1573
strazak
Użytkownik Forum

strazak's Avatar

Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: Tomaszow Mazowiecki

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
Axio i reszte anty Et Ludzikow : wporzadku skoro mowicie ze tak ebdzie to macie racje oczywiscie przeciez napewno graciew tibie tak jak ja kolo 5-6 lat ?? alczylsicie na kolo 8-10 serverach ... o wszystkim wiecie zapewno lepiej no ok poczytajcie nizej to tez do was

Strazak : kurde a juz myslalem ze sie nikt nie dowie kurde Tak amasz racje jestem Spy zawsze bylem a jak byla wojna Ng vs Boom to szpiegowalem dla boomu i nie bylem lojalny zapytaj ryby ten door trap to bylo wszystko dla picu zrobilem go rybie aby ng sie nie domyslilo kurde ty jestes stary madry a nikt sie nie domyslil ale mi psozl oco ?? ladnie wszyscy z et prawie padli i ten Pephy i ryba co ich tak nie lubie ale psoko jutro moze wszyscy padna ale nikomu niemow to nasza mala taka slodka tajemnica kurde moze cie wezme do et ?? z takim kims jak ty ebdziemy rzadzic razem ebz pa i pk ty jeden jestes jedyny sprawiedliwy tak samo jak Axio i Tibijczyk Idealiscie kurde moze ludzie z et oddadza wam chary wygracie wojne i zrobicie nam Arcadie i kazde mpa co zlootujecie oddacie na rzecz powodzian z Obsidii kurde w sumie nadalibyscie sie do polityki łąpowek byscie nie brali wszystko bezinteresownie robicie w sumie pewnie pracujecie za darmo w rl bo po co brac pensje jak mozna ja oddac szefowi i nastudiach jak ktos kolokwium nie zda to etz chcecie 2 po co kumpel ma sam oblac i babunie przeprowadzacie na przejsciach i jeszcze im paczki kupicie bla bla bla tylko pozazdroscic Moherowe bereciki
Dziwna troche jest ta wypowiedz trche duzo usmiechow, raczej swiadczy to o nerwowosci i zaklopotaniu .

@Misterio
Ja nie zamierzam komentowac tego co piszesz bo glupio piszesz, ale ludzie z tego forum Cie osondza
strazak jest offline  
stary 07-01-2007, 13:40   #1574
Tibijczyk1984
Użytkownik Forum

Tibijczyk1984's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2006
Lokacja: SIED(L)CE

Domyślny

To mi pojechales ja gram 4(z spora przerwa) rok w tibie wiec troche juz przeszedlem pozatym nie zycze ci zebys tyle przeszedl w rl co ja i kilku kumpli grajacych na tym serwie bo bys z dupy na komendzie walil az by na kilometr smierdzialo (mam nadzieje ze sie myle) a chodzi tylko o to mi ze juz teraz wasi rl czuja sie nietykalni . i az sie boje pomyslec co bedzie po wojnie POZDRAWIAM
Tibijczyk1984 jest offline  
stary 07-01-2007, 13:44   #1575
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Tijczyk no i inaczej mowisz teraz a o komendzie nicmi nie wspominaj
Kiroy jest offline  
stary 07-01-2007, 14:32   #1576
Jacksonix
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 01 2007

Domyślny

Wracajac do sprawy pekowania i bronienia swoich wszystkich noobowskich rl friendow. Poprzez cos takiego ludzie - czyt. Polacy traca do Was szaczunek a ludzi na 40-80 lvlach jest bardzo duzo i jezeli oni straca do Was respekt bede mieli Was w dupie i beda chcieli sie odegrac przez co beda pomagac NG chociazby przez glupie robienie run dla nich.
Dlatego wielu ludzi nie chce Waszych rzadow bo jeszcze nie doswiadczyli tyrani NG a ich bardziej "zdrowe" podejscie do ludzi nie tylko "hunted i hunted 4ever"
bez pomocy innych ludzi ludzi gowno zdzialacie w 10 nawet jezeli kilku ludzi wyslalo Wam kase itp.
Jestem przekonany ze jezeli byscie darzyli ludzi wiekszym szaczunkiem a nie tylko ich zabijali zdecydowana wiekszosc polakow by Was wspierala.
Jacksonix jest offline  
stary 07-01-2007, 14:33   #1577
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

Pierwsyz post na tej stronie - jak go zobaczylem to z poczatku pomyslalem ze rozpoczely sie waacje i dzieci sie ciesza ale potem pomyslalem ( serio) i tak jak przeczuwalem to byl pst kiroya z bardo duzo iloscia usmieszkow

powiem od razu moj wzrost lvla byl wprost proporcjonalny do wzrostu lvla mannowa ... gdy ja mialem 30 on mial 60 gdy ja mialem 60 on mial 120 ( dlugo nie grlaem i przed jeszze dluzszy okres czasu nie mail internetu) i wzrost lvla byl tez propocjonalny do innych czlonkow NG i na prawde wiele razy uczestniczylem w wojnie przeciwko ng i wiele razy doznalem pa od nich... na obsidii tak na prawde od Polaka nie doznalem takiego Pa , jedyne co mi pozostalo w pamieciu po Polakach na obsidii to "autyzm" oraz to ze na prawde mozna jednak trafic na fajnych ludzi nawet w tb jak ostatnio sobie liczylem to w mojej 3 letniej karierze spotkalem mzoe 7-8 fajnych Polakow z ktorymi zawsze mozna o czyms pogadac po dzis dzien aha i jednego bodajze serba ;d Alith~ z servii jest, ta? ale to nie o niego mi chodzi x]
^Awolver^ jest offline  
stary 07-01-2007, 15:30   #1578
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Każdy krzyczy piąte przez dziesiąte, jakieś 10 stron temu straciłem wątek o czym ten temat jest.

Ja sympatyzuje z ET bo jest tam Kiroy Wind którego znam prawie od początku mojego grania na Obsidii, ale co do innych to nie wiem czy są dobrzy czy źli. Po prostu neutralne stanowisko, nawet ich nie znam więc nie moge ich oceniać.

Tak samo wydaje mi się, że w NG jest podobnie, czyli jest paru ludzi którzy są Pa i Pk ale są też ludzie tacy jak np. Alith~ czy Memy~ i jeszcze paru innych ludzi którzy są ok

Sam mam baardzo mały lvl i jestem w neutralnej gildii Milivojac'a więc się do tego nie mieszam, bo poza tym, tak mało gram w tą grę że nie będę widział różnicy czy rządzi ET czy NG

Tak więc Kiroy'owi życzę udanej wojny I jeszcze jednemu wspaniałemu graczowi - Suv - żeby ten z kolei zdobył swój upragniony 150 lvl .

Ps. OBSIDIĄ POWINIEN RZąDZIć ACR CHEMICS WTEDY BYłA BY IDYLLA
Fin'er jest offline  
stary 07-01-2007, 16:07   #1579
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez strazak Pokaż post
Dziwna troche jest ta wypowiedz trche duzo usmiechow, raczej swiadczy to o nerwowosci i zaklopotaniu .
mi sie wydaje ze pan wujek znow podwyzszyl swoj Beerceps

ps : a tak wogole to co wam wysylac ?
Pyro Aris jest offline  
stary 07-01-2007, 16:16   #1580
Wind
Użytkownik Forum

Wind's Avatar

Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Somewhere...

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: ~
Domyślny

@Fin'er
Obsidią nie powinien nikt rzadźić ;p
Nawet jeśli polakom udało by się przegonić Szwdów z serva to i tak po czasie polacy bili by sie miedzy sobą znając zycie... bo kazdy chce zadzic i dązy do władzy...
Ale nawet gdyby miałby to być Acr Chemics to wkońcu znudziło by mu sie wykonywanie questów i zwiedzanie świata i zajal by sie czyms bardziej rozrywkowym.. PA Tak tylko sądze, to moje własne odczucia.

A czy Nergio nie mógłby sie przyłączyć do was? On ma sorca też chyba ~80 Zawsze każde SD się przyda )
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania