![]() |
#521 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nesepi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Chimerian Protectorate League
Świat: Chimera
Poziom: 112
Skille: 100/77
Poziom mag.: 21
|
![]() Tak się właśnie kończy wnerwianie na forum:
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#523 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2006
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Przypominam, ze jest to dzial 'zdjecia' a nie 'chat'...
![]() |
#525 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() @Nekromanta
O dzieki ci wielki modzie za skasowanie idiotycznych postow qwerta ![]() a to tak przy okazji ss ![]() best loot z bk jak narazie ![]() ![]() i jak wracalem to przez przypadek na ghost ship trafilem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#526 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
Imię: Szelkas
Profesja: Druid
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Wygiełdów
Imię: Burokay
Poziom: 57
Skille: 91/77
Poziom mag.: 18
|
![]() Witam
![]() Gratuluje wszystkim ssow, sa suuuuuuper ![]() ![]() Kilka Adv: 18 mlvl ![]() 78 Shielda(niestety po wczorajszym dedzie jest 77 ![]() ![]() 91 Dista ![]() Deep fibula Quest ![]() No i na koniec loocik z dragów jak narazie mój najlepszy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
Lokacja: Bdg
Imię: Roz'zerc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Behemots Lair
Poziom: 43
Poziom mag.: 44
|
![]() @Kufert
WoooW, pvp mastah szczyci sie zabijaniem afkerów? ;] @Burokay Gratz ;] Niezły loocik ;P |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Guest
|
![]() @Roz
Mi nie zalezalo na pieknym stylu,tylko na fragu.Nie kozacz tak ,bo mozesz drugi raz pasc.Btw.Abiduzel nie byl afk,zaatakowal mnie i zaliczyl glebe ![]() @Burokay Gz skilli i mlvl. @Skorpionek Sam jestes idiotyczny,ty tez prawie od mojego fd padles. |
![]() |
![]() |
#531 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() Humm ostatnio mnie ktos odwiedzil z fd wiec wychodzi na to ze to ty byles =.= jednak moglem cie zabic.. A tak wlasciwie to ladnie to ubarwiles "prawie". Nawet afk nie bylem wiec nie wiem jak mialbys mnie ubic ale nie bede niszczyl twoich marzen zyj nimi puki mozesz =) zreszta nigdy nie mialem nic specjalnei do ciebie nie ganialem cie poprostu uspokajalem ludzi aby sie z toba nie klocili no ale skoro zucasz sie na mnie z fd to jednak powinnienem zmienic swoje nastawienie do ciebie
i zeby nei bylo bez ss to jak stoimy sobie z stigiem pod domkiem ![]() Ostatnio edytowany przez Skorpion - 07-01-2007 o 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Użytkownik forum
|
![]() Dziś zrobiłem OF Questa i przy okazji poszedłem po lampe...
![]() ![]() ![]() ![]() LvL up soon @Down Oj napisałem sobie tylko -.- masz problem Ostatnio edytowany przez Elephunck - 07-01-2007 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Imię: Sir Zlod
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
|
![]() @ Elephunck czy jak Ci tam...
Mistrz to napewno nie Ty.
17:10 You see a dead human (Vol:10). You recognize Qwert Stary. She was killed by Sir Zlod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Szelkas
Profesja: Druid
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|
![]() @tomyt
Probowalem e-mail napisac ale sie nie dalo wiec napisalem tutaj i jakbys sie przyjrzal to masz napisane "@Moderator" tzn. ze zwracam sie do Moderatora. Btw przeszkadza Ci to?? Jak tak to nie czytaj moich postow nikt Cie nie zmusza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wspomnialem cos, ze mi przeszkadza ? Jak dobrze zauwazyles, ja tego nie musze czytac, a tym bardziej modek.. szczegolnie w tematach ze zdjeciami. Zwisa mi to gdzie piszesz, tylko nie wiem po co, jak sam widzisz olewaja cie. Do bugow sa napewno specjalne tematy (nie szukalem, ale powinny byc), a jak koniecznie chcesz zablysnac to zawsze mozesz wyslac priva do ktoregos modka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
![]() |
![]() @sekis
Tomyt ma racje. Są oddzielne tematy gdzie możesz pisać do wali o błędach na tej stronie... Poza tym który modek będzie szukał uwag dotyczących stronych w temacie ze zdjęciami... ehhh Zastanów się co pierw piszesz. @topic Sorry, że bez zdjęcia jutro rano z robie to edytuje i dodam ![]() Pozdrawiam Old Caruel |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Użytkownik Forum
|
![]() apeluje 123123x nie odbiegajcie od tematu =s ignorujcie tych ktorzy wg. was pisza glupoty i wrzucajcie/ogladajcie zdjecia
ja ostatnio cos nie mam czasu checi na exp, ale znalazlem jakies starocie =D ghoust ship, to byl chyba moj 1st raz ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() a tu moj pierwszy char, tuz po tym adv~ zmuszony bylem sprzedac postac i tak pojawilem sie na chimerze xD ![]() "stare" dobre czasy PG xD
![]() Ss'y PROSTO. z Chimery <- kliknij, jezeli jestes zainteresowany (odnosnik do forum.tibia.pl). ![]() Ostatnio edytowany przez Bartss - 08-01-2007 o 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Lokacja: Wygiełdów
Imię: Burokay
Poziom: 57
Skille: 91/77
Poziom mag.: 18
|
![]() Walne tu dwa ostatnie advc no ale niestety przez głupie zachcianki musze znów je wbic
![]() ![]() Do pracy rodacy ![]() 56 lvl ![]() 57 lvl ![]() W weekend odrobie hyhy ![]() |
![]() |
![]() |